- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
А това със съпротивлението къде е ,което ми каза?Дай да го видя.
Първо ми докажи, че си по-умен от овца, иначе няма да си губя времето с теб.
Защо садваш,но лайфер, хайде няма да се занимавам повече с теб,че е безсмислено..
Четейки постовете ти се чувствам експерт по всичко,мисля да пиша на НАСА,да споря с някоя астроном или ядрен физик..
"Съпротивлението при плувците нищо не развива като мускулна маса". Ако преформулираме изречението, се получава "При плувците има съпротивление, което обаче нищо не развива като мускулна маса..." и тук се предполага, че мислено прави сравнение със съпротивлението при бодибилдинга. Казва, че е по-малко, не че го няма.
Не си познаваш собствения език, ама много ти знае балалайката.
Не съм казал,че няма съпротивлениe ,дай да видя точно къде го казвам.
Просто си пиша с невежи хора и това ми е грешката,за което се извинявам.
А тоя папугей даже от сарказъм не разбира ,злетак.
Хубав ден.
Ти понеже не си чак толкова тъпа/или пък си/ ще отговоря на теб.
Да си виждала слаб/хърбав плувец ? Знаеш ли защо не си виждала ?
Защото плуването не е ядене с лъжица, не е зобене и кух въздух, не е плямпане по форуми и криене по ъглите, когато някое момиче те погледне накриво/а ти си момче/ .
Мен не ме интересува, какво мисли и е искал да каже, защото първо не може да мисли, а след това разбрахме и че не може да смята.
Това, че той умее да плува само кучешката на плитко/за да драпа за дъното/ не му дава правото да се прави на разбирач.
Последно редактирано от Justwickeds : 03-23-2014 на 18:08
Язък за хубавата тема на Anonys! 18 страници "Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве]", а снимки няма. Само дискусии и взаимно оплюване. В тези 18 страници едва ли има и 18 снимки.
И това никак не отговаря на поста ми.
Факт е, че той не е казал, че при плувците няма съпротивление.
Винаги е лесно да се отклони темата. Не знам дали ще доживея в тоя форум да има повече от 5 човека, които наистина умеят да четат, да изграждат теза и да построяват аргумент, за да се спори градивно. Пък уж всички сме го учили в училище. Тъжно... ;(
Ще те напляскам, ако продължиш да спориш с мен.
И двамата интерпретирате казаното от другите и от вас самите по някъв собствен начин, който само вие си разбирате.
Не бил казал, че е тъмно черно, а само черно.
Думите му бяха даже още по-идиотски, защото написа, че в плуването нямало съпротивление, с което да се направи маса.
А какво се прави ?
Моля да млъкнете и да отидете да спорите на лично или във Фън подраздела, иначе ще помоля LadyDi да ви изтрие мненията. Papugai, защо се намесваш в темата, след като ти дори и една снимка не си качил?(което се отнася и за всички останали, които не са)
На кой ще му се занимава да трие толкова мнения. След тренировка пред бананите е за предпочитане стафиди 100гр. В бодиконструктор имаше цяла статия защо.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
След тренировка до половин час съм се прибрала и вечерям, така че това не е проблем.
Проблемът е преди това. Какво друго освен ядки и колко време преди тренировката?
Не е казано, че трябва да се яде преди тренировка.
http://www.bb-team.org/articles/4269...ata-na-hranene
http://www.bb-team.org/articles/4622...ene-dopalnenie
Или казано с други думи - може и един път на ден да се яде и то да е след тренировка.
Grumpy old madman
Айде поне като спамите пускайте някой снимка, така се обезсмисля хубавата тема...
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Последно редактирано от Anonys : 03-24-2014 на 19:41
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз съм пускала снимка тук веднъж....Сега просто не пускам защото не намирам време да се снимам.
Малък прогрес. Тренирам от 6 месеца, като преди това не бях и чувала за зала.
http://store.picbg.net/pubpic/6A/B1/...241b016ab1.jpg