.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1127

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти понеже не си чак толкова тъпа/или пък си/ ще отговоря на теб.
    Да си виждала слаб/хърбав плувец ? Знаеш ли защо не си виждала ?
    Защото плуването не е ядене с лъжица, не е зобене и кух въздух, не е плямпане по форуми и криене по ъглите, когато някое момиче те погледне накриво/а ти си момче/ .
    Мен не ме интересува, какво мисли и е искал да каже, защото първо не може да мисли, а след това разбрахме и че не може да смята.
    Това, че той умее да плува само кучешката на плитко/за да драпа за дъното/ не му дава правото да се прави на разбирач.
    И това никак не отговаря на поста ми.
    Факт е, че той не е казал, че при плувците няма съпротивление.

Винаги е лесно да се отклони темата. Не знам дали ще доживея в тоя форум да има повече от 5 човека, които наистина умеят да четат, да изграждат теза и да построяват аргумент, за да се спори градивно. Пък уж всички сме го учили в училище. Тъжно... ;(

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И това никак не отговаря на поста ми.
    Факт е, че той не е казал, че при плувците няма съпротивление.

Винаги е лесно да се отклони темата. Не знам дали ще доживея в тоя форум да има повече от 5 човека, които наистина умеят да четат, да изграждат теза и да построяват аргумент, за да се спори градивно. Пък уж всички сме го учили в училище. Тъжно... ;(
    Ще те напляскам, ако продължиш да спориш с мен.
    И двамата интерпретирате казаното от другите и от вас самите по някъв собствен начин, който само вие си разбирате.
    Не бил казал, че е тъмно черно, а само черно.
    Думите му бяха даже още по-идиотски, защото написа, че в плуването нямало съпротивление, с което да се направи маса.
    А какво се прави ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си