- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Искам, беееее.
То вярно, че и аз малко нависоко летя, ама... искам.![]()
много се радвам за атлетико мадрид
напред !
за жалост прогнозата ми за мангалчестър се оказа правилна, но поне байерн страдат от това
МРАЗЯ СЕ ! как можах, как..
утре ще се накажа,обещавам /то малко съм наказана амааа и от мен да има/
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
да чуеш как ти правят "серенада" в 12 през нощта, с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=ZkvD6AXsfNU –безценно... отдавна не се бях смяла така ахаххахахаха много е луд, идиотът :Д
цепи ме главата , май трябва да си дам почивка.
в момента би трябвало да съм най-щастливият човек на света , но сякаш не беше много истинско.
след като се уверя , че е обещавам..ще съм.
колко малко ми трябва , за да се чувствам добре , а е толкова трудно.
ще ме тормози до неделя.
---------------------------------
Следобедната дрямка не ми влияе добре.Пък и много работи ми се въртят в главата , но съм сигурен , че те не са проблема за безсънието ми , все пак съм свикнал с тях.
Има вероятност след тази седмица да си сменя мнението за пътуването.Смятам да не го споменавам за сега.
ИСКАААААААААААААААААААААА АААААААААМ!
Последно редактирано от stynioo : 04-01-2014 на 23:08
Утре пак втора- денят пропилян... дано поне има нещо за вечерта, да не осатавам капо.
WTF How I Met Your Mother?????????????????????????/ Най-ужасният финал в историята на ужасните финали!Точно както стана и с That 70s show- ще се преструвам че последния сезон не съществува!ОХхххххххххххх х
Не спах от нерви /не само заради финалния епизод/.Вярно е че не си давах много зор за вършенето на тия странични неща,но това не е моето основно задължение.И е ясно че аз ще изям кавгата,но се надявам поне сега да не ми дават вече нищо такова за правене.А и семейните проблеми.той ще иде сам и това ми къса сърцето.Искам да ида с него,но няма как да оставя всичко тук.А и няма да ме пуснат платен отпуск,което значи че губя още 20- 50 лева.чакам интервю за друга работа и не мога и това да пропусна.А не искам да спя самичка.как ще се будя от кошмари и ще се сгуша в него?
^ о спойлни малко,че аз съм назад още,но ми стана интересно.![]()
Колко назад?Съветът ми е просто да не гледаш девети сезон,защото е абсолютна загуба на време.От една страна е хубаво че свърши така защото целия сериал е много истински и не винаги има хепи енд,но това беше....Майката е супер яка и си заслужава да се гледа сцената,в която се запознават с Тед,но до там.Другото е боза!
Ушите и врата ми какъв компот са... :д Още ме държат емоциите от снощи, не знам. Иначе ми е хубаво - събудих се, хапнах, сега и кафе ще пия с едната комшийка. По-нататък с моето момче ще ходим към баба. За момента ваканцията е супер, определено. Само ако тоя досадник ми звънеше по-малко, цена нямаше да има. Имам(е) идея за 13ти, дано се осъществи, че хем по-евтино излиза, хем по-голяма разбивка заради повечето народ.
Майката много ми напомня на Пенка. Иначе девети сезон наистина не си струва времето.
Аз днес се чувствам странно. Боли ме главата, чудя се какво да го правя бившия, не спира да ми звъни и пише и да ме разпитва къде и с кой съм, искал да бие приятелите ми. Като си помисля, че това е човек на 20 години и не вярвам. Ще трябва да намеря подход, с който да се справя с него и цялата му агресия, а дотогава не знам как ще живея, трябва да не излизам сигурно, за да подсигуря близките ми...
Добре минаха скоковете с парашут. Топографията също
Не мога да спра да мисля за него но няма как трябва да се живее нормално .
Нещата постепенно се нареждат по правилния начин. Чувствам се перфектно.![]()
Welcome to the Jungle...
Като я видях за първи път бях потресена !Хич не я харесах.Но може би заради ролята й и други неща,в които съм я гледала,вече ми е много симпатична.Пенка не я знаех коя е,но сега я видях и съм потресена от нея хаха.
ще отида с него.Не мога да го оставя сам в това състояние.не ми се ходи,но няма как.това означава в добро и лошо,в болест и здраве.Понякога си мисля "Ами ако го нямаше до мен как щях да се чувствам?" и все си мислех че няма да я забележа чак толкова много разликата.Но сега се замислих че ще замине и за ден ще е далеч от мен,ще се наложи да спя без него и няма да има кой да ме топли сутрин преди работа и сърцето ми се разби само при мисълта.Един човек,а то целия ми живот!права е Цурка-най-накрая получих това,което винаги съм искала-НЕГО!И като се сетя колко неща сме преживели заедно и колко още ни чакат...Той успя да направи немислимото с мен-вече искам сватба,искам да съм с някого до края на живота ми и искам деца!Ох колко го обичам само!
Умът ми е пълен бъркоч. И ми е нервно. И е кофти тръпка.
ПРИБРАХ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Вкъщи е толкова..толкова..уютно..До сега не съм се радвала толкова, че съм си в нас..о.О
Спи ми се супер много, но нощта си заслужаваше..От доста време не сме говорили толкова дълго само двамата и макар лошото настроение, всичко беше толкова...well, I love the sound of his voice..
Утре е четвъртък..Соу сад..
![]()
Приятен ден ^_^
Много е хубаво да имаш кола и книжка... и да си се возиш сам, йейейей!![]()
Сега ще правя Listening & Reading, ако изкарам на истинския IELTS 8-8,5, хехе, ще умра от кеф.
знам си аз , че ще ме побърква до неделя , усещам го в корема.
цял ден спя, цял. настинала съм, лошо ми е и главата ме цепи мноо яко.
Надявам се на положителна развръзка.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...