.
Затворена тема
Страница 27 от 195 ПървиПърви ... 172324252627282930313777127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 4861
    JustaLittleKid
    Guest
    Искам, беееее.
    То вярно, че и аз малко нависоко летя, ама... искам.

Мега фен Аватара на 102
    много се радвам за атлетико мадрид
    напред !
    за жалост прогнозата ми за мангалчестър се оказа правилна, но поне байерн страдат от това

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    МРАЗЯ СЕ ! как можах, как..
    утре ще се накажа,обещавам /то малко съм наказана амааа и от мен да има/
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на pandabear
    да чуеш как ти правят "серенада" в 12 през нощта, с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=ZkvD6AXsfNU –безценно... отдавна не се бях смяла така ахаххахахаха много е луд, идиотът :Д

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    цепи ме главата , май трябва да си дам почивка.

в момента би трябвало да съм най-щастливият човек на света , но сякаш не беше много истинско.

след като се уверя , че е обещавам..ще съм.

колко малко ми трябва , за да се чувствам добре , а е толкова трудно.

ще ме тормози до неделя.
    ---------------------------------
    Следобедната дрямка не ми влияе добре.Пък и много работи ми се въртят в главата , но съм сигурен , че те не са проблема за безсънието ми , все пак съм свикнал с тях.
    Има вероятност след тази седмица да си сменя мнението за пътуването.Смятам да не го споменавам за сега.

ИСКАААААААААААААААААААААА АААААААААМ!
    Последно редактирано от stynioo : 04-01-2014 на 23:08

Супер фен Аватара на leadyflame
    Утре пак втора- денят пропилян... дано поне има нещо за вечерта, да не осатавам капо.

Супер фен Аватара на Cloud9
    WTF How I Met Your Mother?????????????????????????/ Най-ужасният финал в историята на ужасните финали!Точно както стана и с That 70s show- ще се преструвам че последния сезон не съществува!ОХхххххххххххх х

Не спах от нерви /не само заради финалния епизод/.Вярно е че не си давах много зор за вършенето на тия странични неща,но това не е моето основно задължение.И е ясно че аз ще изям кавгата,но се надявам поне сега да не ми дават вече нищо такова за правене.А и семейните проблеми.той ще иде сам и това ми къса сърцето.Искам да ида с него,но няма как да оставя всичко тук.А и няма да ме пуснат платен отпуск,което значи че губя още 20- 50 лева.чакам интервю за друга работа и не мога и това да пропусна.А не искам да спя самичка.как ще се будя от кошмари и ще се сгуша в него?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ о спойлни малко,че аз съм назад още,но ми стана интересно.

Колко назад?Съветът ми е просто да не гледаш девети сезон,защото е абсолютна загуба на време.От една страна е хубаво че свърши така защото целия сериал е много истински и не винаги има хепи енд,но това беше....Майката е супер яка и си заслужава да се гледа сцената,в която се запознават с Тед,но до там.Другото е боза!

Мега фен Аватара на tori
    Ушите и врата ми какъв компот са... :д Още ме държат емоциите от снощи, не знам. Иначе ми е хубаво - събудих се, хапнах, сега и кафе ще пия с едната комшийка. По-нататък с моето момче ще ходим към баба. За момента ваканцията е супер, определено. Само ако тоя досадник ми звънеше по-малко, цена нямаше да има. Имам(е) идея за 13ти, дано се осъществи, че хем по-евтино излиза, хем по-голяма разбивка заради повечето народ.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Колко назад?Съветът ми е просто да не гледаш девети сезон,защото е абсолютна загуба на време.От една страна е хубаво че свърши така защото целия сериал е много истински и не винаги има хепи енд,но това беше....Майката е супер яка и си заслужава да се гледа сцената,в която се запознават с Тед,но до там.Другото е боза!
    Майката много ми напомня на Пенка. Иначе девети сезон наистина не си струва времето.

Аз днес се чувствам странно. Боли ме главата, чудя се какво да го правя бившия, не спира да ми звъни и пише и да ме разпитва къде и с кой съм, искал да бие приятелите ми. Като си помисля, че това е човек на 20 години и не вярвам. Ще трябва да намеря подход, с който да се справя с него и цялата му агресия, а дотогава не знам как ще живея, трябва да не излизам сигурно, за да подсигуря близките ми...

Добре минаха скоковете с парашут. Топографията също
    Не мога да спра да мисля за него но няма как трябва да се живее нормално .

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нещата постепенно се нареждат по правилния начин. Чувствам се перфектно.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Euler Виж мнението
    Майката много ми напомня на Пенка. Иначе девети сезон наистина не си струва времето.
    Като я видях за първи път бях потресена !Хич не я харесах.Но може би заради ролята й и други неща,в които съм я гледала,вече ми е много симпатична.Пенка не я знаех коя е,но сега я видях и съм потресена от нея хаха.

ще отида с него.Не мога да го оставя сам в това състояние.не ми се ходи,но няма как.това означава в добро и лошо,в болест и здраве.Понякога си мисля "Ами ако го нямаше до мен как щях да се чувствам?" и все си мислех че няма да я забележа чак толкова много разликата.Но сега се замислих че ще замине и за ден ще е далеч от мен,ще се наложи да спя без него и няма да има кой да ме топли сутрин преди работа и сърцето ми се разби само при мисълта.Един човек,а то целия ми живот!права е Цурка-най-накрая получих това,което винаги съм искала-НЕГО!И като се сетя колко неща сме преживели заедно и колко още ни чакат...Той успя да направи немислимото с мен-вече искам сватба,искам да съм с някого до края на живота ми и искам деца!Ох колко го обичам само!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Умът ми е пълен бъркоч. И ми е нервно. И е кофти тръпка.

Мега фен Аватара на Lilanda
    ПРИБРАХ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Вкъщи е толкова..толкова..уютно..До сега не съм се радвала толкова, че съм си в нас..о.О

Спи ми се супер много, но нощта си заслужаваше..От доста време не сме говорили толкова дълго само двамата и макар лошото настроение, всичко беше толкова...well, I love the sound of his voice..

Утре е четвъртък.. Соу сад..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Нямам търпение да си замина за Пловдив.. толкова стрес ми е в момента, че не е за вярване. Не съм яла почти днес, чувствам се зверски уморена.. искам да ида на кино, да се разходя из главната и да ми се махнат всички негативизми от главата..

JustaLittleKid
    Guest
    Приятен ден ^_^

Много е хубаво да имаш кола и книжка... и да си се возиш сам, йейейей!

Сега ще правя Listening & Reading, ако изкарам на истинския IELTS 8-8,5, хехе, ще умра от кеф.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Приятен ден ^_^

Много е хубаво да имаш кола и книжка... и да си се возиш сам, йейейей!

Искаммммммммммм!

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    знам си аз , че ще ме побърква до неделя , усещам го в корема.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    цял ден спя, цял. настинала съм, лошо ми е и главата ме цепи мноо яко.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    цял ден спя, цял. настинала съм, лошо ми е и главата ме цепи мноо яко.
    на мен вчера ми беше така
    грипекс макс ми препоръчаха

Повече от фен
    Надявам се на положителна развръзка.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Дано не вали утре. Ще ми се скапе целият ден. Не съм станала цял ден от компютъра, побърквам се вече. Един ден не се прибирам, втория съм цял ден затворена.. Май някаква пролетна умора ме хваща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си