.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Колко познато ми звучат огромна част от нещата дето написа.Все едно за мен за писани.Даже и за този етап от живота ми.Има обаче една съществена разлика.Ти скоро завършваш,животът тепърва е пред теб, а аз съм вече на 28 години без 2 месеца и половина.Не че съм предъртял,но едно са 19 години, а съвсем друго 28. И както каза имам чувството, "че животът ми се изплъзва. Изтича на равномерни количества от пръстите ми тоолкова бавно. Всичко е бавно.",впрочем сякаш бързо се изнизва, а изобщо не намирам силите да променя това.Сивотата и нищото просто ме убива малко по малко с всеки изминал ден и се превръщам все повече в някакъв беземоционален робот, на който му е трудно дори да определи собственото си емоционално състояние на моменти.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Колко познато ми звучат огромна част от нещата дето написа.Все едно за мен за писани.Даже и за този етап от живота ми.Има обаче една съществена разлика.Ти скоро завършваш,животът тепърва е пред теб, а аз съм вече на 28 години без 2 месеца и половина.Не че съм предъртял,но едно са 19 години, а съвсем друго 28. И както каза имам чувството, "че животът ми се изплъзва. Изтича на равномерни количества от пръстите ми тоолкова бавно. Всичко е бавно.",впрочем сякаш бързо се изнизва, а изобщо не намирам силите да променя това.Сивотата и нищото просто ме убива малко по малко с всеки изминал ден и се превръщам все повече в някакъв беземоционален робот, на който му е трудно дори да определи собственото си емоционално състояние на моменти.
    как ме дразниииииииииииш

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    как ме дразниииииииииииш
    И теб ли? Е, не си първият и сигурно няма да си и последният.много хора съм дразнил.И себе си съм дразнил,но пък кел файда.Мисля че от тази тема в момента Ива би ме разбрала най-добре,което не и пречи да я задразня евентуално Едно е да кажеш едно нещо да се направи,второ е да го искаш и съвсем различно да го изпълниш в реални условия.Още повече като цял живот са ти натяквали как си нищо не струваш самостоятелно,как ще се провалиш, как почти всяко твое решение е грешно ако не е съгласуването с вожда и са те правили на гъз всеки път като вземеш та се поиздъниш малко камо ли пък ако е било по твоя собствена иниациатива.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    второ е да го искаш
    това е ключовото всъщност. поне при мен. и аз откривам познати неща у твоите писаници. това е в десетката:

Сивотата и нищото просто ме убива малко по малко с всеки изминал ден и се превръщам все повече в някакъв беземоционален робот, на който му е трудно дори да определи собственото си емоционално състояние на моменти.
    не знам дали някой разбира за какво става дума. няма ти нищо. животът ти привидно е ОК. НО чувствайки това Нищо, изпитваш необяснимо нещастие. не опира до безхарактерност, мрънкане, лигавене. само този, който го е преживял знае за какво говоря. и плс, на 15 няма шанс да мислиш за такива неща. на 15 не те интересуват подобни теми.

Супер фен Аватара на Deadlock
    ок, забивате пак в това, че вашите душевни състояния са уникални и никой не е изпадал в такива. явно сте привързани към тази гледна точка.

никой не ви обвинява, че сте безхарактерни и че нямате основание, причини, логики да се чувствате така. никой не казва, че би се справил по-добре от вас с вашите животи и емоции. просто хората се опитват да се приближат до вас и да ви дадат надежда и нова гледна точка. мъ не, ние сме неразбрани, фръц!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си