- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Защото имам палитрата и хубаво, но на мен , имайки се за нормален цвят на кожата, в момента на без никакъв тен съм между средното и тъмното, а светлото е по-бяло от платно и не вярвам, че някой има този цвят на кожата. :Д Какво ще правя като хвана тен??![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли, в този случай светлото може да е хайлайтър за контуриране.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз имам 010 (най-светлото) и съм доволна. Не ми се окислява и си стой жълтеникав, а аз това търсех. Много ми е прозрачна кожата и ми прозира синкаво под очите, справя се г/д. Имам и на артдеко-оранжевеникав, в началото бях много доволна, но нещо с времето не ме кефеше и го зарязах.
Джули, аз използвам 03 Rosy beige и е съъъъъвсем малко по-светло от най-тъмното в палитрата. Ако искаш ще ти ги снимам на дневна светлина.
Това rosy beige ме притеснява, има ли розовеникав тон?и аз като therichbitch искам да си стои жълтеникав
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма. : )
Даже сега като го гледам е по-скоро като средния цвят. Снощи на лампата нищо не съм видяла. :Д
http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...906d656f48.jpg
Имам въпрос, не е свързан с козметиката, но да...Някой, който учи икономика и по-специално банково дело може ли да ми даде пример за задбалансови операции?
хал/хабер си нямам
Ако ме беше попитал/а, за Sql server щеше да имах успех..
"дано някой ти помогне"
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Намерих 2 много странни корейски продукта за отслабване. За ядене дават някаква смес от овес
ечемик, ръж, пшенични трици, киноа, хинап, стафиди и малина, а за пиене смес от лимон, кленов сироп,лют червен пипер, хиалуронова киселина /?????/и екстракт от шафран.
Само мен ли ме притеснява такива съставки, особено киселината.
Че какво й е на хиалуроновата киселина![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Просто като чуя киселина и не си представям нещо, което пия. :/
Сега си представи, че сума ти народ си попълва бръчките и устните с нея. И ти самата я имаш в съединителната си тъкан.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В един кратък отрязък от време се образовах по въпроса. Няма да проявявам такава тъпотия повече![]()
очертава се да ми дойде баш денят преди бала ми/на бала ми. сестра ми преди 5 години като беше, имаше същия проблем и тогава и изписаха Промилут Нор да пие, за да забави цикъла. мисля сега и аз да го пробвам, някой пил ли го е, има ли вредни странични ефекти?
Недей заради един бал да си разваляш здравето.Това са силни лекарства и повлияват с времето на организма.Ако много ти тече пий повечко Витамин С и вземи НоШпа ако те заболи много корема.На моя бала няколко съученички бяха в цикъл-не е приятно,но не е болка за умиране.
Аз бях на бала в цикъл, но не ми беше проблем, защото така или иначе нямах планове за вечерта, ако ме разбираш.
По принцип и аз съм на мнение, че не е хубаво да си играеш с цикъла, но от витамините, които пия в момента, ми се забавя, а моя приятелка беше пила чай от лук, който действа обратното - предизвиква цикъла по-рано. :Д
НоШпа аз лично НЕ пия, защото на следващия ден става поне 10 пъти по-зле.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и аз нямам "планове" за тогава, не това ми е проблемът :д първо - роклята ми е светла, къса, много фина, а аз имам болезнен, обилен цикъл, въобще не ми се става от леглото в тия дни, кво остава цял ден и нощ да купонясвам, да танцувам и тн.. :с иначе не се и съмнявам, че тези хапчета хич не са от най-полезните, но ако изпия 10 витамин Ц-та пак мисля, че ще е толкова вредно и с не толкова сигурен ефект.
Трябва да изпиеш малко повече от 10 витамин С за да действа май.И витамина се изкарва от организма за часове.Полезни хапчета няма,но все пак е по-добре витамини от хормони.Промилут Нор не беше ли забранен или нещо такова?
И моя ще дойде точно за бала, и за матурите, и за всичко. Не знам как ще се оправя :Д. Надявам се да ми закъснее поне с 2-3 дни, за да избегна болки по време на матурите, че тогава трябва да ми е чиста главата от мисли за менструацията.
*сън*
Балът и матурите по едно и също време ли са? При нас едната седмица беше изпращането, на следващата матурите и на третата балът и нямаше как да не съм в цикъл по време на едното.Да, витамин Ц-то трябва да се пие така стабилно няколко дни подред, за да подейства по този начин.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
матурите са на 21 и 23ти, балът (поне моят) е на 25ти.. :д а изпращането на 15ти.. абе лудница ще е пълна, днес майка ми взе хапчетата, но все още се чудя дали да ги пия, когато му дойде времето..
След матурите веднага на 24-ти в 9 ми е изпращането, а след това в 17ч. балът. Ще съм такава нервна бомба, че даже цикълът ми ще се уплаши да дойде.