- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Чуждестранни имена?
Какво мислите за имената : Ахинора и Рут .... Иначе по темата има много хубави български имена ... супер смешно е детето ти да се казва примерно Джесика Петрова .. А мъжки имена ми харесват: Тервел, Александър, Антон, Кристиан, Даниел, Николай (обожавам това име), Мирослав, Венцислав, Галислав.
А женски: Ралица, Ахнироа, Рут, Румяна, Ренета, Анна, Велина
Ахинора ще си кръстиш детето, ако много го мразиш. Ще го спукат от ебавки, ще му бъркат името навсякъде и където и да отиде, ще трябва да го спелува по 18 пъти.
Сигурно има готин смисъл и дрън-дрън, но като човек със странно име ти препоръчвам да се замислиш.
Ако можех да имам деца едното задължителнo щях да го кръстя Holland![]()
Името ми е странно, Маги. Това, че познаваш момиче със същото, не означава, че не е. Колко други познаваш? Кога имам имен ден? Отговорът е суперлесен, ама едва ли ще се сетиш на примависта.
Разбира се, Ахинора си е доста по-фрапиращо, ама... все пак.
Познавам няколко момичета с името ти, и никога не бих го причисля към графата 'странни', още повече, че се запознах с първото, когато бях на 8, тоест малка и лесно-учудваща-се-на-странни-феномени. Това все едно да нарека моето странно.
Не виждам какво общо има именния ти ден.
Абе... Не ми го побира главата защо аджеба мислиш, че е странно.
Сериозно сравняваш твоето и моето? :д
Странно е, защото ме питат по 2-3 пъти, за да са сигурни, че съм разбрала. Странно е, защото не познавам друг с това име. Странно е, защото виждам реакциите на хората. Ти си първият човек, който познава друг човек с това име.
Именният ден има общо, защото веднага мога да ти кажа кога празнуват София, Гергана, Венцислава, Ива... а моят имен ден е суперлесен и придвидим и приятелят ми още не може да го запомни :д
Ина са и писали
може да е Инакомислеща Петрова
би било готино
Аз лично много харесвам името Ксения за момиче. Ако(като?) имам дъщеря, то ще искам да я кръстя така.
>>DjBelev<<
Аз упорито искам детето ми да е Иван/Ивана, но веднага ме контрират с разни суеверия. За момче харесвам Бран, а за момиче Харуми, с което се сетих за съфорумката Дам Йе Ул![]()
PinkPan7her се казва Владина
Сигурно се почувства много значим, нали?
Мисля, че ти казах да не ме занимаваш. Намери си по-интересно занимание, щото мога да ти изкарам кирливи ризи и опитът ми ще бъде далеч по-успешен от твоя претендиращ за скандален пост.
Владина не е странно име, защото е близко до популярните Владислава и Владимира. ок, да кажем, че е малко странно.Влади е напълно нестранно.
Хах, от Влади се обривам. Някакви приятелки на майка ме наричат така. Честно...изпитвам физически дискомфорт. Грам не ми отива. Дажи сесещам, че едно гадже ми научи цялото име съвсем случайно, когато ми видя картата за транспорт :Д Беше много изненадан и каза, че хич не ми отивало :д
Еее, не, де.
Не с лошо, моля.
Той ме разбра.