.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А колко сложни решения съм взел няма как да знаеш.
    Предполагам. На база това, което виждам, а именно, че се колебаеш за дреболии.

И пак не загряваш смисъла, не загряваш защо ти ги написах тия неща. Не се меря с теб! Казвам, че това са незначителни дребни физически проблеми. Има хора с толкова по-големи! Хора с наистина сериозни заболявания или недъзи, които всеки ден стават с мисълта, че са непълноценни. Не се ли чувстваш неблагодарен, че на тоя фон седиш и от седмици мрънкаш за ечемици?!
    Аз в такива моменти си бия два шамара и си казвам "Я се стегни, пикло вчерашна".

Ама щом си рекъл, ще се мерим. Късметлийка съм, че съм родена нормална. Лекарите са казвали, че ще се родя с напълно нормален разсъдък, но сериозни физически недъзи. Късметлийка съм от ден първи на тая планета. Имам/Имах шум на сърцето. Предпоставки за детски ревматизъм. Перманентно ниско кръвно. Черни петна всеки ден. Кръвоизливи от носа през лятото - два пъти на ден.
    Нали...

НИЩО НЕ Е. Защото съм нормална, в края на краищата. Сещам се за тия неща в момента, за да ги дам за пример. Не желая съжаления, не желая мерене на пишки с никого. Не ги мисля дори, не живея с "Ами ако...". Използвам малките препятствия като тренировка за големите. И е доста печеливша стратегия. А отдавна вече не съм на акъла, на който бях преди, когато не се замислях. Сега анализирам и преценям, не оставай с впечатлението, че просто се хвърлям и каквото стане. Така е лесно, така всеки може. Идеята е, че след премислянето и преценянето идва моментът, в който трябва да действаш. И паузата между тия два момента следва да е правопропорционална на проблема. Малък проблем - малка пауза. That simple. Ясно ми е, че не ти идва отвътре. Но се надявам да теб да ти е ясно, че трябва да работиш върху това.

И аз ти казвам, да приемеш, че има всякакви хора. Лично аз за себе си (както ти казах и в другата тема) не приемам мрънкания на някого, при положение, че той сам не иска да си помогне.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ясно ми е, че не ти идва отвътре.
    Оп,оп,оп започва да набарваш проблема.А защо не ми идва отвътре? Заради неспоменати и споменатите вече факти. А и не знам колко ще е достоверно за деб,но раците обичаме като цяло спокойствието и уюта.А когато например в училището ми идваше отвътре да ме радва Биологията и особено Анатомията си изкарва само 6тици. Веднъж се излигавих и изкарах 4ка за първият срок.Това така ме мотивира,че си скъсах гъза и вторият срок изкарах 6.Та като ме видя учителят колко съм мотивиран ми писа 6 и за годината. Е, по Химия колкото и да си скъсвах гъза за да изкарах по-висока отценка и колкото и да имах силното желание за това се получаваше просто някакво напъване и колкото и да се стараех трудно успявах да вържа 4 особено пък на Биохимия.Та в общи линии и в живота е така.

И аз ти казвам, да приемеш, че има всякакви хора. Лично аз за себе си (както ти казах и в другата тема) не приемам мрънкания на някого, при положение, че той сам не иска да си помогне.
    Ааааа значи стигаме до извода,че човек сам трябва да си помогне.И тогава автоматично се връщаме пак на старата тема с теб защо пък е нужно да споделям на близките ми като така и така сам трябва да си се справя освен ако не ща просто да ми поолекне малко и да падна достатъчно в очите им.Ама пък нямало да съм толкова близък с тях ако не го правя.Големо пък важно.Относно онази тема тя е за мрънкания.Всеки може да си мрънка колкото си има желание и никой не е длъжен да го чете.Може да даде съвет ако иска и до толкова.В някои форуми може и да го блокира и изобщо да не му вижда мненията. Но чак пък да си нарушава цялата душевна хармония няма смисъл,.Не мислиш ли?
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-07-2014 на 12:38
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ама щом си рекъл, ще се мерим. Късметлийка съм, че съм родена нормална. Лекарите са казвали, че ще се родя с напълно нормален разсъдък, но сериозни физически недъзи. Късметлийка съм от ден първи на тая планета. Имам/Имах шум на сърцето. Предпоставки за детски ревматизъм. Перманентно ниско кръвно. Черни петна всеки ден. Кръвоизливи от носа през лятото - два пъти на ден.

.
    И ти имаш болно място...
    Миналата годни едва не орева орталъка, че си нямала късмет с родното място и дълго време не можеше да възприемеш защо е това наказание.
    В тоя форум всеки се мисли за прав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си