- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
А може също така яйца и ядки.![]()
Queen of the Damned
Топените сирена дали са добра идея ? Знам , че повечето са със сумати подобрители и консерванти , но все пак .. ?
Не! По-добре обикновено сирене.
Queen of the Damned
Охх да се оплача и аз, налага се да прекратя консумацията на млечни храни по здравословни причини, направих го, но от тогава страшно много ми се яде сладко. И това при условие, че се храня с добра храна: месо, яйца, ориз, картофи, варива, салати,ядки, плодове, чайове и т.н. Дано привикна и се откажа от сладострастията, че ще стане страшно.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Яж няк'ви растителни заместители, ако просто ти липсва вкуса на млечните. С'а за заместител на киселото мляко не съм чувала, ама пък кашкавали, сирена и млека валяло.
Има соево май, ама кой знае колко е скъпо, а и не мисля, че е здравословно...
Ou7oFmYhEaD , нали знаеш, че и в повечето сладкиши има яйца /яйчен прах/ и тн. млечни неща? ако ти допадат на вкус яж Орео, те се водят вегански. а за соята аз чувам все лоши мнения, пък не знам..
За соята като цяло има много спорове, защото 99% от производството й е ГМО. Промотира образуването на фитоестрогени (мисля), тоест един вид променя нивата на хормоните в тялото, натрупва се естроген, което не винаги е ОК, абе, не знам, не съм проучвала лично, но съм чела такива неща. Всеки си преценява принципно, не мисля, че е кой-знае какъв проблем, ако не се прекалява с консумацията.
Dagichka Аз съм наясно, че сладкишите имат сухо мляко, консерванти, яйца и други, но аз ядях предимно конфитюри, домаши сладкиши и бонбонони- но не шоколадови, за щастие привикнах да ги отказвам, първо намалих количеството и така.![]()
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
от днес съм на 90 дневната диета обаче единственото нещо което ме дразни е, че не знам какво да ям когато съм на училище? от 08:00ч до 15:30ч наистина нямам понятие как ще издържа само с 2 плодчетавие какво ядете през това време преди да се приберете вкъщи ;?
Не съм спазвала диети и не знам как се издържа на 2 плодчетаНо принципно от наблюдения върху приятелки мога да ти кажа,че има как
Например бананът е доста засищащ плод,крушите също стават за залъгване на глада..ако в диетата е позволено,можеш да си вземеш и малко сурови ядки.
![]()
за ядките и аз си мислех , но също бисквитите белвите ще ми пречат ли на диетата ? щото уж се водят диетични![]()
Еми виж съдържанието им и прецени . Просто е.
За пореден път се очудвам, как някои хора и понятие си нямат какво означава думата "диета!"
Queen of the Damned
е колко пък да ти пречат на диетата,едно пакетче е около 200-250 калорииа засищат и са вкусни.
[QUOTE=420;110от 08:00ч до 15:30ч наистина нямам понятие как ще издържа само с 2 плодчетавие какво ядете през това време преди да се приберете вкъщи ;?[/QUOTE]
О, не това изобщо не е глад!
Queen of the Damned
за мен това е една от най-глупавите диети - дори не е точно на принципа на разделното хранене и + това какъв е смисъла да гладуваш един цял ден само с плодове, а на 29-тия да си само на вода?! Знам че има много хора на които е помогнала и са отслабнали, но след като се спре спазването й, при повечето случай има йо-йо ефект, защото хората се връщат към предишните си навици. Според мен е много по-добре да си направиш режим, който ще може да спазваш цял живот и при който няма да умираш от глад.
правила съм около месец 90 дневната и цялата ми кожа се нацепи.. иначе че има ефект, има, но хич не е това начинът принципно.. да изкараш ден на плодве и един на вода обаче е полезно, детокс му се вика.
Аз на 90 дневната се подложих миналата година и не издържах особено , отслабнах малко. Сега качих зимата около 5 килца и месец юни ще ги свалям, а може и повече. От днес започнах диетата по гликемичен индекс и да ви кажа се чувствам много добре. Не гладувам, а и храната , която ям е вкусна. Някой правил ли е диетата, за да каже дали дава резултат ?