Двойни стандарти ?
Чакай малко сега. Нали от прекалена либералност са се разпищяли всичко. Сега какво излиза - искате да сте си в правото да лепите етикети на хората или какво ? България по закон е задължена да съблюдава правата на абсолютно всеки гражданин - в това число и ЛГБТ-тата.
Ми дай и расисти да станем всички. Аз не виждам никаква разлика. ((то не че българите не са и масово расисти, но това е друга тема))
Нелепо е, че ми излизаш с номера, че прилагам двойни стандарти, когато реалността е, че ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА това, което тук се описва като 'социално приемливо' за хората с различна сексуална ориентация. Тук всички сме няк'ви никакви, но утре антракса ако недай боже взема, че се озове в позицията на работодател, нали от него (и такива като него) ще зависи до немалка степен живота на тези хора.
Я си представи, че шефът ти беше с мисленето на крепостен селянин що се отнася до правата на жените ? Що пък да те наема ?
И що пък, ей-така, хипотетично, всичко шефове да не бяха такива ?
Ко щяхте да правите жените ? Да пищите по площадите и да дразните обществото сигурно, 'щото вече си имате права (на хартия), нали ? Нищо, че никой не го бърка това, никой не съблюдава да се спазват и пак не можете да си намерите работа. Най-много да се избършете отзад с тази хартия.
Може да ти звучи като фантастика това, но аз лично знам за човек, който умишлено не наема жени, 'щото били (цитирам ти го) усойници. А иначе си е женен, с деца - не е хомо преди с подобна хипотеза да излезеш. Не е българин за капак, а и не ми е от първа ръка информацията, но пък е от източник, на който имам доверие. Та тъй.