.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 431

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Глупостта е изцяло твоя. Това че си като кон с капаци, не обичаш да четеш (западни източници, а не руски) не оправдава неввжеството ти. Невежеството е нещо срамно и позорно, а не е повод за гордост. Ами попрочети малко ве човек! Прочети някоя друга книжка, спомени на американски дипломати и ще видиш колко са дали на Тито и с какви долари е построена Югославия. Да,накрая сърбите не се подчиниха на янките за Косово в 1999 г, на американския сталински диктат. И ония за назидание разрушиха това за което са си платили. И е построено с техните пари. И за съжаление са прави. Ако някога ЕС поиска автономия за ромите и се опънем с право ще ни бомбардира и разруши това, което е изградено с парите на западняците от еврофондовете. Който изгражда държавата си с чужди пари, сетне плаща жестоко по най-високата цена.
    Малко е смешно всъщност, първо че опъна знак за равенство между титовския и сталинския социализъм, второ, че изцяло пропусна, че американците се нахакаха в Югославия още през 1995 година заради войната със Босна и Херцеговина.
    Иначе убеди ме - намери източници каква част от югославската икономика се е дължала на американските субсидии и изобщо колко от Югославия е изградена от САЩ.
    Дай да видим кои са тези американски дипломати, искам да прочета биографията на тоя балкански Кисинджър :Д
    Последно редактирано от Aeternal : 06-23-2014 на 23:04

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Малко е смешно всъщност, първо че опъна знак за равенство между титовския и сталинския социализъм
    Обясни ми ти обаче, как еднакво противни се изразява в предпочитание?
    На коя планета еднакво противни е равно на 'харесвам едните повече'?
    Не знам как не те е срам да коментираш треските в чуждото око, когато в твоето има цели греди.
    Не съм срещал олигофрен като теб, който би си позволил да сложи равенство между държавата, която ни е освободила от 5 вековно робство и държавата, която ни е държала под 5 вековно робство.
    Наистина не си добре с главата, но няма лечение за човешката глупост.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не знам как не те е срам да коментираш треските в чуждото око, когато в твоето има цели греди.
    Не съм срещал олигофрен като теб, който би си позволил да сложи равенство между държавата, която ни е освободила от 5 вековно робство и държавата, която ни е държала под 5 вековно робство.
    Наистина не си добре с главата, но няма лечение за човешката глупост.
    Явно. Поставям знак за равенство между едно чуждо управление и друго. Робството си е робство, и ако на теб ти е приятно да ни няма на картата или някакви тъпи руси да се разпореждат с държавата като с измекярска колония.
    За това ли умряха Левски и Ботев, за да ни управлява държава окупирала ни със армията си?
    И вие сте родолюбци и радетели за човешки права....
    Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 08:24

Явно. Поставям знак за равенство между едно чуждо управление и друго. Робството си е робство, и ако на теб ти е приятно да ни няма на картата или някакви тъпи руси да се разпореждат с държавата като с измекярска колония.
    За това ли умряха Левски и Ботев, за да ни управлява държава окупирала ни със армията си?
    млък

Русия през социализма ни е направила най-добрата държава. Ние не можем да сме независими, не го ли разбра? Изчезваме в този глобализъм и надеждата ни е - Русия

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    млък

Русия през социализма ни е направила най-добрата държава. Ние не можем да сме независими, не го ли разбра? Изчезваме в този глобализъм и надеждата ни е - Русия

Изчезваме и решението ни е да .. изчезнем? Поне като не можем да сме независими, да ни превземат германците или белгийците, те поне имат хубава бира, в Русия освен митове за вечно разгонените рускини и студ какво друго има?
    И после ми говори, че не си роб
    Аз имам друго предложение, всички които намирате Русия за по-близка до сърцето ви от България, да идете и да се радвате на крокодилите в Москва от първа ръка, вместо да се опитвате да ни поробите всички отново.

Всъщност, ако критерия ти за хубава държава е сбъркания по толкова много начина комунизъм, не мисля, че има за какво повече да си говорим. Живеем на различни планети явно.
    Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 08:45

Изчезваме и решението ни е да .. изчезнем? Поне като не можем да сме независими, да ни превземат германците или белгийците, те поне имат хубава бира, в Русия освен митове за вечно разгонените рускини и студ какво друго има?
    И после ми говори, че не си роб
    Аз имам друго предложение, всички които намирате Русия за по-близка до сърцето ви от България, да идете и да се радвате на крокодилите в Москва от първа ръка, вместо да се опитвате да ни поробите всички отново.

Всъщност, ако критерия ти за хубава държава е сбъркания по толкова много начина комунизъм, не мисля, че има за какво повече да си говорим. Живеем на различни планети явно.
    Теб баба и дядо ти разправят някакви измишлютини за комунизма и вярваш на пропагандата от амариканската телевизия, защото точно такава дават само днес. Няма българска, няма руска. След още някоя друга година и на английски ще проговорят българските новородени.
    От 25 години сме баш под управлението на Запада и видя до къде се издокарахме. Докато е Евразийския съюз се зачитат чуждите народи и техните ценности и самосъзнание.
    В Русия има останал морал и братска обич

А тук скоро няма да има нищо.. още едно, две наводнения и край.. няма да ни има .
    Тогава ще разбереш какво ни предлага ЕС. Скоро ще започнат масови въстания народа, тъй както преди комунизма Глада на бедните няма да признае демократи, недомократи и квито са там..
    Преди сме били 9 милиона, ае прави си сметка в кой строй хората изчезват.

Мега фен
    Теб баба и дядо ти разправят някакви измишлютини за комунизма и вярваш на пропагандата от амариканската телевизия, защото точно такава дават само днес. Няма българска, няма руска. След още някоя друга година и на английски ще проговорят българските новородени.
    От 25 години сме баш под управлението на Запада и видя до къде се издокарахме. Докато е Евразийския съюз се зачитат чуждите народи и техните ценности и самосъзнание.
    В Русия има останал морал и братска обич

А тук скоро няма да има нищо.. още едно, две наводнения и край.. няма да ни има .
    Тогава ще разбереш какво ни предлага ЕС. Скоро ще започнат масови въстания народа, тъй както преди комунизма Глада на бедните няма да признае демократи, недомократи и квито са там..
    Преди сме били 9 милиона, ае прави си сметка в кой строй хората изчезват.
    Изобщо не гледам телевизия. И двамата ми дядовци са били членове на БКП.

Последен опит ще направя, това е цитат от линк който ти постна:
    " Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]"
    Въобще не виждаш никаква прилика, никакъв паралел, между руската и българската действителност?
    И дори и да е вярно, че ситуацията тук е причнена от злия запад, а не от нашите корумирани политици и пасивни глупаци като теб, кой е виновен за положението в Русия?
    Русия позволи на Злия запад да се намеси с мръсни ръце в най-голямата ядрена сила на планетата?
    Ти как го вижаш това?
    Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 09:25

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сигурно работиш в същата хубава сграда, може би като портиер ?
    Хората като теб не могат да пристъпят праговете на хубавите сгради, защото има фейсконтрол срещу клошари и неудачници.

И двамата тук грешите.

Дарктемплар вероятно има пари, но е една партийна слуга. Кефи ме как спекулира с евентуалната си власт и средства срещу по-бедните. Това е болестта на алчността и дивия капитализъм.
    Aз съм милионер под прикритие, който през свободното си време пише в Тийнпроблем.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Хората като теб не могат да пристъпят праговете на хубавите сгради, защото има фейсконтрол срещу клошари и неудачници.
    има фацеконтроол само срещу кадърните добродетели, които искат честност.
    А тея ,,неудачници'' кои са?
    Нали знаеш, че ВСЕКИ човек, всяка класа допринася за това общество. Независимо дали си неук или не, като работиш - с труда си потдържаш системата. 99% от това, с което живееш е създадено от най-нисшата класа, които живеят в бедност.
    За това скоро точно тези ,,клошари'' ще си върнат откраднатото
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-24-2014 на 09:28

Ти си неспасяем олигофрен, толкова ти е промит мозъка, че гънки не са му останали.
    Ние сме позволили да им атакуват територията през нашата държава, ние сме били във война с тях, комунизъм в България не е донесен от тях, имало е достатъчно тук. България преди 45-та е била на нивото на държава от третия свят, където сме и в момента, благодарение на някви мижитурки като теб, които 25 години излизаха с лозунгите, че Русия била виновна за всички злини на планетата.
    За какви човешки права говориш, робите в Америка да не са докарвани от Русия, там демокрация няма, събрани са най-долните отрепки, които са се възпроизвеждали 200 години и в резултат избират президенти, които имат IQ на не много умни животно, защото и останалите са същите интелигентни маймуни.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    защото има фейсконтрол срещу неудачници.
    Раздават ли ви цветни балони на влизане, това ли е причината да живееш там ?
    Последно редактирано от papugai : 06-24-2014 на 09:20

Мега фен
    Ти си неспасяем олигофрен, толкова ти е промит мозъка, че гънки не са му останали.
    Ние сме позволили да им атакуват територията през нашата държава, ние сме били във война с тях, комунизъм в България не е донесен от тях, имало е достатъчно тук. България преди 45-та е била на нивото на държава от третия свят, където сме и в момента, благодарение на някви мижитурки като теб, които 25 години излизаха с лозунгите, че Русия била виновна за всички злини на планетата.
    За какви човешки права говориш, робите в Америка да не са докарвани от Русия, там демокрация няма, събрани са най-долните отрепки, които са се възпроизвеждали 200 години и в резултат избират президенти, които имат IQ на не много умни животно, защото и останалите са същите интелигентни маймуни.

Раздават ли ви цветни балони на влизане, това ли е причината да живееш там ?
    Ииии пак сме на темата Америка, явно спасяемия олигофен не може да да намери други аргументи.
    Имало комунизъм достатъчно Расмя ме много могъщо
    "събитието е определяно като военен преврат.
    Отечественият фронт взема властта в България с помощта на окупиращите страната сили на Трети Украински фронт на Червената армия. След тази дата настъпва мащабна политическа, икономическа и социална промяна в българското общество. България излиза от Оста и попада в съветската сфера на влияние."

"събитието е определяно като военен преврат.
    Отечественият фронт взема властта в България с помощта на окупиращите страната сили на Трети Украински фронт на Червената армия.
    Хасан, преврат не винаги е нещо зло, при положение, че на власт по това време са били хората, които са виновни за малко да бъде затрита държавата ни и докарали ни национални катастрофи. С почести ли да ги изпратят, това са заслужавали и им е било малко. Ако комунистите не бяха направили грешката да оставят жив Симеон, щяхме да си спестим 4 години управление и крадене от тая издънка продукт на кръвосмешение.

Мега фен
    Хасан, преврат не винаги е нещо зло, при положение, че на власт по това време са били хората, които са виновни за малко да бъде затрита държавата ни и докарали ни национални катастрофи. С почести ли да ги изпратят, това са заслужавали и им е било малко. Ако комунистите не бяха направили грешката да оставят жив Симеон, щяхме да си спестим 4 години управление и крадене от тая издънка продукт на кръвосмешение.
    Айше, никой не коментира добро или лошо деяние е било. Говорехме кой и с чия помощ го е извършил.
    За симеончо съм напълно съгласен, тая издънка трябваше да се обяви за персона нон грата още с влизането си в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си