.
Затворена тема
Страница 95 от 354 ПървиПърви ... 4585919293949596979899105145195 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 8834
    Мега фен Аватара на Dagichka
    оо колко си мила ;3
    последно въпросче от мен или по-скоро като задачка - поразрови се в любимите си картинки/от нета или където си ги складираш и извади 5 картинки/цитати, които те вдъхновяват, мотивират, усмихват и като цяло те карат да се чувстваш по-добре

Мега фен Аватара на galaxy29
    това с вината беше, за което исках :д
    ти като че ли говориш само за възките? аз като цяло имам предвид
    ходила ли си на пикник?
    кое ти е любимото място в луна парка?
    фокуси обичаш ли? а можеш ли да правиш?

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    с какво те впечатлява един потребител тук?
    а човек, навън?
    И на двете места с едни и същи качества: чувство за хумор, интелигентност, остроумие, сходни виждания/интереси.

Dagichka

последно въпросче от мен или по-скоро като задачка - поразрови се в любимите си картинки/от нета или където си ги складираш и извади 5 картинки/цитати, които те вдъхновяват, мотивират, усмихват и като цяло те карат да се чувстваш по-добре

Не че ме карат да се чувствам добре, но ми харесват. Това са най-скорошните 5, които ми харесват, иначе се сменят непрекъснато

Не зная как да се държа, когато ме обичат. Разплисквам се по някакви излишни улици. Купувам си лимони. Пея. Прииждат равнините във главата ми.

“One day, you’re 17 and you’re planning for someday. And then quietly, without you ever really noticing, someday is today. And then someday is yesterday. And this is your life.

"And even if somebody else has it much worse, that doesn’t really change the fact that you have what you have. Good and bad."

"You don’t test a gentle person the way that you don’t steep tea for too long. Submerge me and I will imbue, and what was sweet will be bitter. I will be strong on your tongue and unpleasant to the taste, and you’ll regret drowning me in your guile.

My gentleness is not for your taking."

galaxy29

ти като че ли говориш само за възките? аз като цяло имам предвид - Като цяло говоря.
    ходила ли си на пикник? - Даа.
    кое ти е любимото място в луна парка? - Супер баналното виенско колело. Ама за мен си е страшно :Д
    фокуси обичаш ли? а можеш ли да правиш? - Обичам, ама не мога да правя, много съм схваната в ръцете:Д

ами мерси тогава :}}

кажи някоя/й гатанка и виц, ако се сещаш
    оставяла ли си отпечатък от целувка някъде?

Много съм зле с гатанките и вицовете, нищо не знам

Оставям най-редовно

Мега фен Аватара на 102
    съпрузи го правят на тъмно..
    пипат се там опипват се а у..
    мъжа по ено време.. аве жена ти кур ли имаш уе
    жената изпъшква от досада.. оф, не уе.. серем....

Мега фен Аватара на Dagichka
    това виц ли трябваше да е :с

правили ли са ти "жичка, жичка - ток"?
    разпльоквали ли са ти яйце на главата, наушким?
    стъпвала ли си боса по мъх?
    каква си като се напиеш?

galaxy29

правили ли са ти "жичка, жичка - ток"? Не, какво е??
    разпльоквали ли са ти яйце на главата, наушким? - Не
    стъпвала ли си боса по мъх? ДА :Д
    каква си като се напиеш? Същата, каквато съм и когато съм трезва, но с 1 идея по-забавна и по-голяма лигла, респективно сладка

момчетата в уч го правеха
    издебват те в гръб и в изневиделица прокарват пръсти по гръбнака ти и после ги забиват от двете стр на кръста
    ама много бързо и докато го правят крещят "жичка, жичка - ТОК"

Мега фен Аватара на 102
    get a room

Супер фен Аватара на NambyPamby
    По каква причина продължи да бъдеш с бившия си след като ти посегна?

Не смяташ ли, че си малко голяма за любовни романси по интернет с хора, които си виждала веднъж(или изобщо не си), т.е не си имала по-близък контакт и не се знае дали ще се видите някога(пак)?

Какво те изкарва извън кожата ти?

А какво може да те накара да се усмихнеш, дори да си много ядосана или тъжна?

Уж всичко изчетох, обаче не съм много сигурна, та прощавай, ако съм объркала: доколкото разбрах си кандидатствала журналистика. Смяташ ли, че ще имаш реализация после и как се насочи към тази специалност?

Колко най-дълго си издържала без секс?

P.S. - Знам, че съм малко нахална, обаче си нямам работа тия дни и ми се отговаря на въпроси, та като приключи седмицата и ако няма други желаещи, ме бройте.

да бе изчела си, като ти гледам неадекватните въпроси, май нищо не си
    и ми се струваш злонамерена, ако е така, ще те оставя без коса

помниш ли как се врътка ключът сол?
    гледала ли си с телескоп?

NambyPamby

По каква причина продължи да бъдеш с бившия си след като ти посегна? - Както казах, не го считам за посягане. Тормозът с бившия ми беше преди всичко психически. Но и двамата имахме вина, бе, беше сложно, но в общи линии просто го обичах и нямах воля да се отдръпна от тази връзка, която, признавам, ме разрушаваше.

Не смяташ ли, че си малко голяма за любовни романси по интернет с хора, които си виждала веднъж(или изобщо не си), т.е не си имала по-близък контакт и не се знае дали ще се видите някога(пак)? - Не съм се впуснала в никакви любовни романси, най-малкото с хора, за които не съм сигурна, че ще имам жив контакт. Просто си изливам емоцията по-драматично, отколкото е необходимо, във форума. Също така не смятам, че човек е застрахован от каквото и да е на каквато и да е възраст, а и аз така или иначе не претендирам да съм голяма.

Какво те изкарва извън кожата ти? - Да ме игнорират, да съм безгласна/безучастна.

А какво може да те накара да се усмихнеш, дори да си много ядосана или тъжна? - Каквото всеки - хубава дума, песен, етц.

Уж всичко изчетох, обаче не съм много сигурна, та прощавай, ако съм объркала: доколкото разбрах си кандидатствала журналистика. Смяташ ли, че ще имаш реализация после и как се насочи към тази специалност? -Книгоиздаване, в същия факултет е, но уча за издател, а не журналист. За мен специалността е супер интересна, ще я уча с желание и удоволствие и просто нямам търпение. Иначе, как се насочих, цял живот са ми вървели по-книжни неща, смятам, че беше съвсем естествено да продължа в тази насока, не ми се учи някаква суха специалност, която се води престижна, защото имам достатъчно примери пред себе си за хора, завършили т.нар. престижни специалности и пак не изкарват много пари, че на всичкото отгоре не са и щастливи с това, което правят. Плюс това нямам връзки в нито една сфера, тъй че предпочитам да се боря на поприще, което ми е вълнуващо и интересно, за нещо, което искам наистина, мисля, че така ще се случат по-естествено и заслужено нещата.

Колко най-дълго си издържала без секс? - Ми вече половин година стана.
    Последно редактирано от Jaune : 08-02-2014 на 06:44

galaxy29

помниш ли как се врътка ключът сол? - Ако пробвам, може би :Д
    гледала ли си с телескоп? Да, даже наскоро гледахме Сатурн. Съвсем сериозно, няк'во улично шоу :Д

Мега фен Аватара на Colouring
    O, поласкана съм, че има интерес и към мен, хах. :Д Но избери ти, няма значение.

Не знаех, че сте имали такава връзка с бившия ти. Как реши да се откъснеш? Каква беше капката, която преля чашата?

онзи ли те игнорира
    боли те фара, че те игнорират

звънкай на роднините да чакат гостенка, каня те на това събитие https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...77715421_n.jpg близо е до Мястото :д

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    O, поласкана съм, че има интерес и към мен, хах. :Д Но избери ти, няма значение.

Не знаех, че сте имали такава връзка с бившия ти. Как реши да се откъснеш? Каква беше капката, която преля чашата?
    Aми всъщност ме скъса той, аз така и не се реших...просто любовта беше изчезнала от толкова скандали. Ужасна връзка беше, просто не си пасвахме, имаше ужасни пропасти помежду ни, но тия неща вече съм ги говорила. Изстрадах си го, но една връзка не се крепи само на любов.

Пав, може да измислим нещо :р

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    С какво се различаваш от своите връстници ? С кaкво си по-напред , с какво изоставаш ?

Кой е по-добър - Меси или Роналдо ? Кой ти харесва повече визуално ?

Имаш ли се за хубава ? А суетна ли си ?

Гласува ли за ЕП ? Колко от евродепутатите ни можеш да изброиш ?

В кои предмети си добра в училище ? Смяташ ли , че математиката определя един човек колко е умен ? Има ли числа , отрицателни на степен две ?

Повече активна или пасивна ли си - във връзката и в секса ?

Като свършиш с въпросите, сложи Парадосуу - тя ще иска, а и смята , че аз я питам повече неща отколкото тя мен. Да има право вече поне

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Като свършиш с въпросите, сложи Парадосуу - тя ще иска
    филмар ;d

всъщност бих отговаряла, но не сега, определено

SpiritInBlack

С какво се различаваш от своите връстници ? С кaкво си по-напред , с какво изоставаш ? Ммм, мисля, че ми се е наложило да порасна по-бързо от повечето си връстници /без да искам да звучи пренебрежително, просто обстоятелства/. По-зряла/отговорна съм, общо взето не живея в някакви илюзии за света. Ддз, т'ва е май. Не знам да изоставам с нещо засега.

Кой е по-добър - Меси или Роналдо ? Кой ти харесва повече визуално ? - Не разбирам достатъчно от футбол за първия въпрос, но ще отговоря Меси и на двете.

Имаш ли се за хубава ? А суетна ли си ? - Мисля, че съм хубава, да. Суетна съм в рамките на нормалното.

Гласува ли за ЕП ? Колко от евродепутатите ни можеш да изброиш ? - Гласувах. Не знам, повечето? Най-малкото цяла година четох за политика покрай изпита по журналистика, то нещата се въртят.

В кои предмети си добра в училище ? Смяташ ли , че математиката определя един човек колко е умен ? Има ли числа , отрицателни на степен две ? - Езиците и литературата са ми най-силни. Не смятам, че математиката определя каквото и да е. Не знам.

Повече активна или пасивна ли си - във връзката и в секса ? - Активна.

Ако няма повече въпроси до довечера, да заповяда Colouring на стола.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Давай едно бързо представяне?
    Години, име (по желание), град.
    Амбиции и стремежи?
    Мечти (от по-шантавите)?
    Доволна ли си от това, което си в момента?
    Най-добрата ти черта (по твоя преценка)?
    Най-лошата (пак по твоя преценка)?
    А как те виждат другите (според думите им)?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си