- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
всички ще ви мина, ей ;>
Тази, която не придава излишна важност на рожденната си дата.
тази, която владее граматиката на езика си.
//Намби, метни ми данни, да не забравя; (много забравям...)
^ изписа ми, че си си достигнала лимита на съобщения и не мога да ти пратя.![]()
да, видях, изтрих някакви неща
Бих желал на вярващите да задам един простичък въпрос, тъй като съм непросветен в тези неща. Как датата, на която вашите са правили коитус, ерго са ви заченали, резултиращо във вашето раждане ~9 месеца по-късно, резултира в различия, касаещи вашата личност/характер/темперамент?
П.С Не съм негативен, напротив.
или по друг начин - как социалният статус на родителите ти повлиява живота ти?:Д
или историческият период и мястото, на което си се появил, определят начина ти на живот?
или как имената на баби и дядовци се предават на внуци?
или, нека те приближа до материя, която явно ти е по-близка, а именно - генетиката. как ти влияят гените?
Блаб, интелигетен човек си и съм сигурен, че си наясно, че в генетиката почти всичко е ясно. Една амниоцинтеза и всичко става ясно за плода. Вече развитието на личността се контролира от соц. фактори, но заложбите са на генетична основа. Всички изброени от теб неща могат да се превъзмогнат и не трябва да определят в какво ще се превърнеш (наскоро даваха по ТВ някакъв ром от соц. дом, който успява да завърши медицина, докато работи и се издържа сам).
Възможно е поради моята откровена интровертност да съм скептично настроен и да не разбирам метафизичните прояви, към които причислявам (може би и грешно) астрологията.
Не целя да обидя никой, поздрави и лека ви нощ :>
Тромбоцит, безсмислено е, все едно да убеждаваш кришнар, че прераждане няма
http://www.truthmagazine.com/archive...GOT034263.html
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...80%D0%B5%D1%80
мисля, че това казва достатъчно
това.)
//тук бях написала каква акад. теза ми се иска да напиша, която изследва (или по-скоро наблюдава във времето/препреглежда) - отделни исторически личности (в моя случай - артисти - големите театрални режисьори, теоретици и практици на 20./21.в) които са оставили своя огромен отпечатък в дадена сфера/живот/култура/период/етц. Наясно със събитийността в техните (отминали) животи - детство, израстване, любов, секс, здраве, успехи/провали, деца, брак, смърт; ние познаваме много повече от една биография, защото разполагаме и с изкуството им - описано на хартия, запечатано във видеа и снимки - знаем техните личностни предпочитания - цветове, форми, теми, изразни средства, обекти на изследване, естетика, вкусове, идеи, вярвания, разбирания, проекции, мечти, амбиции и пр, и пр.
Разполагайки с натала, можем по чисто изследователски методи да проследим всяко едно от значимите събития в живота на даден артист/човек (а защо не и да разгледаме мунданна, която отразява движението на планетите, без да ги сравнява с натал) като контекстова рамка на дадения исторически период, в който е живял), да отбележим силните и слабите планети в неговия хороскоп, да изведем аспектите и положенията, които са причина за всяко едно негово търсене, вкус, схващане и т.н.
Венерата ми е във Водолей, така че моята евентуална амбиция отива още по-далеч, а именно - след извеждането на определени сходства, които свидетелстват/пред(раз)полагат даден човек да е изключително значим за развитието на дадена сфера, да се използват предиктивни астрологични практики в настоящето и да се инвестира в обещаващи млади/живи активни учени, творци, прочее личности, които (ще) изведат света напред. Малко е да кажа, че светът още не е готов за нещо такова:Д //макар че за множество големи компании навън е практика да си подбират персонала, спрямо натала и съвместимостта с останалата част от екипа, но това се прави, по-скоро за да улесни управлението и екипната работа, а не от идеалистични мисли за световен прогрес.
това беше и моята изходна точка, когато реших да изследвам методите на астрологията, така че напълно те разбирам;
едит:
Харе, Харе!
Последно редактирано от Blab : 08-19-2014 на 06:52
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Яко е зависи какви са другите ти аспекти.. може да е отвратително може да е и много яко
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Абе, да ти кажа, най-готини са си скорпионите
Това е научен факт и е безсмислено да търсиш доказателство.
Лъвовете се родени за това да бъдат привлекателни
![]()
![]()
![]()
Вие говорите за хороскопи, тези които четете по списанията, вестниците ,интернет картинки и т.н. Има къде повече неща който определят един човек, а за привлекателност всичко си е до генетика. Та така де , вие само обсъждате слънчевият ви знак , който е най-популярния както казах преди, слънчевия знак обозначава вашата индивидуалност . За по кратко обяснение , вашата същност (ако вярвате в астрология) се определя от наталната ви карта, всяка планета от вашата натална карта си има знак и там има някакви сложни връзки които определят как се държите всъщност. Извинявам се не знам как да го обясня по-просто... ще ви оставя линк за да си направите натална карта и да прочетете как ви описва , започва със планетите и домовете и после е всяка планета със знака си , трябва обаче да знаете часът ви на раждане и да въведете къде сте родени. Затова съвместимостта ви със другите зодии е различна и не тази която я пишат по списанията.
Натална карта , http://www.bg-astrology.net/astro/
TEMPUS FUGIT
Blab, приличаш ми персонажа от революция z
учителката димитрова, дето я помислиха за сектантка
системата не отчита ретроградието на планетите, както и домовото им разположение, когато са в края на даден дом (и съответно се причисляват към следващия). няма разчетени междупланетарни аспекти, нито са засегнати осите, които са, общо взето, най-важното в един хороскоп.
в общи линии - всичко тук е на парче и твърде едностранчиво, а, знаем, в живота не е точно така.
уви, астрологията е от нещата, които не могат да бъдат генерирани с код.
ПП: мерси, Галакси, запозната съм със сценаристите на СИА. ще кажа само, че проучването (би следвало да) е основната част от процеса на един автор, бил той писател или драматург;
обичам си Марс-а във Водолей. ^^
Но имам крещяща нужда от някой типичен козирог или телец да ме научат на земност, реалност и самооправяне. whoaa
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Харесвам го този Сатурн в Скорпион хаха
В последните 2 години съм имал ебаси депресивните периоди, но от началото на 2014 усещам, как ми се нареждат нещата, дори в начина ми на мислене намирам огромни промени #growstronger
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients