- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
В момента искам да се телепортирам в Лондон или Гърция.
Същият.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
На някое място с много хора, примерно Ню Йорк
Правиш ли си селфита често? :Д
Не, само като съм с приятели.
Ти ще ми покажеш ли някое твое селфи? :д Може и на ЛС.
Не бих казала.
същият.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Selfie melfie пълни глупости.
Много ли си мързелив/a?
Не.
Нещото, без което не можеш да излезеш от вас?
Пфф, и питаш! Обожавам ги на шейк!
Ти как ги обичаш най-много?
Котки? Не. Предпочитам традиционното кучешко.
С коя песен ти звъни телефона?
Ice Cream - Захир, но определено трябва да я сменя вече
Коя е първата дума, която си изрекъл?
Баси мръсниците сте вие двамата...
Едит: Не помня
Излиза ли днес?
Не.
Същият.
В краен случай
Какво виждаш като погледнеш през терасата?
Морето малко ми се скрива по принцип от едно дърво, ама това.
Любимата ти детска игра?