- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Стигнах дотам, че ме е страх да си правя планове даже и за след седмица.
^
Ако продължиш така, ще свикнеш.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не искам да остана разочарована просто. И заради него е всичко! Не знам кога ще си ходи, не знам какво да мисля, какво да предприемам, как да действам. Ох, мразя да съм зависима. А аз си го правя. Лепнат е един етикет със срок на годност и лошото е, че не мога да знам коя е датата на изтичане.
Не мога да разбера как може той да е хем болестта, хем лекарството?
Много ми е изморено. От месец и половина пиша (мини)дисертация, която трябва да довърша за 28 август. Обикновено цял ден тъпея и нищо не правя, а вечер стоя до късно в мъка да напиша 100 или 200 думи. Чакам с нетърпение да я завърша и да почна да правя нормални неща. Като да излизам и да не се притеснявам за нищо например (в малкото време, което ми остава, преди да започна работа след 1 месец).
Ама много много дивоо хохохохох
Най - после мога да кажа, че се напочивах това лято, най - накрая видях разопакованите куфари, които след няколко дни отново ще се налага да запълвам .. Deutschland über alles!!
![]()
надмогнах се, посмях се, поревах си, сега ще си допия чая и ще гледам филм.
обичам това, че вярват в мен. нужно ми е.))
Обичана...много ^^
И някак си странно-всички учат за поправителна сесия, аз си взех изпитите, леко ми е на душата, но същевременно ми омръзна леко всеки да се оплаква колко има да учи и как стреса им е в повече.
нужно ли е да си прося в всяка тема, да изплюеш камъчето за революцията ;/
едит: от токчетата са ми се появили ранички отзад на сухожилията и на двата крака
и сега като пуснах душа така ме защипаха, че чак ме разсъни :д
ама разсънена-неразсънена, заспивам, че стана късно
Последно редактирано от galaxy29 : 08-23-2014 на 22:42
2 дена в хипи бусчето на скуби ду![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Утре/днес ще си почина най-накрая...Е, имам да свърша няколко задачки, но всичко е в града и няма да ми се налага да пътувам. Ще прибягам до щанда да видя как са нещата и се надявам колежката от съседния да е там...Смятам да отида и да успея пак да кажа някоя простотияДано този път разговора да доведе до нещо повече...keep dreaming
>>DjBelev<<
маааарзьииии мееее
пфю оплаках се
Баси, лъснах огледалата, прозорците, шкафовете, направо ми е кеф! Отдавна не съм имала толкова свободно време и ентусиазъм за чистене![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Пандичке или който и да е - това от кой филм е, че ме гложди нещо?
Иначе аз се ядосвам на закостенялото мнение на майка ми. Умна и ерудирана жена е, обаче да ми даде такова плоско изказване....
Оф, надишах се с обезпаразитяваща пудра и после с обезмаслител. Йейа! Явно днеска цял ден ще бъда дизи. Ама нищо. Дано само няма ексцесии.
Гордея се с него. Поканен е да участва в едно от най-важните събития в тази област.
Дано нещата между нас се стабилизират когато се прибере.
скучно ми минават последните дни от лятото,прави ми се нещо,
живее ми се ;д
днес реших да го отдам на време за себе си, дори няма да му пиша на него, дано се забавлява на рождения ден
пък аз си подреждам нещата, изхвърлям още и още, ям, слушам музика и пак обратното![]()
ИСКАМ ДА СИ ИЗПИЯ КАФЕТО ПЪК! БАХТИ ГАДНИЯ МАЛЪК МЪРШИХОД, 'ДЕТО МИ БЯГА ПО ТЪЧА. и Т'ВА ВРЕМЕ АКО ЗАВАЛИ... ЩЕ ГО УБИЯ! ИСКАМ СИ ГРЕБНАТА!!! :@
дишай и издишай
Тъъкмо едно нещо се нареди, друго се обърка...
![]()