.
Затворена тема
Страница 33 от 367 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 9154
    Браво сега цяла нощ ще седя будна само това ми липсваше просто идеално .

Супер фен Аватара на Jaune
    I've overspoken (:

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    За бръснене хухуху
    е, то има и дамски бе
    иначе Тафт, ама като цяло не си слагай боклуци по косата, не е хубаво
    /личен опит/

иначе се чувствам бляк
    реве ми се, а не мога

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Eagle 123

Мега фен Аватара на Lilanda
    Преяла. Беше чудесен празник!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    2 от 4 за деня...сега се чудя да се радвам ли, да се ядосвам ли, да плача ли...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на pandabear
    т'ва беше.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    иначе се чувствам бляк
    реве ми се, а не мога

Да.
    Съзнавам, че вината не е моя, ама т'ва не значи, че не ми е супер тъпо.... и фактът, че тоя дръвник е щастлив, а на мен за пореден път не ми се получи, също ме обижда, знам, че животът по default e нечестен, но т'ва вече е абсурдно.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    е, то има и дамски бе
    иначе Тафт, ама като цяло не си слагай боклуци по косата, не е хубаво
    /личен опит/

иначе се чувствам бляк
    реве ми се, а не мога

Вино и midnight talk, за да си говорим нещата,които сме говорили и преди,гупи. ,3
    maDamn

Мега фен Аватара на Lilanda
    Да се събудиш без аларма точно на време - незаменимо! Режимът ми е оправен, което значи, че мога да си позволя някоя друга глезотийка днес. След малко повече от час съм на работа и голямото киснене на стола ще започне, но поне имам повод да ги почерпя и смятам този път денят да е различен. ;3

Мега фен Аватара на babity
    Сефте от много време да се събудя и да не съм като парцал. Бааахти якото. С'а ако и се наканя днес да си свърша някои нещица, то просто цена няма да имам.

Ще ме бутат, ще ме ръчкат, пък ще вземе и да стане. Иска ми се вече да си влезна в релси. Дано днеска се получи добре. И сушито с монополи, де.

Снощи си казах финалните реплики. Бахти... Т'ва е да си нерешителен, дори когато е очеизвадно за теб самият, че си направил най-доброто в ситуацията. Най-доброто за себе си! Оф...

Писна ми от женички които не могат да си опазят гаджетата . Не разбарах само тази тъпанарка защо ми вдига скандали на мен аз какво съм виновна че приятелят й ми харесва компанията ми .Защо За Бога ме занимава мен с болестната си ревност и неспособноста си да си пази гаджето . Имам си връзка ,държа на човека до себе си и не желая да ме замесват в подобни дивотии. Тръгнала да ми се зъби на мен и да изпада в истерии ей тва заслужават да ио хванеш и да го набиеш хубаво бива ли такива грозни изпълнения да прави .

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Доста... не знам как да го нарека.. носталгично ми е? Особено ся като няма работа съответно умирам от скука и имам време да премислям + че всички са с колите насам натам, а аз затворен в офиса T_T. Та носталгията ме мъчи... сънувах странен сън... Този път с момиче, която бях забравил много отдавна.. Спомних си какво значеше за мен и ме заболя.. Интересно ми е защо я сънувам 3 години по-късно.. Не съм я виждал от тогава. Дали да не я потърся? Интересно ми е как е, добре ли е, що е? Или пък не.. Деба тая носталгия, ще ме умори. не съм скапан от нея само и единствено като съм на лостовете и давам всичко от себе си за подобряването на.. себе си.. и като съм с нея, макар понякога дори и с нея да не присъствам духом, а само тялом.. Трябва да изляза от дупката в която си позволих да пропадна заради глупости.. Трябва да разнообразя и знам точно с какво... Макар, че само като спомена на близките ми.. всички ще скочат до небето с несъгласие. Не разбирам защо се опитват да ме предпазят от нещо, което мога да правя, макар да имам 5 наранявания винаги е било заради чужда вина. Супер съвестен съм относно т'ва. И даже вече си имам.. избраница, да ми мърка сладко и да ме накара да се чувствам жив отново.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Dagichka
    дразня се супер много, че не мога да си запомня сънищата. а тях си ги бива тези дни :дд чувствам се спокойна, даже искам да идва другата сряда и да се моткам цял ден из болницата, ако пинги успее да се вмъкне ще е още по-забавно
    аах тя ми липсва

Мега фен Аватара на tori
    От няколко дни насам за първи път се събуждам спокойна и в добро настроение. Шизофренията ми явно се е излекувала. Щастлива съм.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ах...театро,театро и глупави чаршафи и фермани...малко е жалко....даже много.

Нищо де, аз съм добре, ние сме добре, само тя ме притеснява...бът...we will have THE TALK.

Работим иначе, развиваме се ...
    maDamn

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ще се побъркам. Това мое любопитство до нищо хубаво не доведе. Аз съм си виновна сега.
    И все по-силно се притеснявам, че съм хванала нещо сериозно и трябва да отида отново на лекар.. ще се разплача.
    Много крив ден. Много, много крив. За жалост довечера ще трябва да се видим, той ще ме усети, ще се скараме и всичко ще е перфектно..

Мега фен Аватара на Colouring
    Искам да потъна в земята от срам. И защо аз трябва да го бера, като дори не е моя постъпката? Ама на, животът е гаден. Лелеее.. първо ми стана смешно, след това абсурдно. Ще кипна.

Мега фен Аватара на babity
    Въздушни китариииииииииии!!!! Rawrrrrrrrrrrr!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Имам нужда от почивка от почивните си дни.
    Не разбирам такива хора - как могат да спят 5 часа и в 7 да се събудят като кукуряци. Аз изобщо не мога да функционирам така. Сигурно и по тая причина съм леко като парцал.
    Още седмица само. )
    Той си отива утре. Усещам че прекалявам на моменти с прекаленото мислене какво и що, ама ... не знам, кофти ми е някак си вътрешно. Даже не мога и да го опиша. So close, yet so far, нещо такова беше цялото лято.
    Не ми се работи.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Лошо ми е. И тия драми вече започват яко да ме дразнят. Не ми стигат моите, ами ме занимават и с чуждите непрестанно. Не ме интересувате бе, хора! Как не разбраха за толкова време, че съм егоист и моите чувства и проблеми са най-важни за мен. Не ме интересува кой се чувствал пренебрегнат от мен и кой го измъчвало това, че не прекарваме време заедно. В момента не искам да прекарвам време с никого и точка. Защо не искат да ме оставят намира... Грррр! Дано само да ми мине до после, за да мога да си свърша плануваното.
    Вчера ми обясняваха колко много съм се променила "към лошо" за последната година. "Хаха"! Кое му е лошото на това, че предпочитам да оставам сама понякога или на това, че вече не ми се излиза по барове?! Еб*си, обикалям по заведения от 16 годишна, нормално е да ми омръзне в някакъв момент. Време беше да се кротна, а и вече не ми е интересно да съм душата на компанията и да играя ролята на аниматор. Ако това е лоша промяна, така да е. Не ми пука.
    Онази пък ще ми се прави на засегната. Хах...нуждата и от внимание излиза извън всякакви граници. Може би се опита да ме трогне, ама...не се получи номерът. Така че да се пробва с някой друг. Мен не ме вълнуват подобни лиготии. Идва ми да напсувам всички, за да им стане ясно колко са ми досадни. Ама ще се въздържам за момента и ще се опитам да ги изтрая. Голяма детска градина е около мен, мда.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Blab
    лошо ми е. боли ме ухото. времето е толкова задушно, че едва дишам.
    мрънмрънмрън.
    не мога да функционирам така.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Как, по дяволите, успях да спя до 15:00... Нямам думи просто. Вярно, че си легнах късно, ама то бива да си проспивам деня, ама така. А имах много по-различни планове за днес.
    И добре, не мога да не го мисля. Просто не мога. През деня си го правя яко, прекрасно, хубаво, ама до там. Дойде ли следващата вечер, видя ли го, че се е появил на линия и продължава упорито да не ми казва какво точно чувства, цялото ми добро настроение просто се изпарява. Колкото и да се самоубеждавам, че не трябва да пресилвам събитията, че не трябва да ми пука, защото така няма да намаля времето, в които той ще се чуди какво иска, въпреки че се убеждавам, че се чувствам страхотно, настроението ми се скапва. Като по команда. И онази подробност, която хем ме натъжава, хем ме вбесява, хем ме обърква. Грр. И още по-гадното е, че усещам колко много драматизирам, а се ненавиждам такава. Сигурно съм един от хората, които най-много мрази драмата, и когато аз съм тази която я прави ме се иска просто... ддз... да си зашлевя шамар. Днес се връщат по някое време тия двамата. Почти съм сигурна, че утре ще го видя. Като се съберем компанията и той ще е в нея. А колко ми липсваше тия дни когато бяхме заедно останалите, коментарите, нелепата усмивка. Какво ми се случи, по дяволите? Не съм влюбена, не мога от един ден с мили думи и докосвания да се влюбя, като се има предвид колко не ми пукаше до този момент. Нали? Дейба, не мога да се гледам в момента, ядосана съм на себе си и на лигавенето си. Лигла! Абсолютна! И все пак си представям някакви сценарии за когато се видим и се побърквам, като се сетя, че хубавите от тях едва ли ще се случат наистина. А още по-зле е нищо да не се случи, да продължава да мълчи, да не ми казва нищо и аз да се чудя как ще продължим нататък... Няма, просто няма да драматизирам повече, но трябваше някъде да си излея bullshit-a.

Смесени чувства... от всичко по малко и това в продължение на вече 5 ден... кофти е така. Да не говорим за голямата скука която ме обвзема и се чудя какво да правя по цял ден... спя до 14-15 часа всеки ден.. опитвам се понякога да направя нещо интересно ама няма какво за жалост... след 3 часа влак ме чака.. поне това хубаво - ще се прибера вкъщи за 5 дни пък и обичам да пътувам с влак, може интересни хора да срещне човек, въпреки че досега не съм винаги съм оптимистичен за всяко влаково пътуване :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си