- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Не се занимаваме, просто знаем к'во ти е.Повтаряй си, че с всеки ден става по-лесно. Наистина е така. В крайна сметка опира до човека - може дни наред да си мислиш, че си окей, и в 1 момент да рухнеш просто, но т'ва е нормално. Просто кураж трябва.
Ужасно е, не сме предполагали колко точно ще е неуместно...след последните 10 дни заедно това е гавра и подобие на общуване, много се дразня...хората не трябва да правят неща, за които не са готови, и чиито последствия не могат да приемат...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Боряна здравей!
Благодарим ти за интереса към нашето събитие!
Вече си в списъка с заявки.
Ще се свържем с теб!
Хубави дни,
Имеиме
(координатор)
пфу, не е било толкова зле
днес ходих до клиниката, огледах и лабораторията. не бях влизала там, много ми хареса! нямам търпение да минават тези няколко месеца. донесоха едно персийско коте за ваксина и ми предложиха аз да му я сложа ^^ ахх...как ме гледаше и ми се галеше, сладурко (((((((((:
организирахме се и с бъдещите колеги да отидем на това събитие: http://i.imgur.com/SKHepXe.jpg
абе хубаво ми е.
разговорите с майка ми са винаги тооолкова изморяващи. тя е пич обаче. веднага ме усети. имам 'прекрасен' мутирал гласец. най-гадното е, че не мога да повиша децибелите. ужастна, режеща, стържеща, грапава болка. носът ми е тооолкова червен, имам тъмни кръгове под очите и непоносима мускулна 'треска'. поне другият проблем май се оправя. толкова изтощена и болна се чувствам, че дори нямам сили и желание да страдам за раздялата. във вторник ще бъда с майка ми и много се надявам дотогава да съм се оправила, щото .. мн конско. ТРЯА ДА БЪДА СИЛНА. СТРОНГ. имам нужда от зелено.
cause are you such a dreamer?
put yourself in my shoes
careful what you wish for love
/излъгах, че не страдам ( :
Мноооого е любвеобилен днес. Сладурче. <3
едит: Е, да. Друго си е да те овикат, защото всички опити да се свържеш с въпросния човек са завършили с "Не мога да говоря в момента." от негова страна. И после да те овикат отново, защото не желаеш да говориш с човек, който не ти е приятен. И после да те овикат отново, защото имаш чувства към някого. Чудесно, просто страхотно...
Последно редактирано от Lilanda : 09-05-2014 на 17:17
тази реклама с окото е изключително агресивна и дразнеща.
това е, което исках да кажа.
иначе съм добре, даже отлично. доволна от себе си и движението)
Colouring, направо ми се къса сърцето, като те чета.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тоя е супермегагига якият пич!Бавно, но славно се запознавам с хора. Е, уцелих 3 кифли в началото, особено едната, която не спря да мрънка колко й е скучно това, което й говорят в Церн. Really? Платила е да дойде тук, за Бога, а и няма да й навреди да си поразмърда малко мозъка, като гледам не го е правила скоро. Другите две бяха малко по-нормални, ама meh... А лекциите всъщност бяха сууупер интересни, експерименти за тъмна материя, анти-елементи, сблъскване на протони... Абе, физика, като цяло. <3 А лекторите бяха баси пичовете, нененне, преливам от ентусиазъм. Е, единият ми мязаше на луд учен, ама пак ме радваше. Жалко, че утре преди обед ни приключват груповите занимания, не само защото са хпер яки, но и защото така най-много се запознах с хора. А ако с него завъжем едно приятелство ще си летя в облаците от щастие.
Ама нещо ме изпохапа, дявол да го вземе, и не знам дали още не ме хапе... -.-
Заваля...Никога не съм била по-щастлива, че вали. Никога!Чудесно е, че вали! Това значи толкова много за него, а той е по-важен от всичко друго...
ЗАМИНАВАМ ЗА БЪЛГАРИЯ за седмица. Казах, че не искам изненади! Никакви, не само този месец, ами може би и до края на годината, добри-лоши, не ме интересува. И ето пак Изненада. Няма "искаш ли?" "можеш ли?" направо ми се казва.
Излишно харчене на пари за билети, пък и подаръци трябва да нося на близки и познати, а и да се виждам с хора, които за 5 години едно "здравей, как си?" не са се сетили да ми напишат![]()
Чувствам се .. гадно ?
Писна ми, бе, писна ми![]()
Не стига, че беше виновен, не стига, че от една седмица не се е обаждал, никаква вест от него, ами най-нахално сега ще иска аз да бия 250км да се видим...![]()
![]()
![]()
уж всичко беше свършило ....
Писна ми и да вали, писна ми и да съм болна ...
От днес и ш*баните полицаи мразя от все сърчице ...
Може би освен с фитнес и йога, трябва да започна да се занимавам и с някакви танци, суинг. Не, не знам. Преди не бях чак толкова танцувална, смисъл не съм изпитвала чак такава нужда да танцувам, но сега искам, искам, искам. Някак все едно музиката минава през тялото ми. Естествено, иде реч само за музика, на която се кефя. :Д
А сега като се върна назад към нещата, с които съм се захващала и съм искала да се занимавам, и стигна до това, с което ще се занимавам най-вероятно, поне в близките години, ми е много забавно. На 5 знаех, че ще бъда зъболекар. След това не го мислех много, много. По едно време реших да ставам актриса, школи, блабла. Накрая бях твърдо убедена, че аз все пак ще стана стоматолог. После реших, че стоматологията всъщност не ме кефи особено и ако изобщо ставам лекар, ще е нещо в областта на онкологията/гинекологията. После реших, че това изобщо не е за мен и ще уча програмиране. И сега наистина ще тръгна по този път, пък да видим. :Д Не, наистина, като погледна назад, изглеждам супер несериозна и неорганизирана, ама не съм, сериозна съм и организирана също, и даже съм много старателна и отдадена на нещата, които правя, уча си, трудя се, но просто в даден момент решавам, че това не е моето нещо и не ме кефи. Докога? :Д
Сега поне знам защо ще уча това и съм си наредила добре приоритетите. :Д
Може би съм родена за нещо като housewife - да си гоня моите неща, да ми омръзват, да започвам да гоня нови такива, да се грижа за фемилито и да не се притеснявам за пари - мъжът ми ще е хилярдер. :Д
Ох, и дори не знам как ще се доверя на шивачка за бална рокля. :Д
Последно редактирано от Naive : 09-05-2014 на 23:57
Наскоро осъзнах, че няма причина да ми пука;
Току-що осъзнах, че вече не ми пука. Този път мозъка ме слуша. ^^
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
кор
абсолютно
от малка обожавам да танцувам и винаги ме успокоява и ме кара да се чувствам по-жива :д
зле ми е, тъкмо ми се получаваше и такива прекрасни преживявания имах и пак се спънах
голяма съм нещастница, докога ще пропадам
обезнадеждена съм
и ми е смешно какъв трагичен случай съм, но и ми се плаче :д
трябва да се стегна с катинар, че да не се продъня отново
и имам нужда от някого, от приятелско рамо просто, съвет, окуражаване
;/
Последно редактирано от galaxy29 : 09-06-2014 на 01:31
и много ми липсва баща ми, имам нужда от него
и знам, че и майка ми и сестра ми имат нужда
той щеше да знае как да оправи всичко и нямаше да позволи да се натъжаваме
оф какви ги говоря, бахти сдуханяшката история
простачка смотана
Егати сутрешното преяждане. Ш' гръмна.
Добре, че личният ми шофьор е почивка днес, та да ме метне с колата до работа, че не мога посмъртно да се затъркалям до там с това ядене, което погълнах за добрутро.![]()
Денят ще е хубав обаче. Усещам го.