- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Аз не мисля, че има такива борци днес. Или може би.... но са толкова малко и не виждат подкрепа. Много по-хубаво е да гледаш първо себе си, а след това ,,родния дълг'' и точно тук е най-големия проблем, защото се искат жертви. Защото не може и двете. Не можеш да си гледаш интересите, да се развиваш в своята посока, което и без това става мега трудно и отделно да си активен ревлюционер. За второто се искат сериозни лишения, а за първото - трябва трупане и пак трупане със всички възможни средства и начини. Двете си противоречат... а личния инстикнт надделява...
Въпреки това, лично според мен, ако човек е наистина решен да направи нещо за тази държава примерно, той и да натрупа тези пари и средсва, защото тука става въпрос за наистина големи суми, които със сигурност не се правят от хора с добра съвест. Тоест, търговията , пазарния бизнес е свързан... или не е свързан, ами е една война. Война с конкурентите и със всякое едно нещо, което може да ти попречи. А именно. Той те обвързва с една монополна система, ти ставаш човек, който... я потдържа, а между временно отнемаш, лишаваш хората под теб.
Така аз го виждам и бизнеса не е само за хората, които не знаят КАК, ами за хората, които не обичат да мачкат останалите един вид.
Всеки днес иска да има свой собствен малък или среден бизнес в България.... не за друго, ами защото на български заплати не се живее.? Но тази възможност е почти унищожена. Вие знаете от кои хора..
Та, не мисля, че трябва да имаме власт всички, за да можем.
Мисля, че трябва да имаме образованост, начетеност ..
Но какво да се прави, обикновенния човек не му остава нищо? А кой тогава?
Системата нарочно е измислена такава, за пълно робство и пълен кръговрат и не знам ....
Не, мен ме вхрълитат все по-черни мисли за бъдещето.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-09-2014 на 16:22
Изпълниха ли ти се очакванията за зададените въпроси на стола? И какво всъщност очакваше да те питат хората?
Отговори си сам на въпроса, който най-много искаше някой да те пита, но никой не го направи дотук.
Очаквах нещо по-извратено да ме питат, все пак съм попадал на какви ли не дивотии във форума![]()
Спомена, че си се регистрирал, за да даваш съвети в Спорт и здраве.
Таа... в този ред на мисли...
Има ли според теб "ненаказано добро"?
А като стана въпрос за жена и три деца...
Знаеш ли, че всъщност полът им зависи изцяло от теб?
За или против брака си?
За или против сватбата?
За или против подписването на (пред)брачен договор?
Каква кола би си взел? Нова или втора ръка? Марка? Двигател? Дизел/бензин/хибрид/газ? Защо?
Недей така, че въпросите дали си си подал навреме данъчната декларация и с колко милиона си напред тази година в сравнение с миналата са ми направо патент![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 09-10-2014 на 13:28
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Има ли според теб "ненаказано добро"? - има и наказано и ненаказано, но по-добре НЕ прави НЕискано добро, че може да се окаже мечешка услуга.
Знаеш ли, че всъщност полът им зависи изцяло от теб? - знам, но не вярвам напълно на това.
За или против брака си? - за.
За или против сватбата? - за.
За или против подписването на (пред)брачен договор? - против.
Каква кола би си взел? Нова или втора ръка? Марка? Двигател? Дизел/бензин/хибрид/газ? Защо? - Фен съм на мерцедеса по принцип. Искам да имам 2 коли - лека и джип. И двете по възможност мерцедес. Леката да дай боже да е някакво по-лъскаво AMG или BMW седмица с модификация на Алпина. А джипа - G-класа задължително. Дизел или бензин да са и двете, без значение.
Недей така, че въпросите дали си си подал навреме данъчната декларация и с колко милиона си напред тази година в сравнение с миналата са ми направо патент - ааа, никой не е казал, че задължително ще отговарям на всичко :Д
Последно редактирано от AngelBelchev : 09-10-2014 на 13:40
Жената така или иначе има две Х-хромозоми, така че изцяло от твоите плувци зависи дали ще занесат още една Х- или У.
Очаквах да прочета по-длъжки отговори, особено пък обосновката за колата.
Що точно три деца?
Ако са 4, ще я накараш да направи аборт ли?
Какво ще направиш, ако се окаже, че имаш репродуктивен проблем и се налага да се използва донорски материал?
А ако жената до теб има проблем, как ще постъпиш?
Би ли я оставил заради това, че не може да има деца?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
От коли много не разбирам, иначе бих отговорил по-подробно
Защо точно три деца... не знам и аз, просто искам да са три. И четири може да са стига да мога да ги гледам.
Ако се окаже, че имам репродуктивен проблем аз или жена ми, сигурно ще си осиновим. То да е живо и здраво.
Би ли я оставил заради това, че не може да има деца? - естествено, че не![]()
Не използвам нито шампоан против пърхот, нито гребен. С гола глава съм.
Ако родителите ти не одобряват спътницата ти,как ще постъпиш? Доколко си самостоятелен в това отношение? Позволяваш ли да се бъркат по отношение и на работата ти? Способен ли си да зарежеш всичко тук и да заминеш в чужбина? Да предположим,че имаш 3 момичета,а родителите(двете страни) натискат за момче,ще продължиш ли да "работиш" за момче?
Родителите ми по никакъв начин няма да позволя да ми се бъркат в избора ми на жена. Все пак аз ще съм с нея, а не те. В този ред на мисли искам да вметна, че са много либерални в това отношение, цитирам майка ми "ако искаш и негърка доведи вкъщи, стига вие да се разбирате, всичко друго е без значение." На работата ми позволявам да ми се бъркат, стига да е градивна критика, а не някой по-некомпетентен от мен да си проветрява устата и да ми дава глупави съвети.
Трудно бих зарязал всичко тук и да замина в чужбина... трябва ножа да е опрял в гърлото.
Да предположим,че имаш 3 момичета,а родителите(двете страни) натискат за момче,ще продължиш ли да "работиш" за момче? - хахаха, най-вероятно неПо-скоро ще дресирам едната щерка да е мъжкарана
![]()
Andjyy, ти имаш ли проблем с родителите си ? (сори, ако си сираче, нали, такова)
към госин Белчев.. какво дете беше в махалата ?
Проблем? Как да го разбирам тoва![]()
По-скоро с татко нещата не биват. Ама то си има причини де. Не знам защо си останал с такова впечатление,но в Дневника имах предвид,че аз се занимавам със сираци,аутисти...
Белчев,би ли участвал в поп-фолк клип?
А в клип на някой бълг.рапър?
От къде тръгна тази работа с хран.добавки?
Любим български филм от 70-80-90? Или филм,който ти е направил впечатление?
Какво би направил и как би реагирал, ако откриеш "жената на живота си", но се окаже, че тя не може да има деца?
В поп-фолк клип по-скоро не, а в клип на БГ рапър може би на Устата.
Това с хранителните добавки откъде тръгна е интересен въпросВ 10-ти клас докато чаках автобуса видях, че на лафката продават списания мускули и фитнес и реших да взема едно. Точно тогава имаше статия за Мр. Олимпия 2002 и като видях какви чудовища съществуват, естествено като повечето момчета на тази възраст това ми хареса и поисках да стана по-мускулест и аз. След което започнах да ходя след даскало на фитнес, но не бях някакъв маниак, тренирах по 3, маааксимум 4 пъти седмично. Да, но за 2 години не видях кой знае какви резултати, вярно много ми се промени физиката, защото цял живот бях хилаво лапе, но ги нямаше онези огромни ръце, гърди, крака. Тогава започнах да се интересувам как го постигат това, защо от добавките има ефект, но далеч не е каквото търся, как действат стероидите. Дотогава едвам вързвах тройките по химия и биология, но с времето станах като ходеща енциклопедия на тема фитнес, хранене, хранителни добавки, стероиди, etc. И нали знаете какво казват хората - ако работиш хобито си е най-приятно. И след няколко коренно различни работни места (в това число охрана, строител, преводач) се хванах на работа във фирма Филкаб, може и да сте чували за тях, имат мисля 8 клона в България и са най-големите производители на кабели и всякакви ел. джиджавки... anyways, в административната сграда имаха фитнес и им трябваше инструктор и някой за бара и се хванах там. В последствие се полакомих от по-високата предложена ми заплата от друга фирма, която се занимава с търговия на хранителни добавки и смених работното място. Там някак изкарах година и 8 месеца, но стреса беше над каквото и допустимо ниво, което ми идва наум. Няма да казвам имена на фирми и работодатели, но въпросният ми шеф тогава имам чувството, че не може да изкара и един ден без да овика някой; с колегата ми дори се били свидетели как пред нас овиква приятелката си и я прави за 2 стотинки заради някаква абсолютна простотия. В смисъл... ок, като си решил да крещиш на момата, бива ли да го правиш пред служителите си? Както и да е, смених работодателя и в момента имам цялото време на работа да научавам по нещо ново абсолютно всеки ден, организираме състезания, последното беше тази неделя на стадион Пловдив - Grand MMA Arena. И е готино да работиш на място, където всеки ден идват по няколко елитни български спортисти да пазаруват, говорим за тренировки, травми, хранене, добавки, химия, всичко. Та това е отговора на въпроса ти
Тримата от запаса
Надявам се да няма проблем , но ще насоча въпросите в малко по различна посока.
1.В тренировките какво предпочиташ тренировки със собствено тегло или фитнес тренировки.
2.Какво смяташ за този проблем свързан с несериозните тренировки, хора отишли на фитнес буквално само за да се тагнат от там и стероидите взимани от 15 годишни.
3. Занимавал ли си се с някакъв боен спорт.
4. И къде точно работиш - не успях да намеря само разбрах нещо за хранителни добавки , извинявам се ако е вече задаван.
1. Предпочитам тренировките с тежести, но има и много полза от тези със собствено тегло стига движенията да са с правилната амплитуда.
2. Not even a single fuck was given to them today. За несериозните тренировки - то си е тяхна работа. Щом това ги кефи аз съм напълно ок. А за химията взимана от буквално деца... това е най-глупавото нещо, което могат да направят. На такава възраст са в пубертета, хормоните бушуват и те са буквално като назобани. Ако точно тогава употребяват анаболни стероиди, те намалят собственото си производство на тестостерон, а и не само. Ако решат да зобят, нека не се лъжем - в един момент има 2 вида трениращи - такива които използват химия и такива, които не си признават, та ако решат да зобят, това трябва да е поне 22, желателно на 25, а и да има смисъл, визирам заради състезание, защото това им е професията, нещо такова. Иначе няма много смисъл да се назобиш за тоя, дето духа.
3. Не официално.
4. Бачкам във фирма Фитнесгруп ООД, имаме магазин до областната управа в Пловдив, на бул. 6-ти септември 65, можеш да видиш и какво предлагаме в www.muskuli.com .
П.С. Без да исках си направих реклама.