- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
О, дотук бяхме с милото, сладко, прекрасно Тори, което дава шансове да му се харесаш. Два пъти за ден?! Сменям тактиката. ДВА ШИБАНИ ПЪТИ ЗА ДЕН! Всичко му се пише на гъза, ВСИЧКО! Ще има черва по пода, както и МНОГО сълзи и сополи когато свърша с него. Ама МНОГО!
ДВА.ПЪТИ.ЗА.ЕДИН.ДЕН.
Заради него ПРОПУСНАХ ВЕЧЕРЯ! С НАШИТЕ!
Приключил съм за днес с нещата, доволно. Утре обаче ме чака тегав ден и май ще трябва да се запася с кафенце и редбулче.
В момента съм едно кълбо от емоции, което ще трябва да разплета.
Иска ми се да се заровя в книги, гушнал възглавницата и да прекарам цялата нощ така.
Изпуших последната си цигара преди час. Хвърлих тютюна, листчетата и филтрите в дъното на най закътаното чекмедже. Време беше. Ще се справя.
Не съм доволен от резултатите от изборите.
Слуша ми се нещо бавно, красиво и баладично. Last Drop Falls
Всичко в главата ми е толкова разхвърляно.
*мрън, мрън*
“Duty is heavy as a mountain, death is light as a feather.”
Беше прекрасен уикенд.
//Бъгнат съм, хехе.
Скоро не съм влизала във форума и ми липсва малко. Като цяло постоянно щъкам насам-натам и не се застоявам вкъщи ( лол, общежитието ми е новото вкъщи.. тъжно ;/, хах). Свиквам с унито, опитвам се да се социализирам извън моите си хора, което засега е доста неуспешно обаче. :Д Доста съм притеснена за здравето си и това много ме мъчи. ДАНО нищо ми няма, ДАНО! И тъпият грип нека си отиде! На всичкото отгоре на главата ми дойде нещо, което мислех, че е напълно невъзможно. Голяма каша направих, от която няма измъкване без последстия. Алкохолът ти дава доста смелост, ама после е сконфузно. Нищо не може да се случи между нас, дори и да го искаме и двамата , все неподходящите избирам.. Не, не, никога не съм си представяла, че ще искам нещо с него. А искам ли всъщност? И има ли значение, като просто няма как? Оф, т'ва жените сме много странни същества.
мдам, както си мислех, че няма да има нужда да работя, ще излезе точно обратното
но нищо, ще се справя с всичко![]()
Що ми е криво такова последните 2 месеца? Много драма, ама сама си я правя... А уж не съм такава. Искам да си зашлевя шамар, честно!
Още не съм осъзнала, че ми е започнала учебната... или по-скоро не искам до го осъзнавам.Карам си го айляк и уча само по това, което ми харесва, ама не мога така да го карам. Тия оценки ще ми трябват за дипломата, а останалите за стипендиите.
Поне си изпълних обещанието от края на миналата година и си имам копие на правилника на училището. ^^ Сега само остава и да го прочета.
Много, ама много ме е яд за графичния дизайн! Много ми се учеше, ама така става, като правя всичко буквално в последния момент.
И изобщо не е честно в 1 на обяд да ми е тъмно без лампа...Още ми е прекалено лятно.
//Ооо, тегаво ми е, като в клетка. Отново имам нужда от промяна, дано този път да успея да реша каква.
Последно редактирано от mayaaa : 10-06-2014 на 10:23
Иииииии Честит рожден ден.... на мен![]()
![]()
Хаххааха.
Лек ден ви желая!
Започвам да се изживявам на твърде голямата кучка, а това не е хубаво. ТРЯБВА, задължително е някой да ме спре. Ще се спра сама и на време. Край. Дотук. Просто ще спра да давам напразни надежди. Пасивност -включена.
НО пък разбрах доста неща за себе си от двучасовото кафе с нея. Аз всъщност съм много егоцентрична на моменти. Ама много. Може в огледалото да съм ужасна, да казвам на себе си колко съм грозна според мен, НО ако някой ми каже това в лицето, боли. И това е защото наранява егото ми, не за друго. А като ми обясняват колко съм прекрасна, всъщност се чувствам сякаш съм хванала господ за шлифера и тва ми се явява странен мехлем за счупеното его. Ето го ключа от палатката. Ето защо бившия ми липсва(ше), ето защо обичам чотовете с едното говедо, ето защо държа близо онова момче, което не харесвам, ето защо продължавам да му давам шансове да ми се хареса и ето защо обичам като цяло да съм в компания на мъжки. Защото като си единственото женско, често ти се повтаря колко си прекрасно и често те размъкват по вратовете си. И често си слабостта на приятелите си.
Пак се връщаме на горното обаче - ТРЯБВА да се спра от елементарен респект към чувствата на околните. Ставам твърде голяма кучка. Обаче как да му откажа на поканите за излизане?! И как да не се почувствам добре като ме помоли да се видим?! Обичам да ми правят теманета очевидно. Сега обаче отивам да се натъпча с течен шоколад, чипс и пуканки, за да удавя мини депресията, в която съм изпаднала.
Съвет на деня: Хора, не се замисляйте твърде много над реакциите си спрямо разни ситуации - обикновено аз след такова нещо бивам уплашена от себе си. Но пък всъщност не е толкова зле - замислям се, откривам ужасни свои страни, започвам ремонт по себе си. Съответно се стремя към по-добрата си Аз. Интересно...
Боли ме носа от толкова духане и кихане. Писна ми. Искам да оздравявам. Дано да е просто настинка.
Той ми лази по нервите с неговото неебаване. Всичко беше прекрасно до един момент, не знам защо така кривнахме от пътя. И защо си пиша с В. Не знам, объркана съм, болна съм, гадно ми е, рева от 2 часа и аз не знам защо. Ще се застрелям. Или ще се задуша под завивките.
Очаква ме една дълга седмица. Няма 14:00 часа все още, а бях на лекция и упражнение; предадох си един formative assessment; изпрах; изчистих и подредих стаята си и в момента чета. А ме очакват толкова още неща идните дни.
//Губя се сред задачи.
Сдухах се вече, толкова дълго време да търся квартира, а нищо да не изниква, егати и града... :/
Нaй -мрaзя когaто не стaвa моето.Ще види той,мaлко ще му се нaпрaвя нa вaжнa.И никaкви мили обръщения нямa дa му помогнaт.Мислех дa му сготвя пaлaчинки aмa ще седи глaден кaто толковa ме дрaзни.
студено ми е. времето е идеално мрачно и влажно, стига да не си навън. май пак настивам, а ако е така, пак ще тр да пропусна ваксината. миналата година се разболявах значително по-рядко. а колко ми се спиииииииииииииии. уморена съм и ми е студено /тва май вече го казах, да има/.
клинч
ЧРД, Ванччч!
Днес скуката ме хвана и четох по философия повече от необходимото :д Взаимно отблъскващи се неща се въртят в съзнанието ми. Има ли съдба, няма ли?! Не може да има нещо, което да определя какво да ти се случва. Ти сам действаш, мотивиран от различни фактори, по начин, който желаеш. Ама пък как винаги се случват такива неща, сякаш са.. нагласени. Става нещо - мисля си, е що ся бе, мамка му, нужно ли е - и в следващия момент се казвам еми да, виж, ако не беше станало, сега нямаше, еди си кво... Объркано ми е. Филмирам се. Добре, че напоследък все по-рядко ми се случва. :Д
Днес беше ден на промени.Чудесен и то. Вече официално съм без брекети и съм супер щастлива. ^^ Също така се подстригах и си боядисах корените най-после! Много, много доволно.
Т. е спал до преди 10 минути, а аз толкова се притеснявах...Напоследък психясвам за пълните глупости. Една температура имаше момчето, а аз му овиках света. -_-
Чакам Го да ми пише за разговор или поне да му разкажа какво стана днес. И се надявам този един месец да мине бързо...
Говори ми се с непознат на рандъм теми. Понеже съм нахална - хич няма да е зле да е интересен. Сигурно ще измисля нещо по въпроса... ако не реша да си легна рано.
студено бе
много студено
ма неска ми е готино
разболявам сА
и мисля твърде много за един субект, а не трябва. ама пък не е като да не ми дава някви знаци, физически контакти, докосвания и тн., пф знам ли. не съм хлапачка, късно ми е отново да минавам по този път, нямам сили ;д
надявам се утре да не се изложа на контролното по математика, че ми е важничко, а нямам никаква мотивация и само за 5 минути прегледах матриала.. ще видим
квото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи, за пореден път се убеждавам ;д
Много ме ядоса.
"Силно се надявам, когато заминеш, да си останем приятели, не да стане така, все едно никога не сме се познавали". Ами добре бе, като искаш да сме си приятелченца, 'що не вземеш да ме отразиш? За пореден път аз пиша, да го видя жив ли е, що ли е, в отговор получавам супер нелогичните и еднократни отговори отново. Един път няма да се сети той да види как съм, освен ако не трябва да ми каже нещо, което съм го попитала преди дни! Аз повече няма да му пиша, ако случайно реши, че му липсвам - има ми всички координати, все някак си ще може да ме открие.
Утре ми е първото контролно, вълнувам се.И се притеснявам малко. :Д Чувствам се като първокласничка, хаха. Много ми харесва групата ми по бизнес, макар че оня хубавец май само за красота ще седи там, като го гледам мисленето не му е най-силната страна, ама те двечките супер много четат и мисля, че ще се спогодим с тях.
Любопитно как продължават да ме включват в разни групи за проекти и да ми спамят глупости от стария университет, че ми пратили и писмо, че си изпускам срока за плащане на таксата.Шматки, отписах се преди 3 седмици, да вземат да си ъпдейтнат малко списъците.