- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Малко съм нервна. Мъъъничко. Колкото да му разцепя кофата, не повече.
И съм много, много разочарована от себе си. Пак се направих на пълна глупачка. Сама.
Ще си лягам, защото виното ми свърши.
Пие ми се алкохол. В компания.
И ме мързи да бърша прах, а само това ми остана.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
изморено ми е, но поне успях да се чуя с нея, 2 часа си открахме като стой та гледай, можехме и още, добре че ни паднаха батериите на тела :д
и днес имаше нещо като гуш и после партийка само двамата за един бърз чадел, охх не знам, не трябва да се занимавам с него, знам как ще свърши :д
странно ми е и малко противно как хората се сещат само като имат изгода, но предполагам, че просто така сме устроени и те не са виновни.. дз
пак пиша ;д
не съм гледала тв сиг от седмица. радвам се, че пуснах. ТИТИ. как да не му се възхищаваш. човек с кауза, мечти, принципи, достойнство. толкова заразителна енергия, толкова истински. завиждам му. благородно. как искам и аз да притежавам поне една мъъъничка частичка от този позитивизъм, който излъчва и това вдъхновение, което изпитва. има своя мисия и ценности.
толкова съм отегчена ) :
Пак аз. Ех, планове за съседско кафе енд стъф - разрушени. :ддд Ама пък беше много забавно, определено. Значи викна ме той на кафе, но странно как, дори не ме погледна. Повече си лафих с рандъмите на масата покрай нас. :д Даже си ги харесах някои, забавнички са ми и якички като цяло.
Много, ама много уморено и изтощено едно такова... от време на време се вкарвам в някакви драми, но благополучно се измъквам от тях ;д пия си горещия шоколад и ми е отпуснато на душата, пълна идилия, точно от това имах нужда определено, да се почувствам релаксиращо, е и банята спомогна де, пожелавам си само като легна да не изпадна пак в някакви размисли и страсти, имам нужда от сън хаха
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Буу хуу за всичката му мачовщина! Просто не можеш да ме галиш така, ако си безразличен. Виж, ако те е страх, нещата са съвсем различни вече. Но все тая. Нямам повече прозрения и лекции за него. Не ми се занимава. Макар че ми изостава длъжността на преследвач на загубени каузи. Може би имам нужда да от отпуск.
Малко ми е замотано, но съм по-добре от вчера. Дано гадното вирусче агонизира вече където вътре се е свряло, че ми омръзнА да съм като пияна постоянно.
Яка музика с кафенце... <333
Днеска имам задачки, само да видим кога ще ми дойде кефа да ги свърша.
Денят ми е толкова пълен със задачи, че не съм сигурна как ще се справям оттук нататък. В събота започвам и с тренировките, което значи, че в единственото си свободно време, ще съм с него. Което не е никак лошо всъщност. Утре ще се видим и ми е толкова щастливо, че...;3 В събота съм именичка, брат ми каза, че ми е купил нещо и нямам търпение да разбера какво. ;3
Песен на деня: Three Days Grace - The good life
Един човек, сам по себе си крийпи, ми иска приятелство във фб. По-лошото е, че това е един от преподавателите ми, с когото съм се виждала само веднъж и не съм му споменавала името си. Първоначално мислех, че иска достъп до групата ни, на която аз съм админ и затова го приех (въпреки че може да иска достъп и без да сме прииятели). Обаче не ми е писал нищо все още, което ме навежда на мисълта, че просто ме е столкнал. Питах две девойки общи приятели за него и двете потвърдиха, че е крийпи :д Оф, ще видим какво ще стане, не ми е проблем, че има достъп до профила ми, но ако нещо ми се прави по време на/след лекции...
ох, ще видим :д
изпушвам си душата тия дни буквално.. даже не знам защо пуша, още ми е противен димът, миризмата, всичко, но..
и се чудя дали е добра идея да се видя с него, не съм забравила нищо от станалото, за разлика от него убедена съм, най-много накрая пак аз да страдам и да си хабя енергията по предварително загубена кауза.. пфф не знам
Ден не се мина и оная се запознала с някъв от близкото до нейното село. Казвал се Винченцо, а в дискотеката му казвали "Вица". С едното око бил сляп, а с другото не виждал. Стела (бившата тая нали) ми каза, че снощи четяли книги (тя на човешката, той на морзовата азбука). Искала да изревнувам и да сме се сбиели по пладне. Отказах й с претекст, че още не мога да забравя как цвилеше като аварирал бетоновоз в свинарник в кенефа на Арената. Иначе баща й е пичага, Минко се казва.
Днес индианското ми име би било Мрачното слънце. Така и няма да разбера дали от Х. ми направиха проблем заради разследването на едно от лицата, които са ми написали препоръка, или е заради стажа и другата препоръка от Русия. Мислех си, че поне до трети кръг ще стигна с моите постижения. Ебати наглите типове, след няколко години вече придобил доктурантура и CFA, хич даже няма да си помисля да стъпя в САЩ. Нищо, утре отивам в Пловдив да видя момчетата как точно са се справили със задачите. Ако съм в настроение, може да си довърша картината. Тази вече няма да я продавам, ще остане за вкъщи. Да видим дали на състезанието за пореден път индивидуалното ми майсторство ще е достатъчно да компенсира липсата на толкова много други неща/
Общо взето ей така
galaxy29, на лично
Последно редактирано от TheDevilInMe : 10-16-2014 на 20:32
маминко, забравих как изглежда мъжът ти
може ли да ни/ми го покажеш![]()
не се учудвам
това често се наблюдава
красивите/хубавите/яките не винаги търсят същото
агагагагадхдх
Последно редактирано от TheDevilInMe : 10-16-2014 на 20:53