.
Затворена тема
Страница 97 от 367 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107147197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 9154
    Мега фен Аватара на babity
    Малко съм нервна. Мъъъничко. Колкото да му разцепя кофата, не повече.
    И съм много, много разочарована от себе си. Пак се направих на пълна глупачка. Сама.
    Ще си лягам, защото виното ми свърши.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пие ми се алкохол. В компания.
    И ме мързи да бърша прах, а само това ми остана.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Dagichka
    изморено ми е, но поне успях да се чуя с нея, 2 часа си открахме като стой та гледай, можехме и още, добре че ни паднаха батериите на тела :д
    и днес имаше нещо като гуш и после партийка само двамата за един бърз чадел, охх не знам, не трябва да се занимавам с него, знам как ще свърши :д
    странно ми е и малко противно как хората се сещат само като имат изгода, но предполагам, че просто така сме устроени и те не са виновни.. дз

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пак пиша ;д
    не съм гледала тв сиг от седмица. радвам се, че пуснах. ТИТИ. как да не му се възхищаваш. човек с кауза, мечти, принципи, достойнство. толкова заразителна енергия, толкова истински. завиждам му. благородно. как искам и аз да притежавам поне една мъъъничка частичка от този позитивизъм, който излъчва и това вдъхновение, което изпитва. има своя мисия и ценности.

толкова съм отегчена ) :

Мега фен Аватара на tori
    Пак аз. Ех, планове за съседско кафе енд стъф - разрушени. :ддд Ама пък беше много забавно, определено. Значи викна ме той на кафе, но странно как, дори не ме погледна. Повече си лафих с рандъмите на масата покрай нас. :д Даже си ги харесах някои, забавнички са ми и якички като цяло.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Много, ама много уморено и изтощено едно такова... от време на време се вкарвам в някакви драми, но благополучно се измъквам от тях ;д пия си горещия шоколад и ми е отпуснато на душата, пълна идилия, точно от това имах нужда определено, да се почувствам релаксиращо, е и банята спомогна де, пожелавам си само като легна да не изпадна пак в някакви размисли и страсти, имам нужда от сън хаха
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пак пиша ;д
    не съм гледала тв сиг от седмица. радвам се, че пуснах. ТИТИ. как да не му се възхищаваш. човек с кауза, мечти, принципи, достойнство. толкова заразителна енергия, толкова истински. завиждам му. благородно. как искам и аз да притежавам поне една мъъъничка частичка от този позитивизъм, който излъчва и това вдъхновение, което изпитва. има своя мисия и ценности.

толкова съм отегчена ) :
    тити e неуравновесен
    страшен пример
    пикам му на каузите като ми ревне
    не знам как го търпи жена му

Мега фен Аватара на babity
    Буу хуу за всичката му мачовщина! Просто не можеш да ме галиш така, ако си безразличен. Виж, ако те е страх, нещата са съвсем различни вече. Но все тая. Нямам повече прозрения и лекции за него. Не ми се занимава. Макар че ми изостава длъжността на преследвач на загубени каузи. Може би имам нужда да от отпуск.
    Малко ми е замотано, но съм по-добре от вчера. Дано гадното вирусче агонизира вече където вътре се е свряло, че ми омръзнА да съм като пияна постоянно.
    Яка музика с кафенце... <333
    Днеска имам задачки, само да видим кога ще ми дойде кефа да ги свърша.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Денят ми е толкова пълен със задачи, че не съм сигурна как ще се справям оттук нататък. В събота започвам и с тренировките, което значи, че в единственото си свободно време, ще съм с него. Което не е никак лошо всъщност. Утре ще се видим и ми е толкова щастливо, че...;3 В събота съм именичка, брат ми каза, че ми е купил нещо и нямам търпение да разбера какво. ;3

Песен на деня: Three Days Grace - The good life

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Един човек, сам по себе си крийпи, ми иска приятелство във фб. По-лошото е, че това е един от преподавателите ми, с когото съм се виждала само веднъж и не съм му споменавала името си. Първоначално мислех, че иска достъп до групата ни, на която аз съм админ и затова го приех (въпреки че може да иска достъп и без да сме прииятели). Обаче не ми е писал нищо все още, което ме навежда на мисълта, че просто ме е столкнал. Питах две девойки общи приятели за него и двете потвърдиха, че е крийпи :д Оф, ще видим какво ще стане, не ми е проблем, че има достъп до профила ми, но ако нещо ми се прави по време на/след лекции...

ох, ще видим :д

Мега фен Аватара на galaxy29
    боряна, имаше предвид 'ако нещо ми направи', нали ;/

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ако той ми се прави нещо :д

Мега фен Аватара на Dagichka
    изпушвам си душата тия дни буквално.. даже не знам защо пуша, още ми е противен димът, миризмата, всичко, но..
    и се чудя дали е добра идея да се видя с него, не съм забравила нищо от станалото, за разлика от него убедена съм, най-много накрая пак аз да страдам и да си хабя енергията по предварително загубена кауза.. пфф не знам

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Ден не се мина и оная се запознала с някъв от близкото до нейното село. Казвал се Винченцо, а в дискотеката му казвали "Вица". С едното око бил сляп, а с другото не виждал. Стела (бившата тая нали) ми каза, че снощи четяли книги (тя на човешката, той на морзовата азбука). Искала да изревнувам и да сме се сбиели по пладне. Отказах й с претекст, че още не мога да забравя как цвилеше като аварирал бетоновоз в свинарник в кенефа на Арената. Иначе баща й е пичага, Минко се казва.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Днес индианското ми име би било Мрачното слънце. Така и няма да разбера дали от Х. ми направиха проблем заради разследването на едно от лицата, които са ми написали препоръка, или е заради стажа и другата препоръка от Русия. Мислех си, че поне до трети кръг ще стигна с моите постижения. Ебати наглите типове, след няколко години вече придобил доктурантура и CFA, хич даже няма да си помисля да стъпя в САЩ. Нищо, утре отивам в Пловдив да видя момчетата как точно са се справили със задачите. Ако съм в настроение, може да си довърша картината. Тази вече няма да я продавам, ще остане за вкъщи. Да видим дали на състезанието за пореден път индивидуалното ми майсторство ще е достатъчно да компенсира липсата на толкова много други неща/

Общо взето ей така
    galaxy29, на лично
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 10-16-2014 на 20:32
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

маминко, забравих как изглежда мъжът ти
    може ли да ни/ми го покажеш

леле хора
    мъжът и е трепач хахах