- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
е луда ли си
щом пинкилота казва, че са макарони, значи няма място за разискване
Леле доста принцеси хапвам в последно време. Някои правили си принцесите по някакъв различен начин (добавя някоя подправка, слага яйце в каймата и пр.) ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
да, аз си ги правя и по на далматинчо рецептата, но вие не може по нея и да не сте му писали лични за рецепти, защото ще разбера и ще стане лошо
но ще ви кажа подобна
филийка намазана с масло, резенче домат и настърган или на резенчета кашкавал отгоре, поръсвате с черен пипер и слагате в сандвичарника
за това се сещам, освен класическата
Последно редактирано от galaxy29 : 10-20-2014 на 18:08
^Какво е сандвичарник?
Иначе много обичам сандвич със зеленчуци пекани на грил. Особено моркови..ом ном ном
парти грила :д
http://technika.bg/userfiles/product...thumb_2171.jpg
Олееее!! И ние имахме такова!! На нова година като се приберем, ще го изровя!! :д
тиквички *drools*
Аз съм много добтър в кухнята!!! Никой не ми го признава обаче
http://iconomicabg.blogspot.com
Някакъв друг лесен/мързелив начин за ядене на тиква , освен печена/варена , знаете ли?
Вкусна рецепта за тиквено смути някой да е пробвал?
3 дена я ям печена , и искам нещо друго , ама ме мързи да стържа , бъркам смеси в тави , и да се плескам![]()
Филийка, намазана с масло, отгоре резенчета домат, под тях резенчета шунка, отгоре кашкавал на плочки, ама тънки, по 2мм, ама между шунката и кашкавала малко зехтин, може пиперончино (демек лют), над кашкавала босилек и след като се изпече в сандвичарника, декориран с магданозче отгоре.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
значи сега понеже изпитвам много голямо удоволствие да готвя и много обичам руло Стефани но колкото и рецепти да съм чел нещо се не ми се получава и никога не е вкусно като на баба а и тя ми е давала нейната рецепта та виждам че разбирате и бих бил благодарен ако ми дадете някоя идея с която ще ми се получи![]()
шото "и ние имахме такова"
всяка кухня трябва да има "такова" =)
Първо - дори на външен вид не приличат на макарони. Нито си имат полички, нито са толкова фини и нежни.
И второто и най-съществено - тестото за макароните е коренно различно - тук има масло, обикновено брашно, мляко, сода и какво ли не, макароните са от ядково брашно (най-често бадемово:Д), белтъци и захар.