- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
И курви също, аз от друго нямам нужда.
Нарочно написах, че съм учил в езикова гимназия, надявах се да ти светне, но явно ще си остана само с надеждата.
Няма да говориш така на дядо си, ветераните от вт. световна трябва да се уважават.
А леглото нека да е двойно, да има място и за внучката ми.
Не я подвеждай, ще легне с мен, а като разбере, че нямам кинти, ще го изкара изнасилване.
Вземи се прегледай, аз спамя изключително рядко. Зададох въпрос, Нели ми отговори. Spirit-а също. След това тръгнаха да спамят.
Папугай, и кво като си учил в езикова? Да не мислиш, че е гаранция за нищо, хаха. Упражняваш ли си езиците?
Седнал със средно да ми се фука. И аз съм от езикова, имам 2 сертификата и уча на 2 чужди езика всеки ден, докато изучавам трети - именно руски, ама не съм седнала да се обяснявам колко много знам.
Аз и на Калпазанката ще се радвам!
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-21-2014 на 18:45
same old, same old
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да
и съм ти достатъчно изнервена
да си се хвали, ама да не твърди, че не се ;/
Малко години ли те гледам? "Тръгнаха да спамят", а? Значи ти с нищо не си допринесла за това? Няма да се занимавам с теб, знех каква ще ти е реакцията, знам и как ще реагираш сега. Не си прави труда да ми отговаряш.
Диди, какво предлагаш тогава, щом е "same old, same old"?
Изключително предсказуеми сте.
Но ви липсва логика. Аз изреждам факти, драги мои. НИКЪДЕ не съм казала колко много знам и никога не съм използвала израза "знам немски/английски", неслучайно използвам израза "уча". Ако за вас това е хвалба...окей. Честно, аз твърдя точно обратното, вие за какво ми говорите.
Беше в отговор на твърдението на Папугай, че езиковата значела явно нещо... докато преди това обясняваше как да си поръча пиене... и курви, пардон, било достатъчно. Простете, че подлагам мнението на човек с толкова високи критерии под съмнение.
Честно... понякога се чудя дали си използвате главите, като пишете.
Соната, не, не съм допринесла. Нели каза, че знае руски. Аз се възползвах от момента, задавайки въпрос. Спиритът отговори, аз благодарих. Това беше от моя страна.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-21-2014 на 19:24
Хора,успокойте се. До Коледа остават само още 65 дни![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Потребителите, които изброихте са сядали.
Draid, едва ли ще седне, а blab ще ви напише да погледнете назад и да си прочетете, когато тя е сядала (поне така отговори последния път, когато я попитахме дали иска да седне). PinkPan7er e сядала доста често, DisappointedDreamer също, 102 също, dimitur., също, Ivaaa също, Jaune, Ewok, pandabear и още.
SonataArctica не е сядал от доста отдавна, както LadyDi. Papugai , го предлагам също.
Пък може и някой друг да измислите. Това че има потребители, които са доста тихи(не пишат много), но пък са онлайн доста често, не означава, че няма да ви бъдат интересни. Това са (има и други 100%) : RiB, Kitty Bloom , per-dead , an7raks, skatew, fanton1, sl1nceetoo (е някои от тях пишат често)
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 10-21-2014 на 19:43
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Антраксът също е сядал.
Галаксито да се стяга и да идва.
Изброих ви, доста потребители(ако съм пропуснал добавяйте(отнася се за тези, които въобще не са сядали или но рядко)).
Naive , разполагаш с куп потребителски ник-ове, улеснена си !![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN