.
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Threaded View

Мега фен
    А за мизерията в страните, където църквата има власт питам
    * каква власт има в България църквата, след като по конституция е отделена от държавата и по устав духовниците нямат право да заемат политически постове?
    * когато руснаците преследваха църквата, в по-малка мизерия ли живееха.?
    Реториката, брат. Бива те да ми обръщаш думите срещу мен, браво. Ако се опитвах на всяка цена да 'спечеля' някакъв дебат, и аз така щях да постъпя.
    Прав си. Обаче в отговор ще те попитам за държава, в която църквата или джамията са били на власт, и си можел безнаказано да излезеш с някакво провокативно произведение на изкуството; шантава музика или просто да излезеш навън облечен по нетрадиционен начин. Някак трудно се оказва да се сетя за такава.
    Слушал съм какво говорят поповете и всички се молят и призовават за добро и мир.
    Ми отиди и ги питай следващия път като ги слушаш какво мислят за Азис или чалгата; какво мислят за хората, които имат някакви сексуални фетиши; какво мислят за мъжете с дълга коса ако щеш. Питай ги какво мислят и за метъл музиката или съвременното изкуство. Питай ги за холивудските филми какво им е мнението, за западната култура. Питай ги после какво мислят за водената от Путин политика.
    Мога да ти гарантирам, че в огромен процент от случаите ще останеш с кофти вкус в устата. Ако не споделяш мнението им, де.

Колкото до насилието, доста хора в ,,цивилизования'' Запад са преследвани и уволнявани само за израза ,,Хомосексуализмът е грях'',или даже ,,Не го одобрявам.''
    Да разбирам ли че смяташ за нередно и да се преследва наказателно изказването 'негрите са подчовеци' или 'негрите статистически са с по-ниско IQ от бялата раса => са по-глупави, а и масово се наблюдава склонност да се организират в гета и неспособността им да се впишат в обществото'. Това, по принцип, не е далеч от истината. Необходимо ли е да го казваш ? Какво ще постигнеш ? Искаш всички да знаят, че хомосексуалността е грях. Окей. Питам защо ? Какво целиш? Мислиш, че хомосексуалните ще започнат да спят с противоположния пол, защото обществото го смята за грях ли ? Ми това си е чисто репресиране бе пич. Буквално изнудване. Чист фашизъм.
    Какво ти дава правото ? Кой си ти, че да си налагаш вижданията ?

И преди да ми скочиш - не, аз не налагам своите. Отхвърлянето на твоята доктрина не означава, че се опитвам да наложа на околните своя собствен мироглед.
    Единственото, което се опитвам да ви набия в канчетата е, че религията ви възгледи не са закон и никой не е длъжен да се съобразява с тях.
    А когато на база вярата си започнете да обиждате хората - и да, точно това правите - държавата е в правото си да вземе мерки.

Както вие четете Библията, така аз чета конвенцията за защита на правата на човека.

ПП: Аурисе, орева форума бе братче, направо ми стана жал за тебе.
    Ако не рева срещу глупостите ви, някой ден ще рева от действията ви. Гледам на североизток и просто ме побиват тръпки. А на тебе сигурно ти става пишката. Разбираш ме, надявам се.

Какво даваш клипове и сравняваш православните с някакви гамени дето бият хората, тва е гадно
    И ето, продължава същия цирк. Гоня си опашката като водя каквато и да било дискусия с религиозни индивиди.
    Ми като не харесваш еди-кви-си хора - окей, не си ги харесвай.
    Ама недей ми обяснява, че религията ти няма общо с омразата, лееща се в обществото, просто защото ти не принадлежиш към групичката, която тероризира околните.
    Звучиш като някой нацист на нюрнбергския процес, разбираш ли го това ? Смешно е. Може ти да не си индивидуално отговорен, но институцията, към която се числиш, с нищо добро не мога кредитирам.
    Последно редактирано от Auriss : 11-05-2014 на 19:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си