Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
+1

Ауриса, насилник над вярващи. Защо трябва да мислим като тебе бе.
Ми аз в живота си не съм правил лошо на гей, нито имам намерение да го правя, но не одобрявам хомосексуализма като явление за пред самия себе си и ако някой ме пита, но това не означава, че мразя самите хомосексулисти или, че насила ще ги карам да не са такива.

Какво даваш клипове и сравняваш православните с някакви гамени дето бият хората, тва е гадно и от твоя страна е опит да подведеш другите.
а не помниш ли когато наричаше хомосексуалистите/гейовете (перефразирам) най-лошо(то) племе?!, защото именно човешката(666) религия/духовност е, която ти е насадила това убеждение, тъй като, както е представено и в Библията, сексуалните блудници на този свят не са проблем във вярата, но духовните беззаконници са, или както е писано:

"Писах ви в посланието си да се не сношавате с блудници, не че съм искал да кажа за блудниците на тоя свят, или за сребролюбците и грабителите, или за идолопоклонците, понеже тогава би трябвало да излезете от света, - но в действителност ви писах да се не сношавате с някого, който се нарича брат(т.е. вярващ/поклонник/духовен) ако е блудник(т.е. ако извлича полза от вярата в ущърб на другиго), или лихоимец(т.е. или ако е алчен/лаком във вярата за гнусна печалба), или идолослужител(също: идолопоклонник), или хулител(т.е. богохулник или разколник сиреч против Волята и истинското Слово на Бог и Исус), или пияница(т.е. или ако употребява вярата под формата на някакъв окултизъм или духовно опиянение във вреда на другиго), или грабител(т.е. или ако с вярата си съкрушава(опустошава) ближния си или знае само да взима/получава от другите, но не и да отдава дължимото според Волята и Словото на истинския Господ Бог); с такъв, нито да ядете заедно. Защото, каква работа имам да съдя вънкашните човеци? Не съдите ли вие вътрешните, докато вънкашните Бог съди? Отлъчете нечестивия човек изпомежду си." 1 Коринтяни 5: 9-13