.
Отговор в тема
Страница 7 от 25 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 611
    Революция викаш,ама за революцията се искат качествени хора и жертвоготовност , а народа ни ги няма.
    Това, което ще стане след време е - разпокъсване на България, понеже партиите ни се управляват от великите сили, така ще ни вкарат в гражданска война..

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ХахАХахАХа. По-вредно правителство от БСП, което е съюзник с ДПС ми казваш, че съществува? БСП от коя година ни управлява моето момче? Нали се сещаш, че повечето ''комунисти'' , свалили Тодор Живков са именно в партията на БСП? И че същата тази партия НАЙ-МНОГО ПОДДЪРЖА ЦИГАНСКАТА ПАПЛАЧ В БЪЛГАРИЯ като им увеличава безплатните помощи?! Водеше се, че БСП прави социална политика, ама друг път. Дори Русия се отказаха от тази сган, защо ли? Ами къде отиде Сергейчо? - при евродепутатите. За 20 години като организираха митинги на Будзлуджа, поне ремонтираха ли хубави паметник един път? Единственото, което правят е да лъжат възрастните бабички, за дето уж свързват партията си със старите славни времена, а те да им се връзват. Сами са си виновни, че се разпокъсаха.

97-ма година още си сучел кърма, не ми обяснявай какво бил направил Костоф. В листите на РБ поне бяха представени открито умни интелигентни хора, които по никакъв начин не можеш да ги сравняваш примерно с тези от АТАКА.
    А ГЕРБ както казах, са същите като БСП..полицейска мутренска сган и нищо повече. Но уви, за трето измислено гласуване българския народ ги избира и ще си заслужи съдбата.

РБ предадоха също голяма част от избирателите си като подкрепиха ГЕРБ и ще се разпаднат... но в противен случай щяха да са на лице (и ще има на скоро) нови избори, които предполагам ще доведат до същите резултати. Поне ще има временно някакво правителство, щом народа не може да избере по-добро от това...
    Няма партия за сега, която да обедини и да защитава интересите в цялост.
    БСП е единствената партия, която си изпълнява предизборните обещания. Заради коалицията с ДПС в последния мандат не можа да направи някои важни неща като АЕЦ "Белене", НО това беше точно заради турците. В РБ умни и интелигетни хора? Да, наистина си заслужаваме съдбата? Костов, който разграбва и приватизира България, продава страната си за дребни стотинки, притежавал качествени кадри?! (Радан Кънев е негово протеже, в случай, че не знаеш). Значи ти си един от онези 10%, които бяха разигравани като кученца от страна на РБ, така ли? Не се ли чувстваш поне малко изигран, излъган, поруган? Съмнявам се, че можеш да го осъзнаеш, но все пак виж една интересна статия: http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%...ews234738.html Всички партии- като започнеш още от ГЕРБ и стигнеш до неолибералите от АБВ, излъгаха избирателите си на тези избори, без БСП и АТАКА. Всички останали днес казват едно, утре друго. Мога да дам хиляди примери, а фактите са си факти- само социалистите и националистите държат на думите си, изречени преди изборите.

ХахАХахАХа. По-вредно правителство от БСП, което е съюзник с ДПС ми казваш, че съществува? БСП от коя година ни управлява моето момче? Нали се сещаш, че повечето ''комунисти'' , свалили Тодор Живков са именно в партията на БСП? И че същата тази партия НАЙ-МНОГО ПОДДЪРЖА ЦИГАНСКАТА ПАПЛАЧ В БЪЛГАРИЯ като им увеличава безплатните помощи?! Водеше се, че БСП прави социална политика, ама друг път. Дори Русия се отказаха от тази сган, защо ли? Ами къде отиде Сергейчо? - при евродепутатите. За 20 години като организираха митинги на Будзлуджа, поне ремонтираха ли хубави паметник един път? Единственото, което правят е да лъжат възрастните бабички, за дето уж свързват партията си със старите славни времена, а те да им се връзват. Сами са си виновни, че се разпокъсаха.

97-ма година още си сучел кърма, не ми обяснявай какво бил направил Костоф. В листите на РБ поне бяха представени открито умни интелигентни хора, които по никакъв начин не можеш да ги сравняваш примерно с тези от АТАКА.
    А ГЕРБ както казах, са същите като БСП..полицейска мутренска сган и нищо повече. Но уви, за трето измислено гласуване българския народ ги избира и ще си заслужи съдбата.

РБ предадоха също голяма част от избирателите си като подкрепиха ГЕРБ и ще се разпаднат... но в противен случай щяха да са на лице (и ще има на скоро) нови избори, които предполагам ще доведат до същите резултати. Поне ще има временно някакво правителство, щом народа не може да избере по-добро от това...
    Няма партия за сега, която да обедини и да защитава интересите в цялост.
    А нужно ли е да казвам, че ГЕРБ не надмина В НИТО ЕДНА СФЕРА БСП? В предишното си управление ГЕРБ се пропвали във всичко- оказа се, че Тройната коалиция го бие във всички сфери. Няма нито един отрасъл, в който БСП да се е српавила по-зле от ГЕРБ.

Супер фен Аватара на tireheb
    ей, льохмани
    пак ли ми дискутирате политика
    костов дето разграбвал и приватизирал българия
    ТИ НА КОЛКО БЕШЕ ТОГАВА БЕ
    камиончето ли ти приватизира
    много обичате сички тука да се пънете в глупотевини

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    БСП е единствената партия, която си изпълнява предизборните обещания. Заради коалицията с ДПС в последния мандат не можа да направи някои важни неща като АЕЦ "Белене", НО това беше точно заради турците. .
    Господи! :Д На БСП сигурно и през миналите пъти турците им били виновни, за дето ги крепят на власт :Д

Аец Белене беше най-излишния проект обслужващ руските интереси. България и сега произвежда достатъчно ток, който само че продава и изнася на вън. Нужно беше само да подобрят Козлодуй..

За останалите простотии от коментарът ти - не ме интересува нито една партия, не съм привърженик на никой, не виждам все още някоя истинска организация, но БСП е НАЙ-лошия възможен избор от всички останали.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-11-2014 на 16:59

А нужно ли е да казвам, че ГЕРБ не надмина В НИТО ЕДНА СФЕРА БСП? В предишното си управление ГЕРБ се пропвали във всичко- оказа се, че Тройната коалиция го бие във всички сфери. Няма нито един отрасъл, в който БСП да се е српавила по-зле от ГЕРБ.
    И ти си идиот, за дето продължаваш да сравняваш две курви.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ей, льохмани
    Костов не знам какво е грабил, ама със сигурност е бил по-добър политик от днешните.

Господи! :Д На БСП сигурно и миналия пъти турците им били виновни, за дето ги крепят на власт :Д

Аец Белене беше най-излишния проект обслужващ руските интереси. България и сега произвежда достатъчно ток, който само че продава и изнася на вън. Нужно беше само да подобрят Козлодуй..

За останалите простотии от коментарът ти - не ме интересува нито една партия, не съм привърженик на никой, не виждам все още някоя истинска организация, но БСП е НАЙ-лошия възможен избор от всички останали.
    Затова държавата е в това състояние. БСП изпълни немалко от предизборните си обещания, колкото и да не ти харесва този факт. Но дори и да пренебрегнем всичко останало, БСП е поне най-малкото зло в сравнение с останалите партии. Тъй като ТРЯБВА да се гласува (иначе ДПС печели 15%, както всъщност стана), БСП е най-подходящата партия. Ако имаш друг вариант, го кажи кое е най-малкото зло, според теб?

ей, льохмани
    Обикновено обсъждаме политиката сред свои, т.е. хора със сходни политически убеждения обсъждаме събитията. Досега не бях виждал такива като вас и съм силно учуден. Щом като в 21-ви, през 2014-та в България все още има хора, които поддържат КОСТОВ, смятайте...
    Последно редактирано от mimonte2 : 11-11-2014 на 17:11

Затова държавата е в това състояние. БСП изпълни немалко от предизборните си обещания, колкото и да не ти харесва този факт. Но дори и да пренебрегнем всичко останало, БСП е поне най-малкото зло в сравнение с останалите партии. Тъй като ТРЯБВА да се гласува (иначе ДПС печели 15%, както всъщност стана), БСП е най-подходящата партия. Ако имаш друг вариант, го кажи кое е най-малкото зло, според теб?
    България не може вече да я ''оправи най-малкото зло'' , което и да е то, но на теб от далеч ти се виждат кирливите ризи как имитираш избора на сигурно подкупените ти родители. Сори брат, не може да се скрие такава уродщина.

България не може вече да я ''оправи най-малкото зло'' , което и да е то, но на теб от далеч ти се виждат кирливите ризи как имитираш избора на сигурно подкупените ти родители. Сори брат, не може да се скрие такава уродщина.
    Майка ми, колкото и да не ми се иска, симпатизира на ПФ, за съжаление. Но от твоите думи излиза, че не трябва да гласуваме изобщо. Защото няма идеална партия, в момента сме поставени пред избора или най-малкото зло, или негласуването. Мислиш ли, че второто е по-добро? Искаш да направиш ДПС първа сила ли?
    Последно редактирано от mimonte2 : 11-11-2014 на 17:11

И още нещо- мога да подрекепя АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което съм казал, с доказателства.

Майка ми, колкото и да не ми се иска, симпатизира на ПФ, за съжаление. Но от твоите думи излиза, че не трябва да гласуваме изобщо. Защото няма идеална партия, в момента сме поставени пред избора или най-малкото зло, или негласуването. Мислиш ли, че второто е по-добро? Искаш да направиш ДПС първа сила ли?
    Докато така разсъждавате само лошо.
    Не ми говори за ДПС, щом БСП предоставя винаги цялата власт НА турците..
    И първа сила ДПС не може да стане.
    Като се гласува, поне да се гласува за нови фигури, а не за едни и същи от 25 години, довели ни до това състояние.

И още нещо- мога да подрекепя АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което съм казал, с доказателства.
    с на баба ти аргументите. Колко процента от младото население е гласувало за бсп? Аз спирам да пиша. Никой трезво мислещ не те подкрепя

Докато така разсъждавате само лошо.
    Не ми говори за ДПС, щом БСП предоставя винаги цялата власт НА турците..
    И първа сила ДПС не може да стане.
    Като се гласува, поне да се гласува за нови фигури, а не за едни и същи от 25 години, довели ни до това състояние.
    Нови фигури? Ами то все за нови фигури се гласува, да ти кажа! СДС- уж нови фигури. Когато идва НДСВ-пак нови фигури. Такива са и от ГЕРБ-неопетнени лица (през 2007г.). Сега също гласуваха за "нови"фигури- Барековци, Симеоновци и не знам си какви. И какво стана? Тюргювеч, силно фрагментиран парламент и незабавна нужда от нови избори.

Нови фигури? Ами то все за нови фигури се гласува, да ти кажа! СДС- уж нови фигури. Когато идва НДСВ-пак нови фигури. Такива са и от ГЕРБ-неопетнени лица (през 2007г.). Сега също гласуваха за "нови"фигури- Барековци, Симеоновци и не знам си какви. И какво стана? Тюргювеч, силно фрагментиран парламент и незабавна нужда от нови избори.
    Еми няма, не ставаме за ''демокрация'' българите и няма да се научим никога.

с на баба ти аргументите. Колко процента от младото население е гласувало за бсп? Аз спирам да пиша. Никой трезво мислещ не те подкрепя
    Много хора ме подрепят и са подкрепяли тази кауза 123 години. Нищо не е случайно. И още 123 години ще я има БСП, бъди сигурен в това.

Еми няма, не ставаме за ''демокрация'' българите и няма да се научим никога.
    За това съм съгласен. Народът не може да избере качествени лидери.

Много хора ме подрепят и са подкрепяли тази кауза 123 години. Нищо не е случайно. И още 123 години ще я има БСП, бъди сигурен в това.
    да съм казал, че няма да я има? На простия циганин, дай му 5 лв и ще гласува за БСП.

да съм казал, че няма да я има? На простия циганин, дай му 5 лв и ще гласува за БСП.
    Пак питам- за коя друга партия да гласуваме, освен БСП (бих казал и АТАКА, но нея много хора не я обичат)? Няма друга алтернатива, признай го и ще ти олекне.

Отивай на психиатър

Отивай на психиатър
    Така е, когато не можеш да подкрепиш тезата си с аргументи, а само повтаряш заучените фрази на платените соросоидчета, няма какво друго да кажеш.

Супер фен Аватара на tireheb
    Обикновено обсъждаме политиката сред свои, т.е. хора със сходни политически убеждения обсъждаме събитията. Досега не бях виждал такива като вас и съм силно учуден. Щом като в 21-ви, през 2014-та в България все още има хора, които поддържат КОСТОВ, смятайте...
    никого не поддържам
    просто се изумявам и дразня, когато келемета на по 16-17 обсъждат събития, за които имат информация от уикипедия, щото са били още в погледа на баща си, по времето на случването на същите.

никого не поддържам
    просто се изумявам и дразня, когато келемета на по 16-17 обсъждат събития, за които имат информация от уикипедия, щото са били още в погледа на баща си, по времето на случването на същите.
    Това се нарича събективно отразяване. Но обективизмът казва друго. Да, не съм живял по времето на Костов. И какво от това? По тази консервативна логика, в училище трябва да се учи най-рано историята от Първата световна война, защото вече няма живи хора отпреди този период. Значи изобщо не трябва да коментираме създаването, разцвета, златните векове на България, така ли излиза сега? Ти да не би да си живял, когато Кирил и Методий са създали азбуката? Но можеш да кажеш какво всъщност се е случило тогава, нали? Точно за същото говоря и аз.
    Има и още един привкус на обективизма- мнозинството от българите са на моето мнение. Аз не съм го видял, но много други хора са били свидетели на тази чудовищна приватизация и са точно на моето мнение. Следователно моето становище няма как да бъде грешно, щом като то е подкрепяно от много други хора.

типично за жените, много говориш, а нищо смислено не каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си