- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
Революция викаш,ама за революцията се искат качествени хора и жертвоготовност , а народа ни ги няма.
Това, което ще стане след време е - разпокъсване на България, понеже партиите ни се управляват от великите сили, така ще ни вкарат в гражданска война..
БСП е единствената партия, която си изпълнява предизборните обещания. Заради коалицията с ДПС в последния мандат не можа да направи някои важни неща като АЕЦ "Белене", НО това беше точно заради турците. В РБ умни и интелигетни хора? Да, наистина си заслужаваме съдбата? Костов, който разграбва и приватизира България, продава страната си за дребни стотинки, притежавал качествени кадри?! (Радан Кънев е негово протеже, в случай, че не знаеш). Значи ти си един от онези 10%, които бяха разигравани като кученца от страна на РБ, така ли? Не се ли чувстваш поне малко изигран, излъган, поруган? Съмнявам се, че можеш да го осъзнаеш, но все пак виж една интересна статия: http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%...ews234738.html Всички партии- като започнеш още от ГЕРБ и стигнеш до неолибералите от АБВ, излъгаха избирателите си на тези избори, без БСП и АТАКА. Всички останали днес казват едно, утре друго. Мога да дам хиляди примери, а фактите са си факти- само социалистите и националистите държат на думите си, изречени преди изборите.
ей, льохмани
пак ли ми дискутирате политика
костов дето разграбвал и приватизирал българия
ТИ НА КОЛКО БЕШЕ ТОГАВА БЕ
камиончето ли ти приватизира
много обичате сички тука да се пънете в глупотевини
Господи! :Д На БСП сигурно и през миналите пъти турците им били виновни, за дето ги крепят на власт :Д
Аец Белене беше най-излишния проект обслужващ руските интереси. България и сега произвежда достатъчно ток, който само че продава и изнася на вън. Нужно беше само да подобрят Козлодуй..
За останалите простотии от коментарът ти - не ме интересува нито една партия, не съм привърженик на никой, не виждам все още някоя истинска организация, но БСП е НАЙ-лошия възможен избор от всички останали.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-11-2014 на 16:59
Затова държавата е в това състояние. БСП изпълни немалко от предизборните си обещания, колкото и да не ти харесва този факт. Но дори и да пренебрегнем всичко останало, БСП е поне най-малкото зло в сравнение с останалите партии. Тъй като ТРЯБВА да се гласува (иначе ДПС печели 15%, както всъщност стана), БСП е най-подходящата партия. Ако имаш друг вариант, го кажи кое е най-малкото зло, според теб?
Последно редактирано от mimonte2 : 11-11-2014 на 17:11
Майка ми, колкото и да не ми се иска, симпатизира на ПФ, за съжаление. Но от твоите думи излиза, че не трябва да гласуваме изобщо. Защото няма идеална партия, в момента сме поставени пред избора или най-малкото зло, или негласуването. Мислиш ли, че второто е по-добро? Искаш да направиш ДПС първа сила ли?
Последно редактирано от mimonte2 : 11-11-2014 на 17:11
Нови фигури? Ами то все за нови фигури се гласува, да ти кажа! СДС- уж нови фигури. Когато идва НДСВ-пак нови фигури. Такива са и от ГЕРБ-неопетнени лица (през 2007г.). Сега също гласуваха за "нови"фигури- Барековци, Симеоновци и не знам си какви. И какво стана? Тюргювеч, силно фрагментиран парламент и незабавна нужда от нови избори.
Отивай на психиатър
Това се нарича събективно отразяване. Но обективизмът казва друго. Да, не съм живял по времето на Костов. И какво от това? По тази консервативна логика, в училище трябва да се учи най-рано историята от Първата световна война, защото вече няма живи хора отпреди този период. Значи изобщо не трябва да коментираме създаването, разцвета, златните векове на България, така ли излиза сега? Ти да не би да си живял, когато Кирил и Методий са създали азбуката? Но можеш да кажеш какво всъщност се е случило тогава, нали? Точно за същото говоря и аз.
Има и още един привкус на обективизма- мнозинството от българите са на моето мнение. Аз не съм го видял, но много други хора са били свидетели на тази чудовищна приватизация и са точно на моето мнение. Следователно моето становище няма как да бъде грешно, щом като то е подкрепяно от много други хора.
типично за жените, много говориш, а нищо смислено не каза