- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
''демонтрира'' не знаех, че има такива думи. ОО колко си неграмотен. какъв по-голям аргумент искаш?
ОО сещам се. Може би си против дискриминацията. Къде я видя? Да, съгласен съм, че и мъжете имат много недостатъци.
Както един потребител писа по-долу. За какво ми е да споря с човек, за който винаги той сам си е прав? На всичкото отгоре същия да е 16-17 годишно келеме
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-12-2014 на 14:36
Не исках да издребнявам, но сега да видим кой е неграмотният:
След всяко твое възклицание "ОО" трябва да има запетая. ООО, колко си неграмотен!
"За какво ми е да споря с човек, за който винаги той сам си е прав?"- Не, драги, не "за който", а "ЗА КОГОТО". ООО, колко си неграмотен!
"не, извинявам се. обиждах него"- изречение с малка буква почва ли се? ОО, колко си неграмотен!
"а народа ни ги няма."- Не "народа", а "НАРОДЪТ". ОО, колко си неграмотен!
Мога да изброя още много неграмотни твои цитати, но ще спра дотук, мисля, че разбра КОЛКО СИ НЕГРАМОТЕН.
Себе си ли поздравяваш?
Само от характера на песента ми става ясно колко си "грамотен", предвид "интелигентността" на идиотите, които слушат такава музика.
В такъв случай, аз ще те поздравя с това: https://www.youtube.com/watch?v=WdM22pzqaac Имай предвид, че заглавието на песента описва какво е грамотността за теб.
eh tozi mitko hahahha![]()
не съм аз
иначе съм поласкан![]()
Аха, сега вече разбрах кой е този Митко.Но фактите си остават факти, колкото и да не ви се иска.
климатика обаче дай му микрофона да плюе по българския народ и нема млъкване братче
Темата почнала с МИО, после финанси, икономика, счетоводство, оттам се скача на медицина, фармация... абе пълна каша. Момиче, в 11 клас си, и такива големи разногласия в себе си имаш. Не си ориентирана към нищо. Направо трябва от нулата да тръгваш. Не те знам, но има малко време. За медицина, ама ХИЧ нямаш време. А пък е трудно. А после като завършиш работата е тежка, не е за всеки да се поти в отделението дневни и нощни смени, събота и неделя, празници. Твоите приятелки ще правят салати на мъжете си в събота вечер, а ти ще лекуваш тежко болни, наакани и напишкани.
А пък финансите виж е много хубаво. Ще си намериш работа в банка, за жена е най-добре и заплатата е добре.
То така става.
Като учиш медицина, поне знаеш, че ето ставаш лекар, глад за лекари има, без работа няма да останеш. Да не говорим, че има лекари, които си бичат частна практика и им е айляк. Ортопеди, очни лекари - песен.
А пък финансите е мътна и кървава, докато си намериш направление. И те съвсем пък не са за всеки.
За какво направление говориш, нещо не схванах?
За лекарите- нашите лекари са НАЙ-НИСКО ПЛАТЕНИТЕ ЛЕКАРИ В ЕВРОПА! Ако ще ставаш доктор, незабавно в чужбина! Трябва да си доста глупавичък, за да останеш тук, особено ако знаеш английски, да речем. Факт е, че финансистите получават повече пари от лекарите, а изобщо не вършат толкова тежка и тягостна работа, каквато вършат докторите.