.
Отговор в тема
Страница 8 от 25 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 611
    Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Това се нарича събективно отразяване. Но обективизмът казва друго. Да, не съм живял по времето на Костов. И какво от това? По тази консервативна логика, в училище трябва да се учи най-рано историята от Първата световна война, защото вече няма живи хора отпреди този период. Значи изобщо не трябва да коментираме създаването, разцвета, златните векове на България, така ли излиза сега? Ти да не би да си живял, когато Кирил и Методий са създали азбуката? Но можеш да кажеш какво всъщност се е случило тогава, нали? Точно за същото говоря и аз.
    Има и още един привкус на обективизма- мнозинството от българите са на моето мнение. Аз не съм го видял, но много други хора са били свидетели на тази чудовищна приватизация и са точно на моето мнение. Следователно моето становище няма как да бъде грешно, щом като то е подкрепяно от много други хора.
    Просто спри да пишеш вече, че говориш пълни глупости и сам не се усещаш явно, нищо че и другите ти го казват.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    типично за жените, много говориш, а нищо смислено не каза
    E, айде сега, ще се обиждаме ли

Супер фен Аватара на tireheb
    Следователно моето становище няма как да бъде грешно, щом като то е подкрепяно от много други хора.

добре
    сигурен съм, че имаш само шестици по логика
    или както там се казваше предмета

Повече от фен Аватара на mimonte2
    типично за жените, много говориш, а нищо смислено не каза
    Браво, но това беше най-очевидният начин да избягаш от неудобната тема. Трябваше да го направиш по-плавно.

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Просто спри да пишеш вече, че говориш пълни глупости и сам не се усещаш явно, нищо че и другите ти го казват.
    Какви глупости пиша, по-точно? Разбирам, че не можете да ми отговорите, но поне си го признайте, ще ви олекне.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението

добре
    сигурен съм, че имаш само шестици по логика
    или както там се казваше предмета
    О, да, по Психология и логика (така се казва предметът) имах 6, позна! Мисля напълно логично и така правят всички избиратели на БСП.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, айде сега, ще се обиждаме ли
    не, извинявам се. обиждах него, тъй като той носи вашите недостатъци, а не е от вашия пол ;д

не, извинявам се. обиждах него, тъй като той носи вашите недостатъци, а не е от вашия пол ;д
    Дискриминацията, която ти демонтрира към жените, няма да я коментирам (въпреки че има нещо вярно). По-важното е, че отбягваш убедително темата, защото нямаш аргументи. Много ли е трудно да признаеш, че не си прав?

''демонтрира'' не знаех, че има такива думи. ОО колко си неграмотен. какъв по-голям аргумент искаш?
    ОО сещам се. Може би си против дискриминацията. Къде я видя? Да, съгласен съм, че и мъжете имат много недостатъци.

Както един потребител писа по-долу. За какво ми е да споря с човек, за който винаги той сам си е прав? На всичкото отгоре същия да е 16-17 годишно келеме
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-12-2014 на 14:36

''демонтрира'' не знаех, че има такива думи. ОО колко си неграмотен. какъв по-голям аргумент искаш?
    ОО сещам се. Може би си против дискриминацията. Къде я видя? Да, съгласен съм, че и мъжете имат много недостатъци.

Както един потребител писа по-долу. За какво ми е да споря с човек, за който винаги той сам си е прав? На всичкото отгоре същия да е 16-17 годишно келеме
    Не исках да издребнявам, но сега да видим кой е неграмотният:
    След всяко твое възклицание "ОО" трябва да има запетая. ООО, колко си неграмотен!
    "За какво ми е да споря с човек, за който винаги той сам си е прав?"- Не, драги, не "за който", а "ЗА КОГОТО". ООО, колко си неграмотен!
    "не, извинявам се. обиждах него"- изречение с малка буква почва ли се? ОО, колко си неграмотен!
    "а народа ни ги няма."- Не "народа", а "НАРОДЪТ". ОО, колко си неграмотен!
    Мога да изброя още много неграмотни твои цитати, но ще спра дотук, мисля, че разбра КОЛКО СИ НЕГРАМОТЕН.

Себе си ли поздравяваш?
    Само от характера на песента ми става ясно колко си "грамотен", предвид "интелигентността" на идиотите, които слушат такава музика.
    В такъв случай, аз ще те поздравя с това: https://www.youtube.com/watch?v=WdM22pzqaac Имай предвид, че заглавието на песента описва какво е грамотността за теб.

anonymous708973
    Guest
    О, да, по Психология и логика (така се казва предметът) имах 6, позна! Мисля напълно логично и така правят всички избиратели на БСП.
    Окей, Митко, спри се вече

eh tozi mitko hahahha

anonymous708973
    Guest
    "а народа ни ги няма."- Не "народа", а "НАРОДЪТ". ОО, колко си неграмотен!
    Не че нещо, ама "народА ни ГО няма".

anonymous895156
    Guest
    не съм аз

Супер фен Аватара на tireheb
    Не че нещо, ама "народА ни ГО няма".
    що ? :С

да, митко, не се прави
    стига вече

anonymous895156
    Guest
    иначе съм поласкан

Окей, Митко, спри се вече
    Пак питам, кой е Митко?

Аха, сега вече разбрах кой е този Митко. Но фактите си остават факти, колкото и да не ви се иска.

Мега фен
    климатика обаче дай му микрофона да плюе по българския народ и нема млъкване братче

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    климатика обаче дай му микрофона да плюе по българския народ и нема млъкване братче
    братче, недей псува родното си ве

Темата почнала с МИО, после финанси, икономика, счетоводство, оттам се скача на медицина, фармация... абе пълна каша. Момиче, в 11 клас си, и такива големи разногласия в себе си имаш. Не си ориентирана към нищо. Направо трябва от нулата да тръгваш. Не те знам, но има малко време. За медицина, ама ХИЧ нямаш време. А пък е трудно. А после като завършиш работата е тежка, не е за всеки да се поти в отделението дневни и нощни смени, събота и неделя, празници. Твоите приятелки ще правят салати на мъжете си в събота вечер, а ти ще лекуваш тежко болни, наакани и напишкани.
    А пък финансите виж е много хубаво. Ще си намериш работа в банка, за жена е най-добре и заплатата е добре.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    А пък финансите виж е много хубаво. Ще си намериш работа в банка, за жена е най-добре и заплатата е добре.
    То така става.
    Като учиш медицина, поне знаеш, че ето ставаш лекар, глад за лекари има, без работа няма да останеш. Да не говорим, че има лекари, които си бичат частна практика и им е айляк. Ортопеди, очни лекари - песен.
    А пък финансите е мътна и кървава, докато си намериш направление. И те съвсем пък не са за всеки.

То така става.
    Като учиш медицина, поне знаеш, че ето ставаш лекар, глад за лекари има, без работа няма да останеш. Да не говорим, че има лекари, които си бичат частна практика и им е айляк. Ортопеди, очни лекари - песен.
    А пък финансите е мътна и кървава, докато си намериш направление. И те съвсем пък не са за всеки.
    За какво направление говориш, нещо не схванах?
    За лекарите- нашите лекари са НАЙ-НИСКО ПЛАТЕНИТЕ ЛЕКАРИ В ЕВРОПА! Ако ще ставаш доктор, незабавно в чужбина! Трябва да си доста глупавичък, за да останеш тук, особено ако знаеш английски, да речем. Факт е, че финансистите получават повече пари от лекарите, а изобщо не вършат толкова тежка и тягостна работа, каквато вършат докторите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си