.
Отговор в тема
Страница 24 от 25 ПървиПърви ... 14202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 611
    Дипломата за нищо не трябва, ако ти сам нямаш знанията от нея. Тоест, ако си изкарал диплома с 2.50 - означава, че 4 години си блеел прескачащи кози. Тогава за нищо не ти трябва наистина. Но обратно, ако дори нямаш диплома, но си учена натура и можеш да го докажеш - има възможност да надминеш и най-големия отличник, който няма грам практика да кажем. Е, не във всички варианти системата го позволява.

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Химията и биологията са ми профил, материала за 9ти клас, който се учи в 10ти, включва екология, която е елементарна, и клетка, единственото трудно от целия раздел е биохимията, ама и тя се научава, 2 цикъла са, не е болка за умиране (уча по учебници за ПП, където нещата са написани много по-подробно и обширно), докато материала за 10ти - генетика и биологична еволюция, което е нещо съвсееееем различно, за разбиране е лесно, решаването на задачи също е лесно, едно петгодишно дете може да направи монохибридно, като щеш и дихибридно кръстосване, обаче терминологията е толкова суха и човека трябва да е толкова съсредоточен в ученето, че чак мъчно ми става. Всичките отговорите на един тестови въпрос от генетика могат да бъдат така съставени, че на един ученик, който не е усвоил идеално материала, може и 4-те да му се сторят правилни.
    Органичната химия от 9ти е едно и също нещо във всеки урок, пак не е трудно, пък и като се им предвид, че в МУ София изпита по химия е главно на органична, а пък в МУ Пловдив - главно на неорганична, не би трябвало да има много разлика в трудността, нали?
    Може би няма такава разлика, но има в обема на материала, написан в учебниците.

Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    Имам колега завършил точно финанси... Не ме карай да ти преразказвам защо сега учи медицина, а не работи по първата си специалност...
    Аз ще ти го кажа директно- не е ставал за финансист.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мога да си я окача в тоалетната за случая, когато свърши тоалетната хартия и ме мързи да ида до магазина.
    МОЛЯ
    моля
    егаси

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    искам да благодаря на всички мои фенове но не съм аз мимонте велик си
    Благодаря!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Но обратно, ако дори нямаш диплома, но си учена натура и можеш да го докажеш - има възможност да надминеш и най-големия отличник, който няма грам практика да кажем.
    Именно, тогава защо всички в темата, които очевидно се славят с остър ум и неподправена гениалност, не зарежат уни-то или училището и не се докажат.. защото са лицемери, тройка се изкарва с по- малко от 2 часа учене, за какво изгубихте това ценно време от живота си?

Дипломата за нищо не трябва, ако ти сам нямаш знанията от нея. Тоест, ако си изкарал диплома с 2.50 - означава, че 4 години си блеел прескачащи кози. Тогава за нищо не ти трябва наистина. Но обратно, ако дори нямаш диплома, но си учена натура и можеш да го докажеш - има възможност да надминеш и най-големия отличник, който няма грам практика да кажем. Е, не във всички варианти системата го позволява.
    Ама как ще ти трябва, само за едно кандидадстване и документ, който ще ти служи на много места цял живот, как ще ти трябва за нещо?

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Именно, тогава защо всички в темата, които очевидно се славят с остър ум и неподправена гениалност, не зарежат уни-то или училището и не се докажат.. защото са лицемери, тройка се изкарва с по- малко от 2 часа учене, за какво изгубихте това ценно време от живота си?
    Да зарежем уни-то и училището? Боже, прости им!
    https://www.youtube.com/watch?v=xJkZG-VzNug

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Когато някой, повтарящ като развален телефон, че не му дреме грам колко има на дипломата си отгоре, ми покаже диплома с успех 3, а не 5 или 5,50, тогава ще му кажа евала.
    Ей това ми напомни случка от тия дни. Във фейса /то се подразбира/ попадам на статус, че грознопишещите били по-интелигенти от тези с красив почерк и затова ставали лекари. Та се почна едно изхвърляне като такова на мокър пясък и то точно от момиче, което не успя да зачисли, щото на изпита получи точно 2. Ама иначе пише грозно и е интелигентна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ей това ми напомни случка от тия дни. Във фейса /то се подразбира/ попадам на статус, че грознопишещите били по-интелигенти от тези с красив почерк и затова ставали лекари. Та се почна едно изхвърляне като такова на мокър пясък и то точно от момиче, което не успя да зачисли, щото на изпита получи точно 2. Ама иначе пише грозно и е интелигентна.
    Факт!!! Грозно пишещите са наистина изключително интелигентни! Винаги съм го знаел, вече доказахте, че съм най-интелигентният от всички тук.

Град
    пространството на Дисе
    Да де, ама като си интелигентен, не е нужно да го пишеш в прав текст, че иначе става парадиране.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Чак пък да се правят. Гениалните хора въобще първо на всичко нямат време да си пишат по такива теми.
    На мене само са ми чудни повечето, които си губят времето само заради тази тройка и дипломата. Повечето от колегите ми ..
    Чудя се и на хората ,които налагат успеха над всичко останало в опит да се изкарат умни.

Да де, ама като си интелигентен, не е нужно да го пишеш в прав текст, че иначе става парадиране.
    Така е, но щом други вече го правят, защо не и аз?

Чак пък да се правят. Гениалните хора въобще първо на всичко нямат време да си пишат по такива теми.
    На мене само са ми чудни повечето, които си губят времето само заради тази тройка и дипломата. Повечето от колегите ми ..
    Чудя се и на хората ,които налагат успеха над всичко останало в опит да се изкарат умни.
    Да, точно заради това мислене държавата е в това състояние и скоро изобщо няма да се оправи.
    П.С. Ти на стаж в този форум ли си?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Така е, но щом други вече го правят, защо не и аз?
    То по тази логика останалите се напиват като свине, карат в нетрезво състояние, хвърлят се под влакове... дай да го правим всички наред.

Да, точно заради това мислене държавата е в това състояние и скоро изобщо няма да се оправи.
    П.С. Ти на стаж в този форум ли си?
    Домъчня ми и наминах.

Град
    Sofia
    То по тази логика останалите се напиват като свине, карат в нетрезво състояние, хвърлят се под влакове... дай да го правим всички наред.
    не измествайте темата в други посоки! тъкмо стана забавно

Домъчня ми и наминах.
    А по същата логика, ако всичките ти приятели отиват на дискотека, ти не трябва да ходиш, така ли?

не измествайте темата в други посоки! тъкмо стана забавно
    Ама то тепърва ли става забавно? Ние рекорд по най-много мнения ли ще подобряваме?

Град
    Sofia
    А по същата логика, ако всичките ти приятели отиват на дискотека, ти не трябва да ходиш, така ли?
    да

да
    Интересна логика... И аз така бих направил!

anonymous708973
    Guest
    Мислех да не коментирам, ама ще го направя.
    Виж сега, грешката ти е, че говориш за дипломите и подобни свидетелства като цяло, а не трябва.
    Пънала съм се за оценки в училище, защото те ми осигуряват добра диплома, тя ми осигурява път към университета и по-нататък, решила съм да си измина по-сигурния път към "успеха", хаха. Не съм горда по никакъв начин с нея, защото не съм вложила толкова усилия. Един ден, ако успея да си завърша бакалавъра, ще съм десет пъти по-горда с него, независимо от факта, че оценката ще е по-ниска. Просто защото това ми е огромно предизвикателство.
    С кирливата езикова диплома по немски - същата работа. Пародия на изпит, нямам идея защо е световно известен и търсен. Ама е търсен и унито-цел го иска - еми, правим го, шанс. Обаче и него мога да си го употребя за тоалетна хартия.
    Сертификатът по английски, например, ми е голяма гордост, защото аз от ниво, на което не можех да кажа разликата между would и could, стигнах за доста кратко време до C1. Часовете упражнения, емоция и пари, които съм вложила в начинанието се отплатиха. С това далеч не се стремя да кажа колко съм добра по английски, напротив, продължавам да се усъвършенствам всеки божи ден, просто пътят, който изминах, съответно наградата във формата на сертификата означават много за мен.
    Ама диплома, в която фигурират оценки на назубрени или преписани знания по физика и никому нужни остарели факти по география? Мерси.

/Това си е лично мое мнение, просто изпитах нужда да се обоснова, защото видях, че отстрани наистина звучи противоречиво
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-01-2014 на 10:25

Мен също от неграмотността, невежеството, простотията, консерватизма и ограничеността ти.
    Я не ме обиждай, простак.

От доста отдавна не влизах да проверявам какво се случва във форума .. та като видях 24 страници ми изкочиха очите, защото се зарадвах, че има полезна информация за мен и най-накрая окончателно ще се ориентирам... Но като цяло останах мн.разочарована тъй като Mimonte2 само е пълнел с хейтове и глупави разсъждения темата ми. Приятел, ще те помоля да не се чувстваш длъжен да отговаряш на всички пуснали отговори в темата ми, все едно ти си автора тук и искренно се надявам да спреш да изтъкваш колко интелинентен си бил, колко умен и прочие. Ясен си ми. Благодаря на останалите, които по някакъв начин са игнорирали споменатия по-горе господин и са споделили мнението си с мен.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мислех да не коментирам, ама ще го направя.
    Виж сега, грешката ти е, че говориш за дипломите и подобни свидетелства като цяло, а не трябва.
    Пънала съм се за оценки в училище, защото те ми осигуряват добра диплома, тя ми осигурява път към университета и по-нататък, решила съм да си измина по-сигурния път към "успеха", хаха. Не съм горда по никакъв начин с нея, защото не съм вложила толкова усилия. Един ден, ако успея да си завърша бакалавъра, ще съм десет пъти по-горда с него, независимо от факта, че оценката ще е по-ниска. Просто защото това ми е огромно предизвикателство.
    С кирливата езикова диплома по немски - същата работа. Пародия на изпит, нямам идея защо е световно известен и търсен. Ама е търсен и унито-цел го иска - еми, правим го, шанс. Обаче и него мога да си го употребя за тоалетна хартия.
    Сертификатът по английски, например, ми е голяма гордост, защото аз от ниво, на което не можех да кажа разликата между would и could, стигнах за доста кратко време до C1. Часовете упражнения, емоция и пари, които съм вложила в начинанието се отплатиха. С това далеч не се стремя да кажа колко съм добра по английски, напротив, продължавам да се усъвършенствам всеки божи ден, просто пътят, който изминах, съответно наградата във формата на сертификата означават много за мен.
    Ама диплома, в която фигурират оценки на назубрени или преписани знания по физика и никому нужни остарели факти по география? Мерси.

/Това си е лично мое мнение, просто изпитах нужда да се обоснова, защото видях, че отстрани наистина звучи противоречиво
    Май попадна в доста неудобно положение. а? Няколко страници по-рано претендираше, че имаш големи знания и висока диплома, не се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Я не ме обиждай, простак.
    Кой е простакът тук? Как съм те обидил? Да си ти казал- ти си неграмотна, проста и т.н.? Прави разликата между двете неща, моето момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си