- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
Дипломата за нищо не трябва, ако ти сам нямаш знанията от нея. Тоест, ако си изкарал диплома с 2.50 - означава, че 4 години си блеел прескачащи кози. Тогава за нищо не ти трябва наистина. Но обратно, ако дори нямаш диплома, но си учена натура и можеш да го докажеш - има възможност да надминеш и най-големия отличник, който няма грам практика да кажем. Е, не във всички варианти системата го позволява.
Именно, тогава защо всички в темата, които очевидно се славят с остър ум и неподправена гениалност, не зарежат уни-то или училището и не се докажат.. защото са лицемери, тройка се изкарва с по- малко от 2 часа учене, за какво изгубихте това ценно време от живота си?
Да зарежем уни-то и училището? Боже, прости им!
https://www.youtube.com/watch?v=xJkZG-VzNug
Ей това ми напомни случка от тия дни. Във фейса /то се подразбира/ попадам на статус, че грознопишещите били по-интелигенти от тези с красив почерк и затова ставали лекари. Та се почна едно изхвърляне като такова на мокър пясък и то точно от момиче, което не успя да зачисли, щото на изпита получи точно 2. Ама иначе пише грозно и е интелигентна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да де, ама като си интелигентен, не е нужно да го пишеш в прав текст, че иначе става парадиране.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Чак пък да се правят. Гениалните хора въобще първо на всичко нямат време да си пишат по такива теми.
На мене само са ми чудни повечето, които си губят времето само заради тази тройка и дипломата. Повечето от колегите ми ..
Чудя се и на хората ,които налагат успеха над всичко останало в опит да се изкарат умни.
Мислех да не коментирам, ама ще го направя.
Виж сега, грешката ти е, че говориш за дипломите и подобни свидетелства като цяло, а не трябва.
Пънала съм се за оценки в училище, защото те ми осигуряват добра диплома, тя ми осигурява път към университета и по-нататък, решила съм да си измина по-сигурния път към "успеха", хаха. Не съм горда по никакъв начин с нея, защото не съм вложила толкова усилия. Един ден, ако успея да си завърша бакалавъра, ще съм десет пъти по-горда с него, независимо от факта, че оценката ще е по-ниска. Просто защото това ми е огромно предизвикателство.
С кирливата езикова диплома по немски - същата работа. Пародия на изпит, нямам идея защо е световно известен и търсен. Ама е търсен и унито-цел го иска - еми, правим го, шанс. Обаче и него мога да си го употребя за тоалетна хартия.
Сертификатът по английски, например, ми е голяма гордост, защото аз от ниво, на което не можех да кажа разликата между would и could, стигнах за доста кратко време до C1. Часовете упражнения, емоция и пари, които съм вложила в начинанието се отплатиха. С това далеч не се стремя да кажа колко съм добра по английски, напротив, продължавам да се усъвършенствам всеки божи ден, просто пътят, който изминах, съответно наградата във формата на сертификата означават много за мен.
Ама диплома, в която фигурират оценки на назубрени или преписани знания по физика и никому нужни остарели факти по география? Мерси.
/Това си е лично мое мнение, просто изпитах нужда да се обоснова, защото видях, че отстрани наистина звучи противоречиво![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-01-2014 на 10:25
От доста отдавна не влизах да проверявам какво се случва във форума .. та като видях 24 страници ми изкочиха очите, защото се зарадвах, че има полезна информация за мен и най-накрая окончателно ще се ориентирам... Но като цяло останах мн.разочарована тъй като Mimonte2 само е пълнел с хейтове и глупави разсъждения темата ми. Приятел, ще те помоля да не се чувстваш длъжен да отговаряш на всички пуснали отговори в темата ми, все едно ти си автора тук и искренно се надявам да спреш да изтъкваш колко интелинентен си бил, колко умен и прочие. Ясен си ми. Благодаря на останалите, които по някакъв начин са игнорирали споменатия по-горе господин и са споделили мнението си с мен.