.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Имам чувството, че с годините вместо да ти идва акъла в главата, ставаш все по-ограничена. Първо искам да попитам, без да защитавам баща му, ти от къде разбра, че той е леке ?
    А ти все повече спираш да умееш да четеш, честно, направо минава всякакви граници това ти неумение.
    Авторът твърди, че купува често на баща си бира и цигари за сума, по-голяма от 3 лв. С други думи - детето ти кара без пари, за да пушиш и пиеш ти; и на всичкото отгоре да се дръвчиш по неподходящ за зрял човек начин - визирам това с неразбирането.

Сума за цигари > 3 лв.
    Ти това по какъв друг начин го тълкуваш, различен от "Баща му не му дава пари, за да пуши и пие"?!

И от любопитство - рязането на круши за компоти заплаща ли се?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-06-2014 на 12:14

Мега фен Аватара на draid
    Малко се бъркаш, когато на мен ми даваха 50ст, една дъвка струваше между 2 и 5. Прави разлика.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

И от любопитство - рязането на круши за компоти заплаща ли се?
    Хайде накарай някой от улицата да дойде да ти реже круши и ще видиш дали се заплаща.

Или "сакън, дитето да не се повреди нещо, като свърши малко полезна работа"? Да, работата възпитава и е без значение дали ще вършиш такава, помагайки в семейството или извън него! Възпитава това, че за да получиш нещо, трябва да го заслужиш с труд, а не с мрънкане! Когато си счупи ръцете от цепене на дърва за 60лв, ще започне да познава парите и да показва съответното отношение към хората, които ги изкарват и му ги дават.
    Ако е над 14, може да върши всичко, което върши и баща му или поне да му помага, както каза draid.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си