- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
Дали се храниш здравословно или не, няма абсолютно никаква връзка с това дали на Никулден ядеш риба или на Бъдни вечер - постно.
В чужбина съм и съм в сесия. Нямам печка, в която да изпека риба; нито грил тиган. Предвид сесията няма да губя време да ходя до приятелка и да пека риба там, нито ще успея да навия някого да празнува с мен. Господ да слезе от небето, няма да се впечатля в следващата седмица и половина.
Промяна в плана - вечерята ще е това - http://thecozyapron.com/a-cozy-one-p...kill-required/
Ама без червени чушки и зелен лук, че забравих да купя. Поне откъм подправки няма да изостане, имаме една камара :д
Не те разбрах, извинявай.
Обичам риба изключително много, с кеф бих хапнала печена пъстърва със салата, но в момента никак не ми е приоритет да пека риба.
Пояснявам в случай, че не сме се разбрали.
Аз риба не обичам, много рядко ям, но сега обядвах риба.
П.П.
Надявам се да го разбереш, защото няма да го обяснявам.
Цял ден нищо не ядох, защото се пазех за вечерта, да мога да хапна упоритоОбожавам риба, нашите се изхвърлиха, както винаги на Никулден (не че имаме Николай), та бяха накупили пъстърва, хек и съомга, а аз ги пратих за скумрия
На Бъдни вечер се яде постничко, това си е голям празник. Btw, винаги съм се дразнила какво голямо значение се отдава само на няколко имени дни в годината. Николай с какво е повече от Петър, (да не говорим, че Николай е руски император, а Петър- български цар) че трябва специална погача да готвя на единия ден, пък ако не ям риба, сакън? Георги за мен пък е най- тъпото име ever, sorry, ако има пишещи в темата с това име, не бих ви го казала на 6.5.. Георги Победоносец си е бил някога, вече е починал и сега има просто много магарета Гошо.
Последно редактирано от therichbitch : 12-06-2014 на 18:46
Сутринта кафе, на обед два банана и вечерта шаранче, но доста тлъстичко беше...![]()
500мл прясно мляко
4 мандарини
2 сушени кайсийки
шепа сурови лешници и кашу
салата "Олимп"
пълнен шаран
бисквити Милка
Аз много уважавам традиции, даже на Великден, като не си намерих агнешко, много саднах :S
Просто нямаше как да огрея днес да пека риба.
има да уча я да се видя с гаджето да изпека коледна курабиа и да разсмеа другарите в тп
Нямам фурна и грил тиган; Нямам и време да пътувам 20 мин в едната посока, да пека риба 40 минути и то докато седна, ще се разприказваме и отидоха 3 часа докато има бледа вероятност да захвана да уча.
мноооого трудно нещо е тва четене бе, ужас, кви проблеми ви създава. Ива ми е копирала половината пост, горната част явно не я е видяла, кьорава ли е, един бог знае...
Другата да смята не може, изобщо....
Кво ви бърка аз кво ям? Направо ме преследвате по темите, леко е жалко. Get a life.
nikoi nyama za cel specialno teb da te presledva i nikoi ne te e narochil. sama si go pravish. toku-shto ti pregledah mneniyata ot dnes i O, pishesh po nyakolko na chas... golyamo uchene pada
Хич, а къде ти е менюто,м? Пост по темата имаш ли? Тогава кво зееш?
Абсолютно не е твоя работа аз как уча и какво точно уча, съответно как почивам.
/мъчи ме мееега безсъние, от час се въртя като гламава![]()
един тон безсмислени оправдания, че и до смешни нападки се стигна
за ко им се обясняваш, да беше казала просто 'не ядох риба, 'щот така ми беше кеф' и нямаше да ти се нахвърлят ;д
и бтв Nordsee![]()
Последно редактирано от galaxy29 : 12-06-2014 на 22:34
Щото нали да обясня, да съм коректна, ква коректност бе, тр на лично да пиша на папугай.
наблизо беше, ама бая цени са сложили :X и топлото им е само тия гнусни fish and chips :S
еми в крайна сметка ти клъвна като рибка, тъй че може да се каже, че си отчела никулден :д
аз пък съм забелязала, че като отворя някоя от малкото теми, които следя, тя като е писала и веднага след нея и дрейд пише, така че според мен баш си я преследва по темите
защо вече е друг въпрос![]()