- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Тоест родителите са виновни, че са си пуснали детето с играчка в парка?
Ти можеш ли с ръка на сърцето да заявиш, че родителите ти не са те изпускали от поглед до навършването на 14-тата ти година дори за минута?
Жалко, би ми било много интересно да прочета какво има да каже някой в твоето положение, но не мисля, че някой който приравнява разпада на едно цивилно общество до 'родителска грешка' е достоен събеседник.
Така като я четеш, дали вече напълно се е превърнала в тъп американец ?
Повечето ми приятели живеещи от години в щатите преминаха през същата трансформация, заминаха нормални хора, а там се превърнаха в олигофрени, които с радост биха живели в кенеф, ако имат достатъчно тоалетна хартия.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 12-10-2014 на 20:27
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Изобщо не е до предупреждение, че да го намираш за толкова смешно. Толкова съм възмутена, че просто нямаше как да не го добавя.
рече и отсече
Не съм отговаряла на въпросите, за да се харесвам на когото и да било.
Преди мен LadyDi искаше да седне за няколко дни на стола, ако все още иска, да заповяда, ако ли не, вие си решете кого да сложите.
номинирам кучето на съседа - женски ротвайлер.
В краен случай може и климатроника.
Интересно ми е, смяташ ли американците за горда нация?
Ти очевидно се чувстваш достатъчно важна за да се сърдиш на всичко и да спреш да играеш след първия неудобен въпрос![]()
DisappointedDreamer, друг път пак съм ти засичала подобни разочарования, така че и на мен ми се струва, че излишно си натрапваш мнението. Някак самият стил го издава.
То друго вече няма какво да се изкаже, освен чувства.
П.С. благодаря, че изрази своите тъй ненатрапчиво хах.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 12-10-2014 на 22:23
Тва хубаво, съгласна съм, че родителите са безотговорни, ама тоя полицай трябваше да отстреля детето като мишена ли? Стрелял ли е предупредително - във въздуха, в дърво? Дявол го взел, дори в ръка можеше да стреля. Ама не - директно в главата/сърцето. Не съм информирана в детайли, само чух за случая, ама ако това му е преценката, ако това е резултатът от обучението му, плюя на нея.
и аз съм разочарованна вазмотена смотена и пугносенна от дриймърската аура
лололо, да кажа и аз, че гледам напоследък много върви xD
xD
в днешно време да не гръмнеш негър
после всички те гледат накриво
;/
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 12-11-2014 на 17:52
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Кой ще сяда?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Госпожата към края на седмицата я сложете, тъкмо петък и събота да си говорим мръсотии.