- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
галакси е яхнала метлата и нарежда бруталноиначе и аз не обичам гъста супа, все пак затова е супа, а не яхния, важното е само вътре да не плува самотно бобче
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ама аз не съм тръгнала да се оплаквам, просто си говорихме с моичкия. :Д
Иначе ти казвам, че АЗ не я обичам толкова рядка, колкото я е направила Л. /не ми се преписва ника, извинявай предварително :Д/ и че като цяло е хубаво да е една идея по-гъста.
Тази на снимката ти показва и какво имам предвид под една идея по-гъста.
тоз гъстия боб кат го видим и ми се приисква да запратя купичката у стената
бобецът си е чорбица
не щем ЯХНИЯ
не щем на фурна
дами, записвайте си в тефтерчето
хаха, смешно е...давате снимки на основно и супа, ама щом не правите разлика по снимки, не бих ви пробвала приготвеното евър..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз пък вчера ядох гигантски боб от консерва, пукнете от завист
^Като каза гигантски боб, се сетих, че преди около 2 седмици ядохме гигантски червен боб вкъщи /досега не бях опитвала какъвто и да е червен боб/ и се влюбих просто. :Д
Ааа, червен боб. От месеци се каня да си го сваря, да му сложа червен лук и червена чушка и да си го хапна на салатка^^
Браво , сега ми се яде боб.
Яжти, пийти и сирети,лебец в бобеца топнети,
салатка нарижети и ракийца наточети.
Щях да питам кой пръдна, но станахте прекалено много потенциалните виновници
Дружно поемаме вината![]()
веднъж си направих салатка от червен боб, червен лук, печени червени чушки, царевица и сирене + зехтин, лимон, сол и мааалко лют пипер
е, направо си облизах пръстите, супер засищаща е и сиренето е прекрасна добавка към цялата смес
нямах тортили, но мисля, че много биха отивали
В момента във фурната има печени бутчета с картофи. Сложих много подправки, надявам се да станат сочни и вкусни! Също така оставих картофите доста големи. Обелих ги и ги нарязах почти всички само на половинки. Абе, ще снимам, стига да станат. И другото, което ще сложа във фурната после, е баклава. Ном-ном.
Правих тая вечер шпикован свински бут с кашкавал и лук и отгоре заливка, доста добре стана.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...4e&oe=553007EA
Почти като в "Кухня", само че даже беше и вкусно, хаха. Включих режим "Терминатор"![]()
Раздвоен съм в това дали да задам този си въпрос в Спорт или тук, само че там не влиза никой, а и тук до колкото знам има запознати... може би. Има ли някой, който да е пил чай от бабини зъби и има ли някакъв положителен ефект и какъв от съответната билка?![]()
За да не е съвсем извън темата, пробвах марината за пилешки пържоли от бут, като стоят накиснати в кисело мляко, горчица (лъжиЧКА), 3 скилидки чесън на паста, кориандър и супена лъжица мед + черен пипер на вкус (за любители - лют червен пипер). Цяла вечер покрито в хладилник, после на 150 градуса 2 часа на загрята фурна - стават страхотно![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Пък аз вчера си направих супичка, че мн ми се беше дояла, а и ми беше студео, а Андрейчо не обича, още повече постни и няма да ми направи никога.
Стана доста прекрасна, сложих картофки, червени картофи (не батати, не знам каква им е разликата с обикновените, освен цената, май няма), пащърнак, морковки, лук и чесънче. + червен пипер, кайенски пипер и чубричка. Стана бабешка супа, сгряваща и засищаща <3 Само не знам как ще си изям цялата тенджера :/
Може по някое време да сложа телешко и андрейчето да ми помогне.
а да, забравих да кажа, че на моята супичка сложих и масло :д