- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Ти ли ще ми обясняваш.
Ти дето си мислиш, че студената война е била истинска война. :Д
Вземи си прочети някоя книжка, белким се усетиш колко малко знаеш.
Казвам за 2123848 път. Или ще станем нормална държава с нормални хора, или ще изчезнем.
Ако мислиш, че клякането пред Русия ще помогне с нещо, значи си олигофрен. Точно заради клякането сме на това положение.
ти като нямаш джан джун в главата си и не можеш да направиш връзката кой ти е виновен?
толкова си глупав и елементарен че се отказах да споря с тебе
освен това с държанието си показваш че си и простак (до тук няма нито една обида)
както казах ти не заслужаваш никакво внимание пълен игнор защото си изброеното по-горе
не можеш да водиш спор
не знаеш как да се държиш с хората
не вникваш в темата
дуржиш се като простак
дай ми две седмици и ще те превъзпитам така че и майка ти няма да те познае жалко обаче че няма да стане а ще имаш и деца пък тая дето те вземе блазе и
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Жалко за теб, че си се родил такъв имбецил.
Що Руснаците са ползвали молив, а не химикал в космоса?
Е, каква е била студената война? Защо мислиш, че и до ден днешен точно Куба е режим под управлението на Русия?
За да станем нормална държава, трябва да си изградим нормална система. Сега нормалните хора изчезват!
Оф, заебете. Тея спорове са навсякъде. С това делене нищо няма да излезе. Ама лошото е, че никой нищо не предлага за решение, а само говори и бездейства.
Студената война е просто оръжейна надпревара. Не са се водили реални бойни действия, затова и викат и 'студена'. Постоянно състояние на идеологическа и политическа конфронтация, но без водене на битки.
Двата лагера си мерят пишките във Виетнам и Авганистан, но между тях до директни военни действия не се стига.
Последно редактирано от Aeternal : 01-03-2015 на 12:31
Защото хората не са били еволюирали за такъв строй и всички залитат по егоизма на личното благо и ''свобода'', която днес ни унищожи/
Днешния фалит е благодарение на Запада. Ресурсите не достигат за всички на планетата.
Да, запада фалира комунизма, а не фамозната планова икономика.
Един цитат на бившият саудитски министър на нефта "Каменната епоха е свършила не защото са свършили камъните. Така и Нефтената епоха ще свърши далеч преди изчерпването на нефта".
Така че винаги ще намерим начин как да заместим един ресурс с друг. Вече в Германия примерно има колонки за водород. Въпроса е държавите които живеят само от ресурси, мислят ли за тоя момент.
n00bs
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И в Германия никога не е имало фашизъм. Национал-социализъм.
Фашизма е в Италия.
Имало е комунистическа партия, водеща народа в славния преход от социализъм към комунизъм.
Партията използва прехода като своеобразнен адвокат за всички извращения по линията в държавата.
Иронично.
И сега 25 години правим преход. Същите хора си мият ръцете по същия начин. И никой не възропотава.
не се притеснявайте,като направим преврат, всички ще се обединим и на никой няма да се сърдя![]()