.
Затворена тема
Страница 137 от 157 ПървиПърви ... 3787127133134135136137138139140141147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 401 до 3 425 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    аз ти обясних как стои положението тук и ако смяташ, че българите сме кочина и да изчезваме, прав ти път
    Ти ли ще ми обясняваш.
    Ти дето си мислиш, че студената война е била истинска война. :Д
    Вземи си прочети някоя книжка, белким се усетиш колко малко знаеш.
    Казвам за 2123848 път. Или ще станем нормална държава с нормални хора, или ще изчезнем.
    Ако мислиш, че клякането пред Русия ще помогне с нещо, значи си олигофрен. Точно заради клякането сме на това положение.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Въпросите на харитов.
    "Защо Плевнелиев е бил пастирка?"
    "Какво ще бъде времето на тази дата след 213717 години?"
    "Какъв е средния размер на пениса на шоколадовия мармот(тоя с целофана)"

Никаква връзка нито с темата, нито с действителността.
    ти като нямаш джан джун в главата си и не можеш да направиш връзката кой ти е виновен?
    толкова си глупав и елементарен че се отказах да споря с тебе
    освен това с държанието си показваш че си и простак (до тук няма нито една обида)

както казах ти не заслужаваш никакво внимание пълен игнор защото си изброеното по-горе

не можеш да водиш спор

не знаеш как да се държиш с хората

не вникваш в темата

дуржиш се като простак

дай ми две седмици и ще те превъзпитам така че и майка ти няма да те познае жалко обаче че няма да стане а ще имаш и деца пък тая дето те вземе блазе и
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Жалко за теб, че си се родил такъв имбецил.
    Що Руснаците са ползвали молив, а не химикал в космоса?

Ти ли ще ми обясняваш.
    Ти дето си мислиш, че студената война е била истинска война. :Д
    Вземи си прочети някоя книжка, белким се усетиш колко малко знаеш.
    Казвам за 2123848 път. Или ще станем нормална държава с нормални хора, или ще изчезнем.
    Ако мислиш, че клякането пред Русия ще помогне с нещо, значи си олигофрен. Точно заради клякането сме на това положение.
    Е, каква е била студената война? Защо мислиш, че и до ден днешен точно Куба е режим под управлението на Русия?
    За да станем нормална държава, трябва да си изградим нормална система. Сега нормалните хора изчезват!

Оф, заебете. Тея спорове са навсякъде. С това делене нищо няма да излезе. Ама лошото е, че никой нищо не предлага за решение, а само говори и бездейства.

Мега фен
    Студената война е просто оръжейна надпревара. Не са се водили реални бойни действия, затова и викат и 'студена'. Постоянно състояние на идеологическа и политическа конфронтация, но без водене на битки.

Двата лагера си мерят пишките във Виетнам и Авганистан, но между тях до директни военни действия не се стига.
    Последно редактирано от Aeternal : 01-03-2015 на 12:31

Студената война е просто оръжейна надпревара. Не са се водили реални бойни действия, затова и викат и 'студена'. Постоянно състояние на идеологическа и политическа конфронтация, но без водене на битки.

Двата лагера си мерят пишките във Виетнам и Авганистан, но между тях до директни военни действия не се стига.
    Прост си кат бат ти Плевньо. Няколко пъти сме били на косъм от ядрена война. Военен конфликт между САЩ и Русия и сега ще доведе до същото.

Мега фен
    Прост си кат бат ти Плевньо. Няколко пъти сме били на косъм от ядрена война. Военен конфликт между САЩ и Русия и сега ще доведе до същото.
    Хахаха. И как тогава я губим тая война?
    На косъм сигурно :Д
    Последно редактирано от Aeternal : 01-03-2015 на 13:03

Хахаха. И как тогава я губим тая война?
    На косъм сигурно :Д
    Идеологически и икономически. Икономиката ни рухва. След това започват репресии, санкции, мизерия, разбиват ни пазарите, държавата...

Мега фен
    И всъщност това как променя факта, че не е имало истинска война? Тъпанар.

Мега фен
    Идеологически и икономически. Икономиката ни рухва. След това започват репресии, санкции, мизерия, разбиват ни пазарите, държавата...
    А, значи си признаваш, че комунизма фалира.

губи ''надпреварата''

Защото хората не са били еволюирали за такъв строй и всички залитат по егоизма на личното благо и ''свобода'', която днес ни унищожи/

Днешния фалит е благодарение на Запада. Ресурсите не достигат за всички на планетата.

Мега фен
    Днешния фалит е благодарение на Запада. Ресурсите не достигат за всички на планетата.
    Не достигат, ама интелектуалните ресурси. Хората никога няма да еволюират за тоя строй, щото е с нулева практическа стойност.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да, запада фалира комунизма, а не фамозната планова икономика.

Един цитат на бившият саудитски министър на нефта "Каменната епоха е свършила не защото са свършили камъните. Така и Нефтената епоха ще свърши далеч преди изчерпването на нефта".

Така че винаги ще намерим начин как да заместим един ресурс с друг. Вече в Германия примерно има колонки за водород. Въпроса е държавите които живеят само от ресурси, мислят ли за тоя момент.
    n00bs

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Обясни ми, каква е разликата между между мераците на Живков да ни прави 16-та република на СССР
    Eдинствените му мераци бяха да изсели теб и роднините ти в Турция, жалко, че не успя да ги осъществи.

Град
    системата дегоба
    в България никога не е имало комунизъм
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    в България никога не е имало комунизъм
    И в Германия никога не е имало фашизъм. Национал-социализъм.
    Фашизма е в Италия.

Имало е комунистическа партия, водеща народа в славния преход от социализъм към комунизъм.
    Партията използва прехода като своеобразнен адвокат за всички извращения по линията в държавата.
    Иронично.

И сега 25 години правим преход. Същите хора си мият ръцете по същия начин. И никой не възропотава.

Мега фен Аватара на an7raks
    УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗЦЯЛО ВЪНШНИ ФАКТОРИ.
    Да...
    https://www.youtube.com/watch?v=o6MVjd4oxfs

Мега фен Аватара на an7raks
    Фашизма е в Италия.

Имало е комунистическа партия, водеща народа в славния преход от социализъм към комунизъм.
    Партията използва прехода като своеобразнен адвокат за всички извращения по линията в държавата.
    Иронично.

И сега 25 години правим преход. Същите хора си мият ръцете по същия начин. И никой не възропотава.
    Това, което казва Харитов /или така аз го разбирам/ е, че системата и управлението са били сбъркани в голяма степен, но ИДЕЯТА е била добра.

Град
    системата дегоба
    Фашизма е в Италия.

Иронично.

отговора ти е неадекватен

не се притеснявайте,като направим преврат, всички ще се обединим и на никой няма да се сърдя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си