.
Отговор в тема
Страница 20 от 65 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1613

Тема: България

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не е виновен неграмотния вярващ
    напротив, виновен си

стига с тия глупави конспиративни теории, още малко и ще кажеш, че Съединените щати сами са си бутнали кулите и после са решили да пръснат 500 милиарда за война
    ей така, за да забогатеят

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    напротив, виновен си

стига с тия глупави конспиративни теории, още малко и ще кажеш, че Съединените щати сами са си бутнали кулите и после са решили да пръснат 500 милиарда за война

разбира се, пука им на вихрушката че ще умрат там няколко си хиляди

да, силния и умния ВИНАГИ е виновния и длъжния пред света
    нищо че 99% от населението се състои от мижави путки

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    да, силния и умния ВИНАГИ е виновния и длъжния пред света
    нищо че 99% от населението се състои от мижави путки
    ти към кои се числиш - към силните и умните или към мижавите путки?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ти към кои се числиш - към силните и умните или към мижавите путки?
    аз съм ви Бок
    аАлАах махпрас

ти си имбецил, който не знае къде се намира.
    Welcome to the Jungle...

ти си имбецил, който не знае къде се намира.
    ау, дарк темплар, аууу

Мега фен
    То не, че Осама не си е кадър на щатите.

Мега фен
    аз съм кадър на щатите,

шок

кораба е 25-тия кадър

имаме мисия да ви накъдрим
    Последно редактирано от defender : 01-07-2015 на 20:42

Мега фен
    ...

накъдрен тигър, хихи

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    напротив, виновен си

При положение, че няколко дни преди 11 септември във федералния резерв откриват липси за няколко трилиона, нищо чудно няма в това, че сами са си ги бутнали, защото след 11 никой не се сети да търси къде са тия пари.

Щатите са дали много на света. Но в момента са в тежка идеологическа (и всякаква) криза на демокрацията. Това е така, понеже зад властимащите в САЩ стоят световни корпорации, които дирижират всичко като умели кукловоди. И това води до изкривявания, защото много често (да не кажа почти винаги), интересите на корпорациите на хората се разминават. Затова тази система трябва да се критикува. Това не прави критикуващия фен на Русия автоматично, защото най-големите критици на САЩ са всъщност самите американци, така че не може да отричаме всички американско, но и не трябва да приемаме автоматично всичко, което Белия дом ни казва. Просто, защото зад Белия дом не стоят редовите американски граждани, а мултинационалните мегакорпорации.

Впрочем, ето нещо, което мисля, че много точно се връзва в дискусията, особено на фона на вчерашните атентати в Париж - http://hashtag-bg.com/articles/16581 . Всичките ми приятели във фейса решиха, че веднага трябва да скочат на французите, че те са си виновни. Само, че този гнусен атентат е в следствие не на толерантността, която всички искат да премахнат, а на политическите игри именно на тези корпорации.

именно, кой създаде Ислямска държава? Кои бяха колониите из близкия изток?

кой създаде тероризма?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vladimir_todorov3 Виж мнението
    Впрочем, ето нещо, което мисля, че много точно се връзва в дискусията, особено на фона на вчерашните атентати в Париж - http://hashtag-bg.com/articles/16581 . Всичките ми приятели във фейса решиха, че веднага трябва да скочат на французите, че те са си виновни. Само, че този гнусен атентат е в следствие не на толерантността, която всички искат да премахнат, а на политическите игри именно на тези корпорации.
    само да вметна, че хубави неща публикуваш.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    само да вметна, че хубави неща публикуваш.
    Благодаря! В този ред на мисли, нещо се зарибих да чета такива неща и виж на какво попаднах току-що - http://hashtag-bg.com/articles/16591. Направо ми се дойде да ревна, не е истина просто. Избиват дечица, никой нищо не казва, после обаче скачаме срещу толерантността... Е, сори, ама не е толерантността виновна, а чиста, проста, глупашка военна агресия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vladimir_todorov3 Виж мнението
    Благодаря! В този ред на мисли, нещо се зарибих да чета такива неща и виж на какво попаднах току-що - http://hashtag-bg.com/articles/16591. Направо ми се дойде да ревна, не е истина просто. Избиват дечица, никой нищо не казва, после обаче скачаме срещу толерантността... Е, сори, ама не е толерантността виновна, а чиста, проста, глупашка военна агресия.
    А ХАМАС като ползват училища и къщи за площадки за ракетите, с които обстрелват Израел, а после чакат ответния удар, че да снимат обгорелите меса на собствените си деца, които умишлено са затворили вътре, че подсигурят смъртта им и съответно осъдителната реакция на обществото ? Тогава не ти ли се плаче ?

А като в Дубай изнасилят норвежко момиче, а то отиде в болница или в полицията и те го арестуват и осъдят на няколко години затвор за извънбрачен секс ... тогава не ти ли се плаче ?

To make you cry I’ll tell you about the twelve young impure men I saw executed at Dacca at the end of the Bangladesh war. They executed them on the field of Dacca stadium, with bayonet blows to the torso or abdomen, in the presence of twenty thousand faithful who applauded in the name of God from the bleachers. They thundered "Allah akbar, Allah akbar." Yes, I know: the ancient Romans, those ancient Romans of whom my culture is so proud, entertained themselves in the Coliseum by watching the deaths of Christians fed to the lions. I know, I know: in every country of Europe the Christians, those Christians whose contribution to the History of Thought I recognize despite my atheism, entertained themselves by watching the burning of heretics. But a lot of time has passed since then, we have become a little more civilized, and even the sons of Allah ought to have figured out by now that certain things are just not done. After the twelve impure young men they killed a little boy who had thrown himself at the executioners to save his brother who had been condemned to death. They smashed his head with their combat boots. And if you don’t believe it, well, reread my report or the reports of the French and German journalists who, horrified as I was, were there with me. Or better: look at the photographs that one of them took. Anyway this isn’t even what I want to underline. It’s that, at the conclusion of the slaughter, the twenty thousand faithful (many of whom were women) left the bleachers and went down on the field. Not as a disorganized mob, no. In an orderly manner, with solemnity. They slowly formed a line and, again in the name of God, walked over the cadavers. All the while thundering Allah–akbar, Allah–akbar. They destroyed them like the Twin Towers of New York. They reduced them to a bleeding carpet of smashed bones
    А това като го четеш не ти ли се плаче ?

А Време Разделно като си пуснеш не ти ли се плаче ?

А знаеш ли, че над 1/4 от мюсюлманското население в световен мащаб одобрява терористичните актове и убийствата на цивилни. Числото е 15 до 40% за западноевропейските държави. 40 ПРОЦЕНТА !!!!!!!
    И казва авторката от ЮФ (шепа кретени с претенции - от опит), че западът е провокатор.
    Съгласен съм - западът сам си е виновен, че се превърна в мишена и обедини тези ненормалници около идеята да го затрият. Но те са си били ненормалници и убийци и преди това - западът няма общо с моралните им устои (или липсата на такива).

Така става като Право се влиза с изпит по българска история и дотам приключваме с познанията си Жива и здрава да е авторката, де. Само да избягва да пише на тема политика занапред.

Мега фен
    Коментар от нета:
    "Гледам траурната церемония в Париж,парижани с "JE SUIS CHARLIE",кадри от френското посолство в София,съболезнователни и сърцераздирателни изказвания,цветя и пак "JE SUIS CHARLIE",екипа на БНТ,строен,като за абитуриентска снимка, с плакатчета "JE SUIS CHARLIE" и питам:-Къде бяхте парижани,когато с подкрепата на вашето правителство, украинската хунта избива деца и жени,защо не заобиколихте украинското посолство с плакати "Аз съм ДОНБАС"?"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    А ХАМАС като ползват училища и къщи за площадки за ракетите, с които обстрелват Израел, а после чакат ответния удар, че да снимат обгорелите меса на собствените си деца, които умишлено са затворили вътре, че подсигурят смъртта им и съответно осъдителната реакция на обществото ? Тогава не ти ли се плаче ?

А като в Дубай изнасилят норвежко момиче, а то отиде в болница или в полицията и те го арестуват и осъдят на няколко години затвор за извънбрачен секс ... тогава не ти ли се плаче ?

А това като го четеш не ти ли се плаче ?

А Време Разделно като си пуснеш не ти ли се плаче ?

А знаеш ли, че над 1/4 от мюсюлманското население в световен мащаб одобрява терористичните актове и убийствата на цивилни. Числото е 15 до 40% за западноевропейските държави. 40 ПРОЦЕНТА !!!!!!!
    И казва авторката от ЮФ (шепа кретени с претенции - от опит), че западът е провокатор.
    Съгласен съм - западът сам си е виновен, че се превърна в мишена и обедини тези ненормалници около идеята да го затрият. Но те са си били ненормалници и убийци и преди това - западът няма общо с моралните им устои (или липсата на такива).

Така става като Право се влиза с изпит по българска история и дотам приключваме с познанията си Жива и здрава да е авторката, де. Само да избягва да пише на тема политика занапред.
    Абе факт е също, че последните две войни на САЩ не са оправдани. Кво търсиха в Ирак и Афганистан?
    Повече от 10 години се води тая Афганистанската война и не се знае нито защо, нито срещу кого.

Уж борба със тероризма, същия тероризъм които беше хубав, които подкрепяха, щото като финансираха муджихидините да се борят срещу съветската армия в Афганистан, бяха добри и борци за свобода. Омръзна ми да развяват 9. 11. като знаме, щото кръвта на тези 3к загинали е платена десетокрано, ако не и стократно с цивилна кръв през последните им две кампании.

Ето още един коментар от нета
    "Французите си го получиха от толкова толерастия."
    Валентин Георгиев, автор на в-к "Дума" и сайта pogled.info
    + коментар от мен:

Само малоумните руски подлоги могат да проявяват такъв нагъл цинизъм и безочие, когато става въпрос за подобна изродщина. Чудя се как може някой да претендира за морал и ценности и в същото време да е толкова неадекватен и без каквото и да е възпитание, чувство за мярка и такт. Наистина ми е странно в една и съща среда и на едно и също място ли сме расли с тези лоботомизирани индивиди.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    "Французите си го получиха от толкова толерастия."

е, тва не е правилно изказване, личи си злобичката в него.

"Само малоумните руски подлоги могат да проявяват такъв нагъл цинизъм и безочие"

айде сега да не обобщаваш кой къв бил, говори с имена. Щото изказването ти по нищо не се отличава от горното, което критикуваш.
    Последно редактирано от defender : 01-08-2015 на 15:41

Мега фен
    Ето още един коментар от нета

+ коментар от мен:

Само малоумните руски подлоги могат да проявяват такъв нагъл цинизъм и безочие, когато става въпрос за подобна изродщина. Чудя се как може някой да претендира за морал и ценности и в същото време да е толкова неадекватен и без каквото и да е възпитание, чувство за мярка и такт. Наистина ми е странно в една и съща среда и на едно и също място ли сме расли с тези лоботомизирани индивиди.
    Да бе, то и Руския либерализъм е причина за атентатите в Москва.
    Сигурно 10 пъти се гърмяха в метрото, че и по летищата.

Много е грозно да се правят отпити да се изведат политически дивиденти от такива събития.

Мега фен
    а не не си ме разбрал - изобщо не защитавам когото и да било, просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наред
    Нас още в детската градина ни се обясняваха тия неща.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си