.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 233
    Повтарям.
    Планът на САЩ работи идеално.

Свалиха Кадафи от власт. Избухна гражданска война. Ислямсистете завзеха огромни територии. И сега да се оправя света срещу тази терористична сган..

Историята се повтаря, а демокрацията не е била вечна.
    Вървим към трета световна война и ново етническо изчистване и преразпределение на народите.

Евреи, цигани, мохамедани.. всички много бързо забравят защо са ги трепали някога, защо са ги изселвали десетки пъти в историята.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Мерси, че потвърди.
    А теб кой мъж те направи мъж ?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    току-що отхвърли не само международното, но и гражданското право
    поздравления, вече си не в средновековието, а в родово-общинния строй

в такива случаи обикновено става дума за враждуващи племена/общности, които се манипулират и използват от религиозните или каквито са там техни водачи
    правилният ход е да се неутрализират тези, които подклаждат войните, да се свика велико народно събрание, да се пренапише конституцията и да се насрочат демократични избори
    ХАХАХАХА и така ДПС печели отново и пак се гърмят.

Един генерал много точно обясни - извън контактови войни. Зарибяват ги с '' демокрация'' (която никъде не са осъсъществили) и започват масови размирици, кланета, разбиване на иконома. Накрая излизат терористите. Една колония проявява геноцид над друга.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Чета отгоре отгоре и се пукам от смях на бъзиците, които някви-си-там отнасят. Въпросният автор знае кой е.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    А теб кой мъж те направи мъж ?
    Майка ти?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    вие кво се палите ето я целата истина https://www.youtube.com/watch?v=GEObki95A3Q
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Майка ти?
    Mайка ми наистина е повече мъж от теб, дори всяка жена е по-мъжествена от теб, педалите сте нещо средно - във вас няма нищо мъжко и нищо женско.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пер-дед, след този случай, твоите любими блек метъл банди трябва да се движат с бронежилетки. току-виж някой християнски екстремист ги гръмне за обида.

Град
    системата дегоба
    днес видях няколко снимки

ако може авторката да ми обясни какво общо е имала онази жена с откъснат крак и детето и на около 6 месеца което лежи до нея също като майка си мъртво

снимките няма да ги пускам тук дори и за кофата не се подходящи
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Dimitar., на колко си?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    системата дегоба
    няма страшно човешката глупост край няма

тук тя е в силата си даже не знам как да опиша какво мисля

силно съм отвратен

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    http://www.livenews.bg/snarqd-ubi-15...source=flip.bg

а защо никой не вдига шум за това? we suis charlie и не знам си кво. ама, че лицемери.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Явно си твърде ограничена откъм мисловен капацитет да го схванеш. Да очакваш да няма убити във военна зона е като да очакваш да излекуват пъпката на гърдата, след като нямаш гърди.
    n00bs

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не знам защо никой не разбира какво се опитва да ви каже Митко.
    Идеите на демокрацията са едни, това, което правят САЩ и ЕС е нещо съвсем друго.
    От всички форми на управление дотук (изключваме Древна Гърция и тяхната демокрация) тази е най-добрата. Не казвам, че е съвършена, ами че тези преди това са били по-зле. Хората се стремят към прогрес. След време може да се появи друго, по-добро.
    Относно гей правата - преди бях против (на 15), но след като се замислих, открих, че това нито ми влияе по някакъв начин, нито ще промени нещо в моята микровселена. Това не е моят живот, че да решавам дали някой може да такъв или онакъв и да го съдя за това, че не е като мен. Толкова показвате тесногръдието си по този начин, че няма накъде.

По темата: Няма никакво оправдание за това, което са направили ислямИСТИте (правете разлика с мюсюлмани). Едно е да нарисуваш осмиваща картинка, друго е да отнемеш човешки живот и не знам защо хора като перде и антракс не правят разлика. Мани ги ценностите на религията, човешкият живот по-маловажен ли е?

//много разпиляно говоря, не мога да се формулирам, надявам се да сте ме разбрали

Град
    Niggaland
    Вярвам, че авторката или си прави лоу левъл патки или мисленето не и се отдава както кръвотечението на 28 дни.

Никой насила не ги е карал да идват в Европа, ако не им харесва, знаят къде са границите. Ако се чувстват засегнати на религиозна/етническа/камиларска основа, ако някой ги е обидил тях/камилата им, винаги могат да си търсят правата в съда, защото така правим (трябва да правим) в белите държави. Тук не вземаме заложници и да ги гърмим ей така, че някой е нарисувал някой (който според мен не съществува) в поза "лотус". Вестника е имал 60к тираж, което за държава като Франция според мен не е много, та местния вестник който е 1 страница има 2к бройки, а хартията му е толкова грапава, че и за тоалетната не може да го ползваш. Колко човека ще да са чували за тоя 60к вестник преди? Според мен около 200к макс. в 66м държава, това е нищожно. Колко човека чуха за него? Ами може би 1 млрд. ... Ебем им логиката, jebem im boga...
    n00bs

Супер фен Аватара на per-dead
    Не съм следила темата откакто спря да ми излиза на първата страница от новите мнения, за това ще отговоря само на Ива и Якуза.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пер-дед, след този случай, твоите любими блек метъл банди трябва да се движат с бронежилетки. току-виж някой християнски екстремист ги гръмне за обида.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Вярвам, че авторката или си прави лоу левъл патки или мисленето не и се отдава както кръвотечението на 28 дни.

Никой насила не ги е карал да идват в Европа, ако не им харесва, знаят къде са границите. Ако се чувстват засегнати на религиозна/етническа/камиларска основа, ако някой ги е обидил тях/камилата им, винаги могат да си търсят правата в съда, защото така правим (трябва да правим) в белите държави. Тук не вземаме заложници и да ги гърмим ей така, че някой е нарисувал някой (който според мен не съществува) в поза "лотус". Вестника е имал 60к тираж, което за държава като Франция според мен не е много, та местния вестник който е 1 страница има 2к бройки, а хартията му е толкова грапава, че и за тоалетната не може да го ползваш. Колко човека ще да са чували за тоя 60к вестник преди? Според мен около 200к макс. в 66м държава, това е нищожно. Колко човека чуха за него? Ами може би 1 млрд. ... Ебем им логиката, jebem im boga...
    И за двамата: всеки си носи отговорност за действията. По думите на Ива и аз трябва да се разхождам с бронирана жилетка, щото много се базикам с разни болни на хората около мен теми и то по възможно най-бруталния начин, и няма да се учудя и оплаквам, ако някога изям някой шамар. Определено си го заслужавам по някога.
    Не вярвам онея да са расли в гората, да не знаят к'во е т'ва нещо терорист, колко е плиткоумно и с развалени спирачки. Че на всичко отгоре и предупреждения са имали, ама к'во рекли си, че ш са ебаат там, па к'вото стане, ще го преживеят. "Преживеят" не е точната дума обаче. Определено са били наясно какво ще им се случи. Сами са си виновни.

За останалите случаи на атентати не се опитвам да ги оневиня, защото пострадалите са абсолютно невинни хора. Но не и в този.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Не съм следила темата откакто спря да ми излиза на първата страница от новите мнения, за това ще отговоря само на Ива и Якуза.

И за двамата: всеки си носи отговорност за действията. По думите на Ива и аз трябва да се разхождам с бронирана жилетка, щото много се базикам с разни болни на хората около мен теми и то по възможно най-бруталния начин, и няма да се учудя и оплаквам, ако някога изям някой шамар. Определено си го заслужавам по някога.
    Не вярвам онея да са расли в гората, да не знаят к'во е т'ва нещо терорист, колко е плиткоумно и с развалени спирачки. Че на всичко отгоре и предупреждения са имали, ама к'во рекли си, че ш са ебаат там, па к'вото стане, ще го преживеят. "Преживеят" не е точната дума обаче. Определено са били наясно какво ще им се случи. Сами са си виновни.

За останалите случаи на атентати не се опитвам да ги оневиня, защото пострадалите са абсолютно невинни хора. Но не и в този.
    ти сериозно ли си толкова тъпа или се забавляваш по тоя извратен начин?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    http://www.livenews.bg/snarqd-ubi-15...source=flip.bg

а защо никой не вдига шум за това? we suis charlie и не знам си кво. ама, че лицемери.
    Защото всичките ни основни медии и журналисти се финансират от Запада.
    Защото сме в студена война и обръщат цялото съзнание на зрителите само в една посока.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Не знам защо никой не разбира какво се опитва да ви каже Митко.
    Идеите на демокрацията са едни, това, което правят САЩ и ЕС е нещо съвсем друго.
    От всички форми на управление дотук (изключваме Древна Гърция и тяхната демокрация) тази е най-добрата. Не казвам, че е съвършена, ами че тези преди това са били по-зле. Хората се стремят към прогрес. След време може да се появи друго, по-добро.
    Относно гей правата - преди бях против (на 15), но след като се замислих, открих, че това нито ми влияе по някакъв начин, нито ще промени нещо в моята микровселена. Това не е моят живот, че да решавам дали някой може да такъв или онакъв и да го съдя за това, че не е като мен. Толкова показвате тесногръдието си по този начин, че няма накъде.

По темата: Няма никакво оправдание за това, което са направили ислямИСТИте (правете разлика с мюсюлмани). Едно е да нарисуваш осмиваща картинка, друго е да отнемеш човешки живот и не знам защо хора като перде и антракс не правят разлика. Мани ги ценностите на религията, човешкият живот по-маловажен ли е?

//много разпиляно говоря, не мога да се формулирам, надявам се да сте ме разбрали
    Васил Левски също е убил невинно момче, за да не бъде издаден, нали?

Относно демокрацията - нито е най-добрия измислен строй, нито ще се задържи още дълго. Няма добър, строй, има добър период от неговото съществуване. Глобализма унищожава държавността и нацията. Това може да се докаже с всички либерално общества, които приемат емигранти . Отхвърлиш ли обаче едното, разрушава се и другото. Тоест, оформя се национално мислене и хората отказват да вървят по правилата на изградената система, задава се революция и нов модел, нови хора.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението

Никой насила не ги е карал да идват в Европа ли? А какво става с техните им държави, били колонии години наред? Французите сами ги каниха да ходят при тях. Но не спряха да участват под контрола на САЩ свалянето на арабските правителства и бъркане в националната им политка.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Никой насила не ги е карал да идват в Европа ли? А какво става с техните им държави, били колонии години наред? Французите сами ги каниха да ходят при тях. Но не спряха да участват под контрола на САЩ свалянето на арабските правителства и бъркане в националната им политка.
    Че тия 2-мата са били алжирци, него кога някой го е нападал в близките 50 години? Осъзнаваш ли, че тия са го направили заради това, че са направили 5 рисунки на нещо което е съмнително дали го има или не? А не че "капиталистите" им пратили "демокрация".
    n00bs

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението

Заплахите не са начина да откажеш някого от нещо. Дай да живеем в страх, защото ИДИЛ спомена 30 държави срещу които воюва и води "свещена война". Официално обявявам, че всяко мое лайно се казва мохамед, чакам араби с жилетки тип "прегръщам и крещя", да почнат да тичат пред нас. Ако ти предпочиташ да живееш в страх, аз не.
    n00bs

хихихих, Франция изтегли войниците си и ги "нападнаха" ислямисти, което по непонятни за повечето хора причини, се случва на всяка държава, която реши да го направи. Те америкаците знаят как да манипулират, дори кулите си взривиха сами, всичко е бизнес, а се видя отношението им към "терористичния" акт във Франция с липсата на маймуната в Париж, защото по същото време тая маймуна е посрещала някви американски спортисти.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.
    per-dead, замисли се над тези думи. Казал ги е Франсоа Волтер преди цели 3 века. Смисълът им до голяма степен определя и сегашните измерения на свободата на мисълта и словото.

Сега и моето мнение по въпроса - няма как един цивилизован човек, живеещ в цивилизована държава, която има вековни демократични традиции (за извоюването на които са се борили и умрели немалко хора) да съобразява живота, работата и начина си на мислене и изразяване си с някакви нецивилизовани и необразовани камилари с варварско мислене и наклонности. Най-малкото защото когато дедите на въпросния са се борили с кръвта си за извоюването на тази свобода, дедите на камиларите са ебяли козите и са се женили за сестрите си. Няма как (и не би трябвало) да се сложи знак на равенство между един нормален цивилизован европеец и тези нагли животни, немалка част от които са дошли в Европа да паразитират и да вършат мизерии. И хич не ми пука колко крайно и ксенофобско звучи.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-15-2015 на 15:04
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    няма как един цивилизован човек, живеещ в цивилизована държава, която има вековни демократични традиции (за извоюването на които са се борили и умрели немалко хора) да съобразява живота, работата и начина си на мислене и изразяване си с някакви нецивилизовани и необразовани камилари
    значи тоя "цивилизован" човек не е баш демократизиран, а просто се има за по-праведен и цивилизован щото има повече власт (и военна техника).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си