- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз па съм на страната на терористите!
Повтарям.
Планът на САЩ работи идеално.
Свалиха Кадафи от власт. Избухна гражданска война. Ислямсистете завзеха огромни територии. И сега да се оправя света срещу тази терористична сган..
Историята се повтаря, а демокрацията не е била вечна.
Вървим към трета световна война и ново етническо изчистване и преразпределение на народите.
Евреи, цигани, мохамедани.. всички много бързо забравят защо са ги трепали някога, защо са ги изселвали десетки пъти в историята.
ХАХАХАХА и така ДПС печели отново и пак се гърмят.
Един генерал много точно обясни - извън контактови войни. Зарибяват ги с '' демокрация'' (която никъде не са осъсъществили) и започват масови размирици, кланета, разбиване на иконома. Накрая излизат терористите. Една колония проявява геноцид над друга.
Чета отгоре отгоре и се пукам от смях на бъзиците, които някви-си-там отнасят. Въпросният автор знае кой е.
вие кво се палите ето я целата истина https://www.youtube.com/watch?v=GEObki95A3Q
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пер-дед, след този случай, твоите любими блек метъл банди трябва да се движат с бронежилетки. току-виж някой християнски екстремист ги гръмне за обида.
днес видях няколко снимки
ако може авторката да ми обясни какво общо е имала онази жена с откъснат крак и детето и на около 6 месеца което лежи до нея също като майка си мъртво
снимките няма да ги пускам тук дори и за кофата не се подходящи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Dimitar., на колко си?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
няма страшно човешката глупост край няма
тук тя е в силата си даже не знам как да опиша какво мисля
силно съм отвратен
http://www.livenews.bg/snarqd-ubi-15...source=flip.bg
а защо никой не вдига шум за това? we suis charlie и не знам си кво. ама, че лицемери.
Явно си твърде ограничена откъм мисловен капацитет да го схванеш. Да очакваш да няма убити във военна зона е като да очакваш да излекуват пъпката на гърдата, след като нямаш гърди.
n00bs
Не знам защо никой не разбира какво се опитва да ви каже Митко.
Идеите на демокрацията са едни, това, което правят САЩ и ЕС е нещо съвсем друго.
От всички форми на управление дотук (изключваме Древна Гърция и тяхната демокрация) тази е най-добрата. Не казвам, че е съвършена, ами че тези преди това са били по-зле. Хората се стремят към прогрес. След време може да се появи друго, по-добро.
Относно гей правата - преди бях против (на 15), но след като се замислих, открих, че това нито ми влияе по някакъв начин, нито ще промени нещо в моята микровселена. Това не е моят живот, че да решавам дали някой може да такъв или онакъв и да го съдя за това, че не е като мен. Толкова показвате тесногръдието си по този начин, че няма накъде.
По темата: Няма никакво оправдание за това, което са направили ислямИСТИте (правете разлика с мюсюлмани). Едно е да нарисуваш осмиваща картинка, друго е да отнемеш човешки живот и не знам защо хора като перде и антракс не правят разлика. Мани ги ценностите на религията, човешкият живот по-маловажен ли е?
//много разпиляно говоря, не мога да се формулирам, надявам се да сте ме разбрали
Вярвам, че авторката или си прави лоу левъл патки или мисленето не и се отдава както кръвотечението на 28 дни.
Никой насила не ги е карал да идват в Европа, ако не им харесва, знаят къде са границите. Ако се чувстват засегнати на религиозна/етническа/камиларска основа, ако някой ги е обидил тях/камилата им, винаги могат да си търсят правата в съда, защото така правим (трябва да правим) в белите държави. Тук не вземаме заложници и да ги гърмим ей така, че някой е нарисувал някой (който според мен не съществува) в поза "лотус". Вестника е имал 60к тираж, което за държава като Франция според мен не е много, та местния вестник който е 1 страница има 2к бройки, а хартията му е толкова грапава, че и за тоалетната не може да го ползваш. Колко човека ще да са чували за тоя 60к вестник преди? Според мен около 200к макс. в 66м държава, това е нищожно. Колко човека чуха за него? Ами може би 1 млрд. ... Ебем им логиката, jebem im boga...
n00bs
Не съм следила темата откакто спря да ми излиза на първата страница от новите мнения, за това ще отговоря само на Ива и Якуза.
И за двамата: всеки си носи отговорност за действията. По думите на Ива и аз трябва да се разхождам с бронирана жилетка, щото много се базикам с разни болни на хората около мен теми и то по възможно най-бруталния начин, и няма да се учудя и оплаквам, ако някога изям някой шамар. Определено си го заслужавам по някога.![]()
Не вярвам онея да са расли в гората, да не знаят к'во е т'ва нещо терорист, колко е плиткоумно и с развалени спирачки. Че на всичко отгоре и предупреждения са имали, ама к'во рекли си, че ш са ебаат там, па к'вото стане, ще го преживеят. "Преживеят" не е точната дума обаче. Определено са били наясно какво ще им се случи. Сами са си виновни.
За останалите случаи на атентати не се опитвам да ги оневиня, защото пострадалите са абсолютно невинни хора. Но не и в този.
Васил Левски също е убил невинно момче, за да не бъде издаден, нали?
Относно демокрацията - нито е най-добрия измислен строй, нито ще се задържи още дълго. Няма добър, строй, има добър период от неговото съществуване. Глобализма унищожава държавността и нацията. Това може да се докаже с всички либерално общества, които приемат емигранти . Отхвърлиш ли обаче едното, разрушава се и другото. Тоест, оформя се национално мислене и хората отказват да вървят по правилата на изградената система, задава се революция и нов модел, нови хора.
Никой насила не ги е карал да идват в Европа ли? А какво става с техните им държави, били колонии години наред? Французите сами ги каниха да ходят при тях. Но не спряха да участват под контрола на САЩ свалянето на арабските правителства и бъркане в националната им политка.
n00bs
Заплахите не са начина да откажеш някого от нещо. Дай да живеем в страх, защото ИДИЛ спомена 30 държави срещу които воюва и води "свещена война". Официално обявявам, че всяко мое лайно се казва мохамед, чакам араби с жилетки тип "прегръщам и крещя", да почнат да тичат пред нас. Ако ти предпочиташ да живееш в страх, аз не.
n00bs
хихихих, Франция изтегли войниците си и ги "нападнаха" ислямисти, което по непонятни за повечето хора причини, се случва на всяка държава, която реши да го направи. Те америкаците знаят как да манипулират, дори кулите си взривиха сами, всичко е бизнес, а се видя отношението им към "терористичния" акт във Франция с липсата на маймуната в Париж, защото по същото време тая маймуна е посрещала някви американски спортисти.
per-dead, замисли се над тези думи. Казал ги е Франсоа Волтер преди цели 3 века. Смисълът им до голяма степен определя и сегашните измерения на свободата на мисълта и словото.Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.
Сега и моето мнение по въпроса - няма как един цивилизован човек, живеещ в цивилизована държава, която има вековни демократични традиции (за извоюването на които са се борили и умрели немалко хора) да съобразява живота, работата и начина си на мислене и изразяване си с някакви нецивилизовани и необразовани камилари с варварско мислене и наклонности. Най-малкото защото когато дедите на въпросния са се борили с кръвта си за извоюването на тази свобода, дедите на камиларите са ебяли козите и са се женили за сестрите си. Няма как (и не би трябвало) да се сложи знак на равенство между един нормален цивилизован европеец и тези нагли животни, немалка част от които са дошли в Европа да паразитират и да вършат мизерии. И хич не ми пука колко крайно и ксенофобско звучи.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-15-2015 на 15:04
Welcome to the Jungle...