.
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Threaded View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абе калпазанке, напиши ембриона в нормалните случай на аборт до какво ниво на развитие е достигнал. Щото оная гнусотия дето я беше постнала Ива беше с развити крайници вече, но си мисля че при 'нормалния' аборт не е чак такова нивото на развитието. Та, ако можеш да хвърлиш малко светлина по въпроса.
    Пиша максимума- 12 г. с. Коремната стена се е затворила, има оформени крайници, главичка.
    Поствам и снимка- http://media.snimka.bg/6005/018266153.jpg?r=0
    Съкращенията отдолу: CRL (crown-rupm length) или разстоянието от главичката до седалището отговаря на GA Gestational age 12 седмици и 6 дни. Вече аборт не е разрешен.

Не съм гледала клипчето на Ива, ще се върна да го разцъкам.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    нейната работа е да помага на хората а тия дето искат аборт ще го направят със или без нея

по-добре е със нея щото може и сама да се опита да го прави ''майката''
    в случая убиваш вестоносеца
    Един път да проявиш здрав разум.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    [url]калпазанке, работата ти е ужасна и обременяваща ) :
    Медалът има винаги две страни. Кеф ми е, когато бебешорът изплаче, кеф ми е, когато поздравявам родителите, кеф ми е, като правя ултразвук на бременни.
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-16-2015 на 18:51

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си