- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
щастлива ли си
палаво момче ли съм
какво мислиш за израза "прави каквото трябва да става каквото ще"
какво искаш да постигнеш в живота
какво искаш да дадеш на хората от себе си а не от твоите вещи
какво би избрала да стане това което искаш или това което е най-добре за теб
за какво си струва да живееш
какво не ти харесва в твоята среда
кое е твоето семейство това у вас или тези с които протича денят ти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Знаеш ли имената на пра баби/дядовци?
Какво те задържа в този форум?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Имаш ли термусче? Какъв цвят?
Обичаш ли кафе или предпочиташ чай?
Тая сутрин в колко часа се събуди?
Как остана тук?
Кога ще ни возиш в Димобила? С антракса чааааакаме, чаааакаме...
Не каза нищо в темата за аборта, за или против си? Ти би ли го направила някога и в каква ситуация ако да?
Любима алкохолна напитка?
Като седнеш в някакво заведение, какво поръчваш обикновено?
Имахме уговорка да се чуем, душата. Шо станА събота и неделя?
Кога ще ми идваш на гости?
Кога ще пием кафе?
Какво мислиш за мен?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не винаги това което искаш е най-добре за теб
понякога правим грешен избор съгласна ли си?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Най-дебилно/съответно най-яко/ обяснение в любов? Смешно провалени сексуални опити в тийн годините? :Д
Аби, единия е в София, другия е в Русе. Минавай да ни събираш. :д Изпуснахме момента да се повозим като бяхме във Варненско и двамата, мноу кофти.
Че аз през Русе минавам задължително поне веднъж в месеца като си ходя по моя край. В София и пари да ми давате, няма да ви возя. Страх ме еДругият път като дойдете по варненско, обадете се. Ама поне един ден по-рано да е, че да я закарам на автомивка, да е представителна.
Снимка от последната година?
Каква кола би искала да имаш? А цвета син ли ще е?
Кой ти е любимия цвят покрив.
n00bs
ти може да искаш да взимаш наркотици и до последния си дъх ще го искаш и няма да имаш време да осъзнаеш какво правиш
давам ти пример само
или да се омъжиш за грешния човек и години след като взела това решение да го осъзнаеш да е късно
ето друг пример
може да си влюбена в някой но това да те завлече в по-лош живот в който топлата вода е лукс но щастлив или да си поплачеш че някой те е спрял после да срещнеш друг в който да се влюбиш и да живееш също толкова щастливо но с по-добри стандарти
трети пример
И в трите ти примера, към момента на вземането на решението, аз съм вярвала, че е било най-доброто за мен.
Въртиш се в кръг, разбирам какво се опитваш да ми кажеш, ама на теб не ти е ясно, че казваш друго. Да, наясно съм, че вероятно това, което правя, може да се окаже, че не е най-доброто за мен, но в момента, в който взимам решението да го направя, аз вярвам, че е най-доброто.
Би ли дошла в новата квартира (по-към лятото, де :Д) на лимонада и сладки приказки? Мен май не ме харесваш много, но пък Андрейчо, доколкото знам ти е симпатичен, а и имаме едно, скоро ще станат две котета :Д
На колко години за пъри път посети чужда страна? Коя?
А кои държави си посетила дотук?
Пазаруваш ли от лидл?
Любим плод?
Кой готви повече у вас?