.
Затворена тема
Страница 198 от 367 ПървиПърви ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 926 до 4 950 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Rafa7a
    Обиден..

Мега фен Аватара на Colouring
    Разцепих я тая математика, ей! Да не казвам голяма дума де, нищо не се знае, но съм доволна, така че - whew! Ох, сега идва химията. Е, мама му, срам ме е да го кажа, обаче имам познанията на третокласник по Химия. Тотално съм зле, за четири дена трябва да стана про, иначе лошо. Не ми се мисли. :Д 'Що не може да имам още два изпита по математика просто?!
    Хм, ще се пробвам да се съсредоточа и да избутам.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    мелчо, много ти се радвам, че си щастлива и всичко е наред с момчето (: вече не съм му така ядосана :д и мел, може би е по-добре така по-необвързващо, аз поне съжалявам, че се бях впуснала в толкова сериозна връзка и се бях отдала толкова, защото въобще не ми беше времето и беше мн тежко, въпреки че ми беше голям урок, та така, исках да ти споделя от личен опит, пък ти си знаеш (блъш)
    милата ми тя :* то и аз принципно искам ако съм с едно човече да е сериозно, ноо ще видим, може би тоз ще ме научи как да стана малко по-свободна от собствентие си граници :д
    пфу, не можах да спя от тоя вятър, имах чувството, че прозорците ще се счупят :д даноданодано днес е по-добре, партито идваа :д
    Последно редактирано от Dagichka : 01-31-2015 на 07:15

Супер фен Аватара на paradosou
    Почти постоянно ме впечатлява. Вчера изявата беше особено силна xD. Извадих нереалния късмет просто . Радвам се, че съм късметлийка и по принцип.
    А, и благодарско на отзовалите се с предложения за сериали.

Повече от фен Аватара на fls63
    Чувствам се страхотно.Снощи се возихме в зверче Опел,на едно приятелче и още ми е повдигнат адреналина

Мега фен Аватара на tori
    Добро утро. Определено е добро. Вечерта с нея беше интересна, харесва ми да има върху какво да циклим и да говорим. Дойде ми добре, определено. Само не ме кефи, че имам да чистя, но и тва се преживява. Аре, хапчета, баня и в бабини, че вече мойта става нахална. Приятен ден.

Добре съм, може й да е по-добре, че не прави нищо за да се върне. Най-накрая ще ни се разделят пътищата. и без това ни разделят 2000 км.

Като парцал съм... ;д Вчера реших да ида до фитнеса след като 10 дена го ударих на живот и викам да се връщам във форма. Видях се с едно аверче и тъкмо се готвеше за ММА тренировката си та реши да ме покани за спаринг партньор... Първо си направих моята тренировка и след това реших да му наритам задника ;д (Доста пъти съм му бил спаринг партньор, трудно се навива човек да се качи на ринга с него ;д ) Та определено съм загубил форма.... Понабихме се или по скоро той мен ;д . Според него трябвало да ме потроши защото съм тотално загубил форма... И не го виня от известно време освен да пия и обикалям по кръчми не правех нищо друго а преди имах мотивация. Като се замисля доста съм се отдалечил от това което бях преди. Та след като ме преби на ринга решихме вечерта да излезем и да се накажем като за последно ;д Събудих се потрошен с една невероятна мускулна треска и до момиче което не познавам. Отново се връщам към това което бях и не харесвам този ми факт. Реших отново да се взема в ръце и да спра този скапан кръговрат в който се въртя от доста време...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И аз получих вдъхновение да ходя на фитнес, дано не се окаже само временно.
    Сега поне разполагам със свободно време, което се чудя как да запълня.
    От месец и половина не съм се наспивала така добре, времето навън е приятно, а след малко предстои да пазарувам. Абе.. суперско ми е.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Обичана и обичаща. И на фона на това, всичко друго ми се струва маловажно.

Мега фен Аватара на Blab
    Блаб е малко болна, но ще се оправи.
    пуснала си е филмче и пие чай))
    //из диалога там:
    She: So what's your deal?
    He: Well, I put up an album 5 years ago. Brought me indie fame and sort of fortune. (Pause) I'm a Libra.
    She (smiles): Go on!

))

Мега фен Аватара на tori
    Бясна съм. Едно и също нещо го дъвчем сумати пъти и тая жена продължава да вика и да се прави на интересна. И когато аз повиша глас, защото вече ми е дошло до гуша, моите думи биват обърнати. Малко ми оставаше да ѝ откъсна ръката и да я набия с нея. И без друго се прибрах крива, кво се заяжда за вече обсъждани работи не ми е ясно. На мен приятно ли ми е да се мъча да угодя на всеки и всеки отвсякъде само да ме дърпа и ръчка със своите си простотии?!

Мега фен
    ^ https://www.youtube.com/watch?v=yw32oupXphA

за какви неща се сещам като ви чета постовете ;/ смятай ... ;д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Нещо се запалих тези дни по капучино рисунките :д
    Тъкмо започна да ми се получава идеална пяната, сега започнах да правя разни фигурки. Засега изглеждат ужасно, някво супер безформено, както обикновено, но пък гледам клипчета и утре пак ще пробвам поне едно сърце или клонка да направя :Д

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    От ден на ден по зле..Искам само всичко да свърши,неиздържам на тази болка вече.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    доволно ми е че изпитите приключиха и то доста успешно, йеййй последна сесия юни и ако всичко е наред ще се дипломирам хах... само да не бях болна и той да не ми липсваще толкова много...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на galaxy29

((:

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    .
    боряна, слушах riptide и се сетих за теб и как ми се натискаше да ме миришеш

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Изпратих го до летището. Разстоянието от чек-ина до секюрити контрола за съжаление е никакво.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Colouring
    Снощи беше яко. След ученето цял ден се възнаградих с мързелуване с него в леглото и целувки. Доволно си беше! После пък вечерта с тях беше забавна, напрегнахме си мозъчните клетки с тази игра.
    Днес едва се вдигнах от леглото и като си помисля какво ме чака ми става лошо. Обаче смятам да съм по-сериозна от вчера. Пия кафето и почвам, няма време за губене!

anonymous708973
    Guest
    Неделя тук не се брои за ден. Отворен магазин за храна - йок. Аптека - йок.
    По случайност намираш някаква "спешна" (която работи в събота - което също е рядкост, та "чак" до 8.30 в неделя!) и си правиш една разходка в 7.40 така 3 км... Щото и транспорт няма преди 8.20. Много освежаващо, веднага се събудих!
    Ако всеки ден ми започваше толкова свежо денят, Нобелова награда щях да имам.
    Има време :Д за момента ми стига и прилична оценка по финанси, да не се лакомеем!

Мега фен Аватара на skatew
    от 6 дни, които съм си оставил по имунология да уча 3 дни пълно бездействие и ся 3 дни трябва да се пръсна от учене.. да се е*а в тъпака:Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    от 6 дни, които съм си оставил по имунология да уча 3 дни пълно бездействие и ся 3 дни трябва да се пръсна от учене.. да се е*а в тъпака:Д
    ахахаха, колко познато :Д винаги оставям за последния момент, което ми идва доста нанагорно и шибаничко, но засега ми се получава :Д
    чувствам се...задоволена, хах :Д

Супер фен Аватара на Rafa7a
    За последната седмица-две по-добре не съм бил, най-накрая я заебах!
    Последно редактирано от Rafa7a : 02-01-2015 на 07:26

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Утре имам изпит, чувствам се крайно неподготвена, но да кажем,че ще го преживея някак...
    Само утре да мине, нека мине...

Допивам си кафето,спирам да се самосъжалявам и започвам пак да чета.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си