.
Затворена тема
Страница 219 от 367 ПървиПърви ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 451 до 5 475 от общо 9154
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Сънища... реалност.. колко ми се преплитат двете неща. Искам да се събудя в друг паралелен свят, където всичко е по-хубаво. Но пък си има минусите. Все нещо или някой ще липсва от сегашния ми живот. Не, не искам. Обвзеха ме някакви философски неща. Мисли, чувства, желания. Чувствам се странно, сякаш не живея и не контролирам сама живота си. Дано ми мине това скоро, че е много странно и не ми е някво окей да се чувствам така.

Не се сеща за мен. Бахти гадното. Ще садвам много. Oh, wait, вече го правя.

Трябва да си оправя ноктите. Колко ме мързи обаче.

Утре трябва в 12 да ида в даскало. :Д Ужас.. Ако не беше тя да ме помоли, щях да се забия някъде вместо да ида там.
    *сън*

Мега фен Аватара на Blab
    много странно се чувствам.
    страхувам се да не си измислям отново някакви работи.
    и да, умът ми е другаде и не мога да се концентрирам върху задачките си, а трябва и уф...
    1 час дълбах един линолеум, който накрая се оказа твърде тънък и даааа. мрънмрънмрънмрънмрън.
    ако можех да избягам за ден-два далеч от бита, щях. но нали))

Мега фен Аватара на Colouring
    Ааа, сега научих, че Викинги отново тръгва на 19-ти. Йей, йей! Обичам го този сериал, тъкмо ще можем да го гледаме двамата.
    Утре трябва много рано да стана, защото баща ми трябва да ме метне до автогарата да си взема билет, а това трябва да стане преди да тръгне на работа, така че днеска май ми беше единствият добър и дори прекалено продължителен сън.
    Единствено ме е яд, че не успях и този път да отида и да изкарам очила. Нищо, макар че може и в проблем да ми се превърне по-нтататък. Трябва да се погрижа за това възможно най-скоро.

Мега фен Аватара на 102
    дам
    МЕРСЕНАРИ
    ТАМ ТАРА ПАРА РАМ РАГНАР ОЛЕ

Мега фен Аватара на 102
    гледай бийст с патрик суейзи да видиш къв е дечко

Мега фен Аватара на Colouring
    Ъъъ, чекнах го, да. Еми, без брада е, ясно защо му се губи сексапилът.

Мен ми се приспа и лягам, преди съседите да се решили да надуят пак музика.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    къде са моите 2 седмици пълен релакс :[
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    а моите къде са ;/
    елате да си релаксираме заедно, момчета

пп: ще правя питки и мусака. снабдих се днес и с домашно винце- червено и бяло на около 5-6 години.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ОООо ама мадам *бал съм Ви
    Ах, че грубо...Ах, че заслужено !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Сесията приключи! Даже завърши в моя полза Сега леко започва да ме свива стомаха за предстоящото интервю и няма как друго яче, от това ще ми се реши бъдещето и ще тръгна по пътя на мечтите си. Малко по далечен път, но аз да го хвана, отбивки за главния път много.
    Покрай мен пък всички нещо са влюбени, естествено без мен и това някак ме депресира. Пак се замислих, как най-накрая искам връзка която да има поне за малко смисъл, в която да има с кого просто да се чувствам добре. Тъпото е, че до сега все имаше искри между мен и момичета, който заминаваха я за Германия, я за София с който нямаше как да се получи, а сега аз може би ще съм заминаващия. Хем не искам да се случи нещо, че ще ми затрудни заминаването, хем искам малко...да се почувствам обичан...Лигавщини пак общо взето, кво да кажа.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Понапих се.
    Не много де,но достатъчно,като се има в предвид,че до преди няколко дена бях на гости в сф и не се спирахме,хаха
    След мачовете се оказа,че има доста интересен за мен канал,пълен с ретро,който ни повлия малко лошо

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    мрънмрънмрънмрънмрън.
    ай ся, бита ти е виновен:Д
    учудващо свеж се чувствам :д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Спи ми се много. До сега съм превеждала текст. Защо точно за Тюдорите трябваше да е. И за галерии и още простотии. Не мога да вдяна как съм го учила и не го помня. Хубаво е да си тренирам мозъчето така от време на време. Ще стана към 10, да мога да се изкъпя и да ида да играя малко волей с Е., ще бъде забавно. :Д После ще се прибера, ще се тръшна и ще спя до вечерта!!!! Пийс.
    *сън*

Супер фен Аватара на chupachups
    Офф леле тоя студ... -8º, защо, ЗАЩОО умирам от студ, а ми се налага да ходя доста. Това с комбинация от 3 часа сън, както всяка нощ от последните 2 седмици, е някъв ужас сутрин...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    От 8 на обучение, добре, че е home office, и само в 7:55 си взех компа в леглото, пуснах звука и ще се излежавам до към 1-2.
    Пък после трябва да ходя до офиса

Имам да уча за незнамсиколко неща.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Спах, като труп... Приятелят ми беше нощна смяна и се надявах да си поспя до 7 и малко, когато ми звъни алармата за бачкане. Да, ама Безценното ме събуди в 6. Както и да е, има нужда от внимание , нямам избор, станах Та така, сега приятелят ми спи, аз съм на бачкане, като приключа програмата е - едно бързо кафе с любимия, скачаме в колата, вземаме Безценното и отивам да си платя сметката за ремонт на старата кола. После планирам да поръчаме вечеря, уморена съм и нямам желание да готвя днес.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Успах се много тази сутрин и ходенето в парка пропадна, жалко. За сметка на това пък си купих хляб от сладката френска пекарна, която са отворили до работа ^^
    Снощи беше толкова весело, от много време не се бях смяла така. Предимствата на караокето, хах. ;д

Целият отбор-болен, всички в нас-болни, влязох във фб и видях още 10 човека болни, по улицата ходят с маски, в училище 1/3 от класа го няма, само аз съм здрава егати

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^Не дърпай дявола за опашката, лапе..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Целият отбор-болен, всички в нас-болни, влязох във фб и видях още 10 човека болни, по улицата ходят с маски, в училище 1/3 от класа го няма, само аз съм здрава егати

Колкото до мен - едно такова ми е... яко! С всеки следващ ден усещам все повече сили! Чувството е сякаш мога да местя сгради с ума си и да скачам по 10 метра височина...
    Високата температура, която не ме оставяше на спокойствие през уикенда - вече е само лош спомен. Така и не разбрах какво ме повали така - предполагам, че е било настинка някаква. Разминах се и с посещението при личния лекар, а и нали трябва да продължа традицията си от няколко години насам да ходя при него само заради годишния профилактичен преглед.

Мисля си - настинката май оказа и ползотворно пречистващо въздействие върху организма ми... Или пък беше чаят?
    Да си призная - чай рядко пия, но събота, неделя и понеделник не е като да не пих - за тези 2-3 дни опатках около 5-6 литра чай, букет от листа на гинко билоба, мента и зелен чай. Верно се замислям дали след тия дози няма да се активират и останалите 90% от мозъка, та да се започне с една телепатия, телекинеза и още един куп свръхестествени способности... (rofl)

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    За сметка на това пък си купих хляб от сладката френска пекарна, която са отворили до работа ^^
    pain de paris? :д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    pain de paris? :д
    Не, в Пловдив нямаме (или поне не знам) ;д Някаква друга е, не прочетох име, но пък е много симпатично ^^

Супер фен Аватара на skate
    pisna mi kat vlqza v youtube i na vsqko pusnato video 1voto ne6to da 4ue e "gotov li si da vleze6 v sveta na parite site rent nz si kvo' basi reklamite i posle kat sa opitam da natisna skip ama bez da iskam ne go ucelq i natisna na videoto i da mi izko4at 123131 saita (x)

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^Не дърпай дявола за опашката, лапе..
    Аз съм дявола, мойто момче

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    а защо не замениш парацетамола и синтетичните витамини със спорт и плодове и зеленчуци?
    ама аз си ям предимно плодове и зеленчуци всъщност. нямам време за спорт /поне не сега/, но си вървя доста. вчера навъртях поне 10км ;д.

та, събудих се в 8 и нещо без аларма. тва не ми се е случвало... никога май. свърших един куп домакински неща ;д, щото си търся кво да правя вместо да седна да уча. сега ще гледам световното по северни дисциплини. ъх. заеби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си