.
Отговор в тема
Страница 80 от 118 ПървиПърви ... 307076777879808182838490 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 2929
    Мега фен Аватара на galaxy29
    според мен не стават за нищо повече от индийски филм

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG

Някоя от вас може ли да ми препоръча хубава спирала за дължина? Толкова много спирали съм изпробвала, но понеже сигурно и миглите са ми доста къси (според мен) и не се получава.

Това беше малко отклонение, надявам се да получа отговор, а сега по темата:
    Хубав крем за смесена и мазна кожа. Мирише ми малко на водорасли :Д Иначе е много лек и съм доволна.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ayumii Виж мнението
    Някоя от вас може ли да ми препоръча хубава спирала за дължина? Толкова много спирали съм изпробвала, но понеже сигурно и миглите са ми доста къси (според мен) и не се получава.

Това беше малко отклонение, надявам се да получа отговор, а сега по темата:
    Хубав крем за смесена и мазна кожа. Мирише ми малко на водорасли :Д Иначе е много лек и съм доволна.
    One by one на mayballine, и моите са къси и прави, и ги удължава бая, прави ги и по плътни, само за извиване не го докарва много много.

Благодаря Много от приятелките ми я ползват и хвалят, ще взема и аз да я пробвам. Като знам, че всички спирали на maybaline са хубави.
    Последно редактирано от Ayumii : 02-26-2015 на 11:47

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    най- сетне пристигна, след 2 месеца чакане

Нямаше One by one на maybelline, за това взех тази

Като дължина го докарва, но доста ми се сплъстяват и се рони, пък и не ги извива особено. След това взех тази на лореал и съм доста доволна, не ми ги сплъстява, не се рони, а и до някаква степен не седят толкова прави.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

леля ви взе заплата, още само в слънцезащита, измиващо и защита за косата ми останаха да инвестирам, после и нещо евентуално по-интересно като грим ще търся

отделно от ензо поръчах за първи път, да видим дали ще остана доволна:

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

Останах приятно изненадана от този крем

Голям фен Аватара на Lourenço
    На guess парфюмите винаги миришат много приятно, но не издържат дълго.

По 2 и от трите, но май само единият тоник ще остане за мен, а другото ще замине за мама и сестрата. Надявам се кремът да им хареса, а лосионът е невероятен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Blab
    сладки, я ми препоръчайте ШАМПОАН, че вече се изчерпах откъм идеи.
    косата ми е гъста, дълга, силно чуплива, нормална към суха през зимата, небоядисана. кожата ми е чувствителна и повечето ми правят ранички и/ли предизвикват незабавен сърбеж и не е гот. реално си търся нещо с олекотена химия. след като пробвах и "all nature" (пхахаха:Д), умрях, та да - дайте предложения!
    //вчера си взех и льо п'ти марселие, още не съм го пробвала, но ще се радвам на отзиви))

по темата:

Blab пробвала ли си двата шампоана в зелената бутилка на Bioderma? Единият е в прозрачна тъмнозелена бутилка, другият в светлозелена непрозрачна. И двата са безсулфатни и според мен са много нежни. Толкова нежни, че аз имам нужда от четири шепи, за да си измия цялото косище, но при нас са евтини е ни си го слагам. От тях нищога не ме сърби главата после.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ^Натура Сиберика - в Берьозка или онлайн.

Едит: http://explorecosmetics.blogspot.it/
    Ето тук. Има и други интересни неща.
    За шампоаните - купувам само сертифицирани, много съм доволна. Стига ми за около 2 месеца. Измиват много добре.
    Последно редактирано от Naive : 03-02-2015 на 10:33

Мега фен Аватара на Blab
    Мерси, Нели, ще го видя и този!) Hayashi, и на теб благодаря за предложението!))
    //дразня се, защото реално нямам проблеми с косата си, отвъд факта, че трябва да използвам шампоани, които ми създават проблеми:Д и да))

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Blab, бащата е с рани по кожата на главата от повечето шампоани, това го спаси, косата му е като твоята, ама е 3-4 см дълга

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Подарък ^

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ужким нищо толкова не купих, пък оставих 60 лв. в ДМ... :д
    И сега, преглеждайки си покупките видях, че съм взела някакъв крем 60+ и ще се наложи да го дам на баба :/

Паста за зъби, реших да разнообразя малко ланжелика

Сапун за къпане

Беше намалена, не съм я пробвала още, но така като я гледам май ще е гадна :Д

Най-любимите ми <3

+ кръгла четка за косана триса и три чорапогащника

И от мама за подарък си взех ето този панталон от ZARA

Така изглежда ужасен и дори го пробвах с доста скептицизъм, но ми седи учудващо добре и става като за леко официален, ако имам и подходящи обуки :д

Повече от фен
    Аз си поръчах тази супер лесна за нанасяне очна линия Rimmel ScandalEyes Jumbo

Супер фен Аватара на girl91
    Ewok, можеш да върнеш продукта 60+ ако пазиш касовата бележка - може да го замениш за друг или да ти върнат парите (това е една от клиентските привилегии, даже съм чувала, че употребявани продукти са връщали някои, аз не съм го правила). А маската на Freeman колко струваше? Чела съм много положителни мнения за нея, но май имаше разни гадни съставки в съдържанието си.

Последно редактирано от girl91 : 03-04-2015 на 20:06

Мега фен Аватара на teenems

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    [color=#259fb7]

Ох, тези хубави ли са? Отдавна ги заглеждам, но не съм пробвала

Супер фен Аватара на girl91
    ^Ами преди време си ги взех и двата продукта и ми харесаха, след това съм си взимала шампоана за къдрава коса и този с кофеин, но не ми харесаха колкото този. В момента са на промоция, по 2.95лв. са и са към Трайно ниска цена (трябва 4 месеца да остане тази цена), не са скъпи и можеш да си вземеш да пробваш.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Ewok, можеш да върнеш продукта 60+ ако пазиш касовата бележка - може да го замениш за друг или да ти върнат парите (това е една от клиентските привилегии, даже съм чувала, че употребявани продукти са връщали някои, аз не съм го правила). А маската на Freeman колко струваше? Чела съм много положителни мнения за нея, но май имаше разни гадни съставки в съдържанието си.
    Ами, то сега нали има някаква томбола и ако те изберат получаваш безплатно пазаруване за сумата от бележката :Д
    Та, по принцип не ме теглят на такива неща, но сега реших да пробвам, понеже сумата не е малка и едва ли друг път ще им оставя толкова. Та, мисълта ми е, че, ако върна крема, ще ми вземат бележката и ще е тъжно, ако случайно спечеля томболата :д Не беше много скъп, така че по-добре да зарадвам баба.
    А маската беше към 8-9 лв., не е много според мен, предвид количеството. Не погледнах състава честно казано, но преди малко си направих и кожата ми беше доста приятна след нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си