.
Затворена тема
Страница 200 от 354 ПървиПърви ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 976 до 5 000 от общо 8834
    Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нах, paradosou, ще поспря да пиша, оставяйки добрите хора със стремежи за нещо значимо.
    Аз съм последният човек, който ще прояви равнодушие към връзкарството (или още по-зле - ще го подкрепи), обаче може би има нещо, което пропускате. Честно казано нямам представа Wednesday конкретно в тоя случай какво се опитва да направи, но... да кажем, че има разлика между дивата шуробаджанащина и това да отидеш някъде с препоръка. Тази евентуална препоръка, разбира се, по никакъв начин не би трябвало да тежи супер много; в края на краищата най-адекватното, което може да се направи, е да се разгледат кандидатурите на всички желаещи и да се избере най-вдъхващият доверие от тях, без значение кой кого познава.

харесвам тази тема
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на 102
    наивносоу

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Аз съм последният човек, който ще прояви равнодушие към връзкарството (или още по-зле - ще го подкрепи), обаче може би има нещо, което пропускате. Честно казано нямам представа Wednesday конкретно в тоя случай какво се опитва да направи, но... да кажем, че има разлика между дивата шуробаджанащина и това да отидеш някъде с препоръка. Тази евентуална препоръка, разбира се, по никакъв начин не би трябвало да тежи супер много; в края на краищата най-адекватното, което може да се направи, е да се разгледат кандидатурите на всички желаещи и да се избере най-вдъхващият доверие от тях, без значение кой кого познава.
    Напълно съм съгласна с теб. Отговорът ти е точен и добре формулиран. Отговорът на Албена беше 'в България всичко става с връзки'. Нормално е да не ми се понрави.

Тъй де. Прекалено рязко реагирах. Извинявам се за което.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    наивносоу
    ок ;d

Мега фен Аватара на NomNomNom
    А, Бени !
    1. Какво правиш на чекина точно?
    2. На кой терминал мога да те хвана?
    3. Каква длъжност точно в данс искаш?
    4. Не те ли притеснява, че е малко спряла държавната работа ( по-принцип, и нищо лошо нямам предвид).
    5. Сигурна ли си, че искаш да прекараш животът си там и че евентуалната длъжност ще ти хареса?
    6. Как са като заплащане, по принцип държавните ( освен ако не си нагоре вероятно ) са много ниско платени, пък предполагам, че на летището ги изкарваш същите пари.
    Това си е важен аспект, сега може би не, но след време.
    Другото което е, в държавната служба трудно повишават. Отново трябва да се надцака с връзки или да си много стар. И представи си до евентуално повишение към кариерната ти мечта ти трябват 10г. Поне.
    Ти знаеш как е там де, може да не е така, леля ми е в нои от години и ми става лошо като слушам.

Просто в частният сектор има такава невероятна работа - страшно разнообразна, динамична - от вкъщи, с пътуване по европа, или тук, или някъде другаде. С екип, без екип.
    И си намираш друга работа, когаТо ти писне.
    Та вероятно си обмислила и това, та просто ми е интересно да чуя какво мислиш
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

DisappointedDreamer - .

Ще следя с интерес какво става по-нататък .

Супер фен Аватара на tireheb
    искам като влезеш в данс да им сложиш ени срста на сичките тея тука дето много знаят
    и дисапоинтед дримар като я чуеш да говори с приятелка че е пресекла на червено и тва е
    кауша

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Съгласна съм, обаче това е... да речем, силно нехарактерен подход за държавна работа :д
    Има случаи на изключително силна шуробаджанащина; трикчета с цел "да измамим системата" (когато даден проект е държавна поръчка примерно), има и леки връзчици от рода на "Абе, знаеш ли, на моята работа търсим хора, ще кажа две приказки на (тоя, дето провежда "интервютата"), той е мой човек, ние бирата си пием, пък дано да стане".

Мисълта ми е, че и Wednesday има право, просто човек трябва да се поразмисли или тя можеше да уточни.

А, въпрос имам: Защо, за Бога, си с друга фамилия във фб? :д

Супер фен
    Ех, момичета... млади сте, зелени сте... Май наистина не ги разбирате нещата в България... Да не говорим, че по мое му - повечето от вас са готови да отлетят към чужбина още със завършването на средното образование. После как да имате поглед за случващото се в милото ни Отечество... :/

Затова ви е простено да сте наивни. (:
    Имам представа как стоят нещата, но не искам да се впускам в подробности. Ще трябва да се задоволите единствено с написаното сега. (:
    Последно редактирано от M**** : 03-14-2015 на 11:11

^Ама не претендирам, че нещата се случват честно и така се започва работа. Просто това е начинът, по който би трябвало да става.
    Последно редактирано от paradosou : 03-14-2015 на 12:24

anonymous708973
    Guest
    И аз това имах предвид

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ех, момичета... млади сте, зелени сте... Май наистина не ги разбирате нещата в България... Да не говорим, че по мое му - повечето от вас са готови да отлетят към чужбина още със завършването на средното образование. После как да имате поглед за случващото се в милото ни Отечество... :/

Затова ви е простено да сте наивни. (:
    Имам представа как стоят нещата, но не искам да се впускам в подробности. Ще трябва да се задоволите единствено с написаното сега. (:
    important much?
    Кажи-речи всеки от нас има познати на държавна длъжност.

Супер фен
    ^Затова говоря

България е малка страна, в България живеят повечето ваши роднини, приятели, познатите и близките на вашите майки и бащи. Как очаквате да няма "препоръки или връзки"?

Препоръки и връзки нямат единствено децата от социалните домове... :(
    Или младежите, които са заминали в чужда, непозната страна, за да се изучат и които си търсят работа там.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ДАНС, манс, корупция, подкрепа…………….
    Хората, които не са запознати с корупцията, имат право, да не се изказват повече.
    За извършването и вкарването в затвор на нашумяла мутра, се изисква време и търпение. Трябват солидни доказателства, за да се натика в затвора.
    Отделно повечето такива имат пуснати политически чадъри. А както знаем ДАНС и ГДБОП, са подвластни на политиците.
    П.п.- не ми коментирайте поста, няма да спамя допълнително.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Напълно съм съгласна с теб. Отговорът ти е точен и добре формулиран. Отговорът на Албена беше 'в България всичко става с връзки'. Нормално е да не ми се понрави.

Тъй де. Прекалено рязко реагирах. Извинявам се за което.
    Случайно нещо да е излъгала? Може би не всичко,но почти всичко.И не само в България,а и извън България евентуално в много по малки размери.Друг е въпроса,че връзката,за който я няма адски му бърка в очите,но връзката може да е доста разтегливо понятие. Майка,баща,дядо,баба,други роднини,приятели,гадже и т.н. Та Дриймърке ако не бяха майка ти и баща ти и позициите,на които се намират ти щеше ли сега да си там където си? Връзката я има.От родители към дете. Друг е въпроса,че ти винаги можеш да кажеш: 'Неее аз съм много добрА и съм си постигнала всичко,сама се добутах до там,сама си намерих парите и т.н. Друг е въпроса дали ще е вярно или просто така ти се иска да е.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    най-смешното е, че дд се опитва да осмива пп за държанието й по абсолютно същия начин, по който се държи ппц пп. сякаш една майка ви е... възпитала ) :
    /в случая симпатизирам на пп за по-ненастъпателното поведение/

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    най-смешното е, че дд се опитва да осмива пп за държанието й по абсолютно същия начин, по който се държи ппц пп. сякаш една майка ви е... възпитала ) :
    Точно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Та Дриймърке ако не бяха майка ти и баща ти и позициите,на които се намират ти щеше ли сега да си там където си?
    Не можеш да сравняваш двете неща. Никой не ме е вкарал с връзки в университета.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Топлата вода ли откри?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ъхъхъх
    аре, аре
    не ми излизай с това как било преднамерено

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland

Топлата вода ли откри?
    Тук не става дума за това кой ще я вкара в университета.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Случайно нещо да е излъгала? Може би не всичко,но почти всичко.И не само в България,а и извън България евентуално в много по малки размери.Друг е въпроса,че връзката,за който я няма адски му бърка в очите,но връзката може да е доста разтегливо понятие. Майка,баща,дядо,баба,други роднини,приятели,гадже и т.н. Та Дриймърке ако не бяха майка ти и баща ти и позициите,на които се намират ти щеше ли сега да си там където си? Връзката я има.От родители към дете. Друг е въпроса,че ти винаги можеш да кажеш: 'Неее аз съм много добрА и съм си постигнала всичко,сама се добутах до там,сама си намерих парите и т.н. Друг е въпроса дали ще е вярно или просто така ти се иска да е.
    Ох бе, за съвсем други връзки говорим.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Тук не става дума за това кой ще я вкара в университета.
    В отговор:

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ^^^

Ако не са те закарали чрез връзки и пари до там,университета,за който също предполагам си трябват бая пари за такса щеше да го гледаш само през крив макарон и на снимка.

А в университет много чрез връзки не се вкарва,че после с връзки трябва да ти изкарват и изпитите и става сложна задача.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Силно се надявам,че това е ирония,която просто не разбрах.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Някой, толкова тъпо и не на място се изказваш, че...

И оставете Дриймърката да си се изразява както иска, има право да се възмущава на неща, които.. ами да си признаем,не са ОК
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Някой, толкова тъпо и не на място се изказваш, че...

И оставете Дриймърката да си се изразява както иска, има право да се възмущава на неща, които.. ами да си признаем,не са ОК
    Защо? Да не би и теб някой да не те е уредил някъде ама да не ти се ще да го наричаш връзка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си