- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
з: еспресо с мляко и две прасковки, разбирайте сладките ;д
о: купичка спагети болонезе
в![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Как ще съм вегетарианка, бе!Ям си месо, просто съм мн капризна, което вече съм казвала. Забравила съм да кажа- и пуешко ям :Д Просто ми се струват много малко храните, които са източник на белтъчини, примерно ако искам въглехидрати, имам толкова мн варианти, а за белтъчини- ссамо няколко меса, яйца и извата, млякото не го броя, защото нямам достъп до домашно, че да е белтъчинно наистина.
(Не че никога не ям свинска пържола, телешко или агнешко, просто аааадски рядко и ако са приготвени като хората- демек както на мен ми е угодно :Д)
Закуска: сега ставам, ядох бонбони виолетки
Обяд: отивам да си напазарувам
и аз само споделих и не беше само към теб (затова ползвах множественото число)
bubaduc, мерси, аз също гледах клипчета в youtube и наистина става за 10тина минути мелене, просто се страхувам да не изпуши нещо
сега ще погледна и мощността на Nutribullet-a![]()
Последно редактирано от therichbitch : 03-20-2015 на 15:08
симпатично е, че сега ставаш
иначе и аз се дразня на някакви, дето твърдят, че са вегертарианци, ама ядат риба и морски дарове -.-
а пък това, дето ракшито каза е много хубаво
едит: според мен е притеснително, ако ядеш само и главно такива продукти, ама иначе не мисля, че е
и някой спомена за ябълките от магазина.. на мен те заедно с магазинените круши са ми много гадни, ако не са на сок ;/
едит2: и аз отдавна се каня да си направя фъстъчено масло, бях си харесала рецептата на супичката и даже си бях взела фъстъци, ама си ги хапвах сурови и другите опекохме, докато се наканя.. :д
и никога не съм опитвала, дори купено и се чудя, дали не е гадно като сусамовия тахан, ама пък по филмите толкова си го хапват, все едно е вкусен шоколад ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 03-20-2015 на 15:41
именно
Утре ще се пробвам, 600W e Nutri-то, не е някакво чудовище, дано ми се получи и на мен.
какво именно, за вегетарианството ли? :д
и ми кажете за вкуса на фъстъченото масло де, плийс ;/
Върнах се от работа, гладен като куче и слава богу, че маман беше направила сандвичи. Една кана айрян+тея сандвичи=имба. Директно вечерях - чиния огретен.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
з: 1 банан; зелен чай
м: чаша нискомаслено соево мляко с малко кафе
о: омлет (само от белтъци) с броколи и морков
м: 50 гр. орехи
в: сварен грах с домати
з: 3 с.л. овесени ядки с чаена лъжичка мед; зелен чай
м: 40 гр. бадеми; чай ройбос
о: печени тиквички с тофу и копър
м: 1 круша; протеинов шейк
в: импровизирана "салата" от червен боб, домати, моркови грах и варено яйце; зелен чай
св: чай Ройбос; 1/2 пакет брускети :/
Последно редактирано от heartshapedbox : 03-22-2015 на 00:37
3 филии с мед за закуска
супа за обяд
и после може Макдоналдс малко по-така
и за вечерия риба и пържени картофи
овесени ядки, яйце, извара
банан
овесени ядки, извара, грах
ябълка, фъстъчено масло, извара
зеленчуци на пара
пилешко филе и извара
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
веднъж си купих фъстъчено масло и 3 месеца седя бурканчето и го хвърлих ;д гадно и мазно ми е, пробвах с банани, с шоколад а-у както го дават по яките снимки, ама тц :с
триъгълен сандвич с пълнозърнест хляб, сирена и зеленчуци
витамин
студен чай
черен шоколад
китайски ориз с яйце и зеленчуци
еми да и извън форума чух такива различни мнения, дано на мен на вкус не ми е като сусамения тахан ;/
закуска: салата с айсберг, домати, пилешко и синьо сирене
малко солети и после плодово мляко
Обяд и вечеря: запечени броколи със сирена
после ще пийна капучино
Галакси, аийде опитвай го, че докато се наканиш.. :Д
мда, трябва да спра да се каня по тооолкова време :д
ти опита ли го
З - Чери домати, краставица, разни зелени салати
О - Ризото с моркови, броколи и карфиол
В - Сок от грейпфрут, зелени ябълки, киви и ягоди :д странна комбинация, но беше много вкусно и освежаващо.
офф
Няма такъв бум със соята, няма такава мода, това не е някакъв минал факт, това е реалността. Соята и царевицата в световен мащаб са ГМО продукти и не защото трябва да издържи транспортиране, храни са се транспортирали много успешно и в древността. Гмо-то е създадено защото е издръжливо на вредители т.е. гарантира 100% продукция, по- добър вид и големина и май бързина на растежа. Създадено е не заради транспорта а защото хората са 7 милиарда вече, през 2008 сме били 6 миналия век 5 т.е. нарастваме с милиарди на десетилетие вече или нещо такова. Та ГМО то е бъдещето на хората това е ясно. в САЩ сигурно всичката царевица е гмо, ако го няма няма възможност да изхранват добичетата необходими за изхранване на хората. Незнам някой да е казвал че гмо-то ти разваля хормоните, това е вярно за пилетата. Гмо-то не е нелагално освен в отделни страни и никой не знае още какви са последствията от него защото то няма стаж т.е. то е от скоро и никой не знае какви са последствията. След 50 години ще се разбере сигурно.
За пилетата въобще няма кво да споря яжте си ги.
Соята е гмо защото в световен мащаб е най- използвания продукт в храните ( колбаси, вафли, общо взето тя е навсякъде) а царевицата е гмо заради животните, с нея ги хранят. И всичко това няма как да е иначе заради числеността на хората, тва е.
Аз казах че ям риба, да всеки ден само риба( не всяко ядене ест. просто само такова месо ям и свинско по- рядко) Та предпочитам да се тровя с живак отколкото 100% да съм сигурен че пилето ме трови бавно но сигурно. Това също не е факт за пилетата а реалност, дават им се хормони за да растата 2войно повече за 2но по- малко време и антибиотици за да не се разболяват.
Ти не може да имаш просто някво мнение или убеждение ти може просто да четеш статии и проучвания и да гледаш филми.
Това за ябълките по- скоро съм склонен да вярвам че са от тия нитратни евтини и вкусни и красиви ябълки от Полша отколкото че са гмо.
също и китайския чесън който е 3лв всместо 6 лв нормална цена не е за предпочитане, аз понеже ям и съм си проучвал.
Абе, не ядеш ли много малко някак?
1. 2 яйца
2. пилешко със зеленчуци и ориз по китайски
3. кафе, няколко мини вафлички.
4. 150 грама извара + йогурт + банан + филирани бадеми + мед
5. пилешко (мариновано със соев сос, мед, джинджифил и зехтин) и домат
И сега ще има винце.