- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Изключително късметлийски са ми последните дни...
Май единственото хубаво нещо беше, че все пак успяхме да сме заедно.![]()
Най-накрая намерих човек който да ме мотивира да се движаАко продължа така, ще вземе да стане човек от мен
![]()
>>DjBelev<<
Нямам търпение да го прегърна вече...Още не мога да повярвам, че направих тая простотия...
А тя пак се е взела много на сериозно и ще ми писне накрая...
Добро утро иначе! Успешен ден/седмица на всички.
дойдох тук да се разболея. дори гнусния сф въздух и контакта с множеството не ме беше повалял така. цяла нощ не спах. то как да стане като не мога да дишам, запушен ми е носът и дори леко хриптене о.О и главата ме боли супер мега много, и тялото. шибано време. винаги съм мразила пролетта. lo6o mi e. дано оцелея.
успешно оцеляване
чудя се дали да си набия 1 чикия или да ходя да тичам
после трябва да уча и да ходя на университет
чувствам се нормално
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Трябва да стана и да си изкарам един слънчев ден, имам да се видя с хора и да свърша някои задачки.
А така ми се спиии... :д
Не бях влизала тук от сума време ... и нищо не се е променило. Мех.
![]()
Работа-лекции-социален живот и тук-там някое пътешествие. not dat hard
Слънчев понеделник,загубеняци :*
maDamn
Чувствам се тъпо. Снощи се разрови в най-дълбоките кътчета на душата ми, както се казва.
Видя и разбра всичко, което изпитвам, всичките страхове, които имам. Всичките ми чувства, мисли и планове относно отношенията и връзката ни и не каза нищо. Остана мълчалив, когато го попитах няма ли да каже нещо отговори просто "нямам думи"... Не очаквах това, очаквах някак да се трогне, да сподели, че и той се чувства така, но отговора беше просто "нямам думи"... Объркана съм, не знам какво да мисля, дали няма да се уплаши от факта, че е толкова важна част от живота ми... Държа ме за ръка, прегръща ме, но остана мълчалив.
Както и да е, надявам се днес деня да е топъл и хубав, ще го видя на обяд и може би ще поговорим за това
Планирам днес след работа с безценното да отидем на гости на леля ми, може би да вечеряме при нея, общо взето ще търся начин да се разсея след бач, понеже той е на работа и ще го видя освен сега на обяд чак утре на обяд. Кофти е, но се надявам да има време и той да помисли върху всичко, което научиМоже би е малко шокиран и малко уплашен, понеже аз съм малко луда
Хехехе
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
защоо вместо да уча по тъпото счетоводство вече 3ти час гледам продължението на "Гордост и предразсъдъци" по дяволите? че и набивам сладко и рева, когато сюжетът стане тегав? :ддд грр, трябва да се стегна и мотивирам да си седна на задника за 1 час, да прочета нещата 3-4 пъти, да си поупражня баланса и счетоводните операции и тва е :д
Този път наистина съм решил да включа целия си инат в ситуацията и въобще да не се поддавам на емоциите.
Ако поради това приключи всичко значи просто не си заслужава.
Може и да съм супер бъгавия тип,но все пак си имам и някаква гордост...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пак не си подредих правилно приоритетите.
Имам възможността да си направя по-добър живота, а съм се забила в няква дупка от страх.
Имам нужда от промяна.
Драстична. Не само вътрешна, но и външна.
Писна ми да се връзвам на хора, на които грам не им пука за мен.
И след като ме зарежат им тичам по задника, все едно са единствени.
Достатъчно.
Чака ме една отвратителна седмица. Имам поне 5 курсови да предавам, чудя се откъде да я подхвана. И той не се чувства добре, плаши ме. Ще го пращам на лекар, май. Поне брат ми ми идва на гости и доста рожденни дни ще се празнуват, което ме успокоява.
Хубаво ми е. Много, много ги обичам.
Стигнах до извода, че си нарушавам вътрешния баланс и не си слушам силната интуиция за хората от известно време. И това само заради него. За известно време спрях да виждам неща, които винаги съм критикувала и са били очевидни за всички около мен. Бях забравила за всичко. Стига толкова. Няма да си изневеря. Не и за човек, на когото не вярвам. И дори да го обидя, по- добре всичко да свърши. Доверието ми се изпари и няма защо да го крия, все пак не съм аз виновна.
Чувствам се добре.
Крайно време е да почна да си затварям устата. Почва да ми писва да наранявам и обиждам всичко около мен, несъзнателно. Заслужавам си всичко което ми се говори, мълчанието също. Пък и в крайна сметка за кво ли му е на някой да е с мен, само глупости върша или просто винаги обвинявам себе си за всичко, не искам любимите ми да се чувстват зле заради мен, но го правя. Чувствам се ужасно, а няма кой да ме гушне дори, всички обидих.
Виновна ли съм,че ми се спи толкова?! Искам да легна и да си почина, щото така, нищо че съм на работа, please!
И искам да ям- дайте ми храна! веднага...и нищо ,че ядох, пак искам.
maDamn
Чувствам се като пребит. А колко още имам за вършене...
Welcome to the Jungle...
Малко кофти щото е понеделник но от сряда сме 2 седмица ваканция![]()
Болна съм, отново, но поне Понеделника ще си го прекарам в леглото
Взела съм ги невероятно добре тез' изпити. Сега си пия чая и си лягам рано, защото утре трябва да стана да уча. Все по-болно съм, но ми е едно такова щастливичко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Искам да си остана вкъщи 1 седмица, за да спя и да чета.
Това е.
Последно редактирано от Jaune : 03-30-2015 на 18:55