.
Отговор в тема
Страница 214 от 233 ПървиПърви ... 114164204210211212213214215216217218224 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 326 до 5 350 от общо 5802
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от prenti Виж мнението
    Аз явно дъм имал фимоза ,беше 2011/12 . Обрязаха ме напълно,почти нямам кожичка и немога да "завия" главичката си ,може би само на 1/2 . Конците ги махнах още същата седмица с риванол . Но всв още имам белези . Малки топченца и като нащърбвания . Има ли начин да ги отстраня?
    С времето/годините за твое съжаление ще се заличат.... ще останат само следи.

Казвам "за твое съжаление" визирайки, че мъжете сами се осакатяват монтирайки разни и разнообразни предмети в члена си открай време, а в наше време просто си купуват "оребрени" или "на пъпчици" презервативи....
    Та, използвай дефекта като ЕФЕКТ докато още го има ...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от viktorpetrov Виж мнението
    Да питам и аз..
    Аз съм на 15 и преди няколко години ми беше направено въпросното ``цепване със скалпел``,защото в невъзбудено състояние не се заголваше докрай. Това се оправи,но чак наскоро разбрах,че главичката трябва да се заголва докрай и в еректирало състояние, а това не се получава. Стигам до средата и после е тясно и не става.
    Какво мислите,че трябва да направя в този случай?
    Трябва да говориш с Татко или Батко как правилно да си играеш с пишока. За около шест месеца трябва да се пробва мазило, за което се иска съгласие на Родител.
    Ако няма добър ефект - ще се реже някой ден.

turnip93
    Guest
    Здравейте
    Вчера минах под ножа и аз. По-скоро по собствено желание, но мисля, че кожата (препуциума) ми беше тясна и имах леко късо гемче. Днес ми е първия ден след операцията и минава много по-добре отколкото очаквах. Забелязвам доста по-силна струя урина от преди, което може би означава, че кожата наистина е била тясна и е притискала канала. Болки имах само около час след операцията. Превръзката вече ми падна и утре започвам с бани тетра. Операцията беше с пълна упойка. Както си говорихме с доктора и изведнъж се събудих в леглото в стаята си. Тъй като процедурата беше по здравна каса, трябваше да остана една вечер в болницата. Единственото което платих беше прегледа при уролога (40 кинта) и престоя в болницата (20 кинта). Чувствам се много по-добре отколкото предполагах след всичко прочетено, но все пак е първи ден и има време да ми се сговни Отношението на персонала в болницата, доктора и който се сетите бяха на високо ниво и ако някой реши да си прави обрязване със сигурност бих му я препоръчал. Бях опериран от доц. Тошо Ганев в болница "Проф. Темелков" във Варна.

Здравейте,

малко ще съживя темата. Преди 14 дни и аз се оперирах от фимоза, направих операцията в Хил Клиник. Струваше ми 100 лв, заедно с изследванията в лабораторията и т.н. Преди да предприема обрязването и аз като всички вас имах опасения и ме беше шубе.... обаче в интерес на истината, наистина няма нищо страшно. Местна упойка, 15 минути рязане и шиене и си готов да си ходиш. Първите няколко вечери проблема беше с ерекцията, като дърпа конците малко боли, ама не е болка за умиране. Одавна съм без превръзки и кожата на главичката вече свикна с допира на бельо и нямам проблеми. Не са ми паднали още всички конци но имам няколко въпроса, по скоро притеснения...

1. Точно между главичката и ствола на пениса, там където е рязано и шито имам нещо като подут пръстен. Стои адски грозно и неестетично... не знам, тва ще спадне ли и ще се изравни ли кожата зад главичката или тоя пръстен ще остане така? Гледах други снимки на обрязвания и подобно нещо сякаш не видях. Почва да ме притеснява...

2. На допир по самия ствол на пениса, в ерекция... сякаш ми се струва една идея по-дебел пениса и на допир както споменах, имам чувството че под кожата имам нещо, много тънко... възможно ли е тва да е някакъв имплант? Доктора нищо не ми е споменавал да е слагал, ама мамка му, преди не съм усещал на допир такова нещо?

Почвам да се притеснявам да не се наложи пак да лягам, за да ми оправят естетическия вид...

danger90
    Guest

Exclamation фимоза

здравейтд на 25 г съм искам да попитам значи аз се обрязах преди 8 дена въпроса ми е значи отока почти го няма но самия гем ми е надут от операцивта и ме спада където са събрани конците нещо да кажетв някои с този проблем

danger90
    Guest
    Ти за къде говориш от долна страна където е гема ?не ти ли стои на една страна пишока и от едната страна е по надуто нали

@asenchu мисля, че е напълно нормално да имаш оток там. Мога да ти пратя един блог, в който има доста снимки и е често срещано явление. Най-вероятно ще спадне след като си заминат шевовете. Ще ти се изравни кожата, освен ако не си бил при касапин. Едва ли доктора ти е бутнал нещо като имплант. И аз имам нещо такова, но е с формата (и големината) на бучка захар За импланти се взима кинта и то не малко, така че няма как да ти е сложил. А и досега би трябвало да си ходил на контролен преглед при хирурга си. Той ще ти каже най-добре, но мисля, че няма повод за притеснение.

@danger90 доколкото знам това е мястото, което най-бавно зараства, а и все още ти е само осми ден. И при теб не мисля, че има повод за притеснение. Ако все пак смяташ, че има такъв - консултирай се с хирурга си.

Как така в Хил Клиник са ти взели 100 лева или това е обрязване без лазер?

danger91
    Guest

фимоза

Искам да попитам нещо днес ми е 9 ти ден след операцията от долна страна където ми е зашита кожата конеца е скъсан вижда се от горе и от долу конеца в кожата си стои а кожата не е зарястнала на цяло има 2,3 мм дали ще се запълни там мястото иначе кръв такива неща не тече, по принцип така ли става като падат конците не трябва ли където е края на зашитото да си е залепено и краи
    Последно редактирано от danger91 : 02-06-2015 на 16:39

danger91
    Guest
    Някой може ли да качи снимка когато са му паднали конци за да видя че много се спеках а съм на контролен преглед в вторник

danger91
    Guest
    Някой може ли да качи снимка когато са му паднали конци за да видя че много се спеках а съм на контролен преглед в вторник

Synthesis
    Guest

..

Здравейте на всички моята история накратко.Сега съм почти на 17 темата я видях преди около 2-3 години аз знаех, че имам проблем със забелването много отдавна но не знаех, че се казва фимоза както и да е.Отидох до личната даде ми направление след това хирург от там ми казаха, че имам къс гем тогава бях мисля, че на 14 или на 15 и в крайна сметка аз си мислех, че ме обрязват а то хирурга ми е махнал само късия гем.Бях със пълна упойка райски газ знаете.Фимозата си стой и смятам скоро да се оперирам пълно обрязване и да ми препоръчате добър уролог хирург или какъвто и да е.Защото тука са пълни малоумници и сега трябва пак да лягам под ножа заради некадърници.Изпуснах шанс за секс и заради тях.Надявам се всички с този проблем да не се бавят а да отиват да ги режат а не да стоя да чакат като мене.

kokohoho
    Guest
    Здравейте! Преди 4-5 години ми правиха операция, имах къс гем. Беше с пълна упойка, всичко беше наред. Правих си промивки с чай от лайка май беше и конците трябваше сами да паднат. Повечето паднаха, но са останали 2 малки шева, който не са паднали. Забелязал съм ги отдавна, но сега започнах да се притеснявам. Докторът каза, че са от животински черва или нещо такова, но за всеки случай искам да се допитам дали е опасно. Благодаря предварително.

Въх! 5 години е доста дълго време . Ако имаш съмнения , че наистина са конци - бягай до доктора.

hallo hallo
    Guest
    Така на 15 съм и когато не е в еректиално положение си избелвам главичката без никакъв проблем, но когато съм в ерекция не мога, след половината и започва да ме боли. Когато бях малък имаше един период в който кожичката ми беше нацепена с рани и не можех да си обелвам главата изобщо, но той отмина за месец тогава и сега нямам този проблем. Според вас какво трябва да направя след като не мога да го обеля когато имам ерекция. Днес казах на баща ми затова и той каза, че би трябвало да мога и беше доста спокоен. Някакви съвети какво да правя

radoslav132
    Guest
    Здравейте!
    Искам да ви попитам - можете ли да ми дадете координати на уролози, с които мога спокойно да се консултирам за проблема ми и по възможност да бъдат наистина добри лекари и да си разбират от работата. Благодаря ви!

Говоря за гр. Варна.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Д-р Росен Райков.

Адрес: гр. Варна, бул. Република ет. 5, каб. 501 - там е най-голямата аптека Марешки.
    Телефон: 0888896362

Аз при него си оперирах гема, препоръчвам ти го
    >>DjBelev<<

radoslav132
    Guest
    Здравейте!
    Говорих всъщност с доц. д-р Тошо Ганев, след като ходих при един лекар и при доцента, решението на проблема беше едно и също - а именно, пълно обрязване...
    Страшно съм притеснен, вече имам записан час на 3 април в 9:00 ч. в Хирургическа болница "Темелков", видях, че имаше някой, който също се беше оперирал по същия начин там и ще ви бъда благодарен, ако разкажете как е преминало следоперативното лечение...

До момента главичката на пениса ми НЕ Е излизала наяве и най - вече от това се притеснявам, както и от уринирането, дали няма да е твърде тънка струята...
    Ще бъда благодарен на всеки, който дори пише по това отношение... ://

Голям фен Аватара на notlike
    Не се притеснявай, приятел. Аз минах по тази процедура при д-р Ивелин Абушев преди почти 3 години. И аз имах притеснения, но в един етап разбрах, че така не се живее. Не се притеснявай, ще те боли седмица, ще те понаболва още 1-2 и това ще е. Ама после? После си нов човек. И самочувствие ще ти дойде на всичкото отгоре. Не се притеснявай. Смело напред. Има предостатъчно материал в интернет, който, ако имаш желание, можеш да изчетеш. Аз получих и лични съвети, разбира се, но на теб бих ти казал - не се безпокой, всичко ще мине и ще замине В болницата можеш и да научиш житейски уроци - аз лично тогава осъзнах, че моите проблеми са просто дребен щрих в сравнение с тези на други хора.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Благодаря много за куража, който ми вдъхна с поста ти, notlike. Психически се подготвям, защото след това ще ми бъде много некомфортно, особено, когато главичката ми за първи път ще е в допир с дрехите.... :/

За каква болка говорите? Болка няма - има тъпо усещане на нещо между щипане и опъване .При някои зарастват бързо раните , при други по-бавно .Нищо страшно и стресиращо няма . Страшното е , че там отдолу - между препуциума и главичката е букет от микроби и нечистотии , страшното е , че бащите ви не са ви научили още от малки като се къпете да си оголвате чурките и да ги миете.

А някой знае ли при уриниране дали има някаква промяна в струята, след като препуциумът бива премахнат? Това най - вече ме притеснява, както и свръхчувствителността на главичката в началото. Свръхчувствителността до колко дни/седмици се самоизключва от мозъкът? /един вид, свиква с "външния" свят/

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Препуциумът ти няма нищо общо със струята, всъщност той по скоро пречи. Няма да имаш проблем със струята, бъди сигурен
    >>DjBelev<<

Благодаря много за отговора, а нещо да кажете за свръхчувствителността? =Р

hophop
    Guest
    Ще ви кажа на всички, които имате фимоза само едно - обрязвайте се и не му мислете. Аз преди година и половина се обрязах. Имах фимоза, изобщо не можех да забеля главичката, много болеше и уролога ми си помисли, че трябва само да се резне гема малко, направи ми кратка операция удължи ми гема, но това не свърши работа и само дето се подложих на тази операция. Ядосах се защото хем ме болеше след това, хем нямаше никаква полза и ми казаха, че може да се направи частично обрязване, но аз не исках да рискувам да не се получи отново и да се наложи 3ти път да ходя на това кофти място и реших направо да се обрежа. Приспаха ме, обрязаха ме, преспах 1 вечер в болницата и на другия ден реших да се прибирам. Члена ми адски ме болеше от операцията и вървях като разчекнат. Отивам до таксито и куцайки (правех се че ме боли крака) му казах давай към нас нали ама изчакай малко, че ме боли крака (беше ме срам да му кажа всъщност какво ми има ). И така се прибрах, седях си в нас 3 седмици някъде докато мога да излизам спокойно, беше ме страх да си погледна члена защото не приличаще на нищо, беше подут, целия в гадни конци и ме болеше много. Всяка ерекция беше болезнена, защото конците ми опъваха имах доста безсънни и отчайващи нощи. Не вярвах, че изобщо ще се оправи, гледайки безнадеждния му вид. Имаше една ужасна рана точно под главичката, от която течеше секрет. Но до 3 седмици оттока спадна и раната почти заздравя, както и чувствителността намаля, а през 4тата седмица ми паднаха конците сами, толкова омекнаха, че ги скъсах. След това още 1 седмица и вече беше като нов. След 1 година и половина вече не се и сещам за това. А да си обрязан е прекрасно, не слушайте смешниците, които ви казват че не е хубаво да си обрязан. И аз така си мислех, притеснявах се, но придобива много по-естетически вид, НЕ СЕ губи чувствителността, главичката става умерено и приятно чувствителна, не се губи чувствителността напълно нито ти е много чувствителен, а умерено и приятно чувствителен и хигиената е в пъти по-добра, ама в пъти. Така че действайте, обрязвайте се и си живейте като мъж!
    Последно редактирано от hophop : 03-30-2015 на 22:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си