.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 194 от общо 194
    Супер фен Аватара на Юлиян
    сега отново ще има бой защото ти пиша една 2-ка твърде безмилостен сам

tvurde prost si ako pita6 men

ами като се опитвам да те копирам

Супер фен Аватара на tochko
    При мен най-ниския ми успех е бил 5.88 за срока и то по всички важни предмети е 6, а само физическото ме преебава с 5тица :@

бахти зубара , бахти машината аз и да се скъсам от учене най мн. да изкарам 4.00-4.50

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    бахти зубара , бахти машината аз и да се скъсам от учене най мн. да изкарам 4.00-4.50
    Това беше отговорът който очаквах. Нормално е вашите да държат на Мат, АЕ, и Бел. С точни науки(математика) и чужд език може да се дръпне много в образованието, а българския до 7 клас за обща култура.
    Последно редактирано от tochko : 04-11-2015 на 09:37

тцтц ами значи и със 7+ да завърша ако съм зле по АЕ значи директно да се самоубивам. щото нищо няма да стане ако не знам език. Ами на тези на които не им се отдава и им се отдават др. неща за тях кво?

Супер фен Аватара на skate
    Няма не ти се отдава..Напъваш се,стягаш се и най-важното е да гледаш да ти влезе нещо в главата,а не просто някви оценки да изкараш.

ти виждал ли си учебниците за 7 клас. циганите на улицата ще обяснят по разбираемо от тези учебници! Само някакви текстове и упражнения а ние как да ги направим 1 господ знае.....

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ти виждал ли си учебниците за 7 клас. циганите на улицата ще обяснят по разбираемо от тези учебници! Само някакви текстове и упражнения а ние как да ги направим 1 господ знае.....
    С четене и разбиране?

П.П. Не съм Господ.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-11-2015 на 17:43
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

но там нито има примери нито нищо

Докато живееше с нас баща ми все ми обясняваше как като малък имал само щестици и за него пет било нещо посредствено. Мама ми повлия доста повече когато ми разказа как имала ниски оценки в гимназията и загубила 3 години от живота си преди да променят нещо в изчислителната система за бала и чак токава постъпила в ВУЗа, където искала.

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Не точно каране ама ми говорят гадно и много ми става едно такова съвестно.

но там нито има примери нито нищо
    Във всички учебници по чужд език от едно ниво нагоре спира да има инструкции на български но да не те плаши. Оглеждай каренцата с граматика и слушай добре в час. Примерите да упражниш граматика често се дават в упражнения, така, че залагай на тях. Лека по лека вкарвай думички. Като не разбираш нещо в упражненията питаш съученик, преписваш ако трябва и у вас го научаваш. Водиш бележки в час не като робот, а и добавяш това което знаеш че е особено и ще забравиш. Ако много забатачиш работата питаш учителя. Това важи общо взето за всичко.

По въпроса със значението на чуждия език, погледни обявите за работа. Ако излизаш в чужбина с какъв език ще се оправиш български ли?
    Последно редактирано от tochko : 04-18-2015 на 11:38

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Във всички учебници по чужд език от едно ниво нагоре спира да има инструкции на български но да не те плаши. Оглеждай каренцата с граматика и слушай добре в час. Примерите да упражниш граматика често се дават в упражнения, така, че залагай на тях. Лека по лека вкарвай думички. Като не разбираш нещо в упражненията питаш съученик, преписваш ако трябва и у вас го научаваш. Водиш бележки в час не като робот, а и добавяш това което знаеш че е особено и ще забравиш. Ако много забатачиш работата питаш учителя. Това важи общо взето за всичко.

По въпроса със значението на чуждия език, погледни обявите за работа. Ако излизаш в чужбина с какъв език ще се оправиш български ли?
    ти колко имаш по АЕ?

ти колко имаш по АЕ?
    Имам основно шестици, но това е защото от много отдавна ходя на частни уроци. Там ни съсипват със тестове, но така се вкарват много думи и граматиката я научаваш в примери. Английския ми е доста добър и защото от 2-3 години насам почти всеки следобед гледам нещо из youtube на английски и хващам между 70 и 90% от всичко казано. Говорил съм няколко пъти с "native speaker" както всекидневен английски така и по научни текстове и комуникацията е доста добра, но аз си знам как съм стигнал до там
    Последно редактирано от tochko : 04-19-2015 на 10:46

Ужасс......

Супер фен Аватара на NissaN
    Не не смеят да ми кажат нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си