- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
А някакви мазила, хапчета, нещо въобще ползва ли се, или от само себе си трябва да заздравее и много по - добре ще бъде, ако всъщност оставим болката възможно най - силна, за да може да се притъпи?
Пичове , чета написаното за лазерната операция на гемчето... Имам проблеен със забелването на главичката особено докато правя секс ми опъва и даже е болезнено. Някой говорят за манипулация с лазер та се чудя дали да я правя защото малко ме е страх ? Моля ви дайте мнение и препоръка!?
На мен ми го направиха с лазер и съм много доволен. Няма от какво да се плашиш толкова става има няма за 5 мин и не боли въобще и после нямаш никакви ядове. Така че ако имаш ядове с гема не му мисли много ами нападайКофти че се плаща за лазера но мисля че си заслужава. Мен ме оперира др Василев от urology.bg. Така се бях спекъл и препотил преди това ама той ме избъзика и замота нещо и после каза Готов си, потам с кое бе - Ами с операцията!!!
после трябваше само да го мажа с йодасепт 2 дни и след 10ина дни зарастна без почти нищо да си личи. Сега вече след няколко месеца няма никакъв белег.
Набързо - обрязах се вчера по това време, общо взето ми е много притеснено, защото сега пенисът ми е два пъти по - малък и главичката отново е навътре, разбира се при една малка ерекция може да се покаже, но има ужасна свръхчувствителност и май няма да се спи близо седмица - две....
Казаха ми тетра /смрадлика/ по 5 минути 4-5 пъти на ден...
Дано скоро да се оправя, че изглежда супер зле... ;XX
Да не говорим, че едва уринирам, щот има тънка струя и в повечето случаи седнал също едва - едва успявам... дано да се оправя скоро...
Извинявайте, че пиша втори пост, но...
Според вас би ли било добре да взимам болкоуспокояващи /например Нимезил прахче/ по едно вечер, за да може да не усещам болката поне през вечерите и да си спя спокойно??? Мислите ли, че би било добре за състоянието ми /тъй като говорим за обрязване/?
Здравей Радо(предполагам), сме се засекли на 3ти или 4ти април в Темелков. Също бях клъчнат тогаваи се надявам всичко да е наред. Снощи стана нещо с някои от шевовете , тъй като сериозно изкървях, но казаха, че няма проблем и освен тетрата ми изписаха Йодасепт, но малко в бързината не разбрах , къде и кога да мажа, след баня с тетра или.. слага ли се марля и така. Поздрави и успех!
Оу, здравей, Глео.
Аз вече стана 6-ти ден и още на втория ден, след като излязах от болницата, започнах с баните с тетра и това беше единственото, което ми казаха да правя по няколко пъти на ден.
Аз първия ден след като излязох направих 4 пъти банички след всяко уриниране и сега вече 6-тия ден си, вчера си направих само веднъж. Кървеше много, днес на обед също доста кръв излезе, но като се обадих на доцента, ми каза, че е напълно нормално. Попитах го дали мога да използвам един антибактериален крем от невен за главичката и нейната свръхчувствителност, той каза, че може.
Изкъпах се много внимателно и се сапунисах САМО тестисите и краката, нагоре просто не посмях да не се случи нещо, че от ден на ден голям напредък и ако сгафя... нали...
Изкъпах се и след това сложих съвсем малко от крема и за момента мога да ти кажа, че нито кръв /поне така мисля, вече дори и не си го гледам, поради това, че нито болка, нито чувствителност/, нито пък имам някаква чувствителност.
Ще ми бъде приятно, ако си разменим контакти в скайп или някъде другаде и не поговорим за това.
Междудругото, назад в темата прочетох много да се внимава с Йодасепт ИЛИ калиев перманганат. Йодасепт съвсем мъничко, но според мен е минало доста време от операцията и би трябвало да си много по - добре... бих ти препоръчал да си вземеш антибактериалния крем, за да ти е по - спокойно, защото всичко, което използваш е с билки...
Колкото до конците/шевовете, въобще и не ги усещам, тъй като спя с колене към главата ми свит, за да не стане някой гаф, иначе дори не е достатъчно забелен моя, може би така си мисля заради отока и след седмица - две нещата ще бъдат съвсем различни.
Успех ти желая и на теб и бързо оздравяване.
едит: Марля не слагам откакто излязох от болницата. Сутринта, когато ми падна, не съм слагал отново и нямам никакви проблеми, много по - бързо заздравя и продължава, дано скоро всичко мине добре, защото от ден на ден наистина се вижда промяната.![]()
Последно редактирано от radoslav132 : 04-09-2015 на 20:04
Ще минат ли болките от една помпа, имаш опит ли , как е, сподели моля
От една не, но след две седмици редовна употреба, ще спре да ти прави впечатление, вече ще имаш наистина сериозен проблем.
Жалко , тъкмо се бях наел!
Здравейте на 33 г съм, да ви питам нещо сериозно Днес ми е 9-тия ден след операцията(обрязване) и ми се поду много около шевовете, стои като голям пръстен, на-вече горната част. Това нормално ли е, уж трябва да спада, а то се поду още повече. С нищо не се мажа само бани с тетра ?!
Последно редактирано от Gleo : 04-12-2015 на 09:53
ЗдравейтеИмам Уеко въпросче. Даже две
(за batkodoki - на 22 съм)
РезнАха ме в края на януари и всичко си вървеше добре. В първите дни на март бях малко по-груб (ако е възможно така да се изразя) и започна да се подува там където е зарастнала кожата (горе-долу по половината обиколка). Отидох веднага при лекар и ми каза, че съм бил разместил някакви работи, но бях толкова щастлив че не е нещо сериозно и нищо конкретно не запомних. Каза да се мажа с Цикатридина и Контрактубекс (съответно по два и по един път на ден) и да не го барам 10тина дни. Преди няколко дни ми се случи същото нещо. Първите ми въпрои са какво и как по дяволите се е случило, дали ще продължава да се случва и какво да направя, за да не се случва. Това "малко по-груб" не е кой знае колко по-груб. Един секс с приятелката ми би бил по-натоварващ (не е от най-широките...).
Втората питанка е относно гема. Премахнат е, но на мястото имам в момента нещо като доста набрана кожа. Въпроса е дали и кога ще се махне и как евентуално да ускоря процеса.
За тези, които ще ме пратят на лекар - така или иначе това ще е първата ми работа след празниците. Просто реших да питам и тук![]()
Здравейте! На 16 съм. Забелязах, че имам късо гемче преди няколко години, но чак сега обърнах нужното внимание на проблема. Ходих на лекар и имам насрочена операция за вторник, но въпреки това, се чудя дали наистина има смисъл от тази операция, защото той не е виждал малкия в ерекция.
Ето снимки:
в нееректирало състояние -
http://i.imgur.com/OKV9M5z.png
http://i.imgur.com/KMh3GDy.jpg
http://i.imgur.com/2npPS92.png
в еректирало:
http://i.imgur.com/65XNHiy.png
http://i.imgur.com/GzbIBs9.png
Когато гема се опъне, не ме боли, но придърпва. Досега не съм правил секс, но мислите ли, че ще бъде проблем по време на секс? Притеснява ме и кожата, която се събира под ръба на главичката - има и кожен пръстен - прилича ли ви на фимоза и мислите ли, че ще се оправи, ако се премахне гемчето? Също ще помогне ли мазане с дипрозон?
Откачена работа е тоя раздел, сякаш има дипломиран лекар, който да ви отговаря.
За Бога, papugai, спри да се обаждаш с негативните си коментари, защото не помагаш, а тази тема малко или много е за това. Има 215 страници, създадена е тема, следователно има хора, които малко или много разбират проблемите на хората и съм сигурен, че ти не си един от тях... по скоро влизаш, колкото да дразниш околните. Айде, ако обичаш, удари хикса и наистина престани, защото показваш колко негативен ти е целият живот, пф...
oms1f, след като си отишъл на лекар и той ти е казал, че е за операция, навярно наистина е за това, все пак е лекар и знае най - добре какво всъщност трябва да се направи по този въпрос. Дали си за операция или не, дали е нужно - това го решава единствено лекуващият лекар, защото тук във форума едва ли някой ще може да ти помогне, защото всеки има различно мнение и най - вече, едва ли има достатъчно опит, пък не мисля че някой би искал да те подведе.
Въпросите, които си задал в края трябва да ги зададеш на уролога, който те е прегледал, той със сигурност ще ти отговори много по - вярно от хората във форума.
Единствено мога да те успокоя, че от операцията няма да умреш, по - скоро би се чувствал в пъти по - добре от преди. Ще имаш, разбира се, някакъв дискомфорт първите няколко дни, но после всичко отминава.Успех ти желая и смело напред!
Човек всичките ти коментари са само критикуващи ако ще даваш съвети в положителна насока тогава коментирай. Тук сме да си даваме съвети а не да дразниш и без това леко изплашените момчета.
oms1f съветвам те да кажеш задължително на доктора който те е прегледал че ти се изкривява пишока при ерекция и е хубаво да му покажеш снимките после да нямаш ядове. иначе не се замисляй и ако питаш мен недей само гемчето да ти махат а направя цялостно обрязване, защото от всички коментари до сега повечето момчета си махат гемчетата и после пак им се налага да се обрежат изцяло.
Лек ден на всички![]()
Благодаря, момчета! Мисля да покажа на лекаря снимките в ерекция за всеки случай. Операцията е утре, ще пиша после![]()
Пиши след това, надявам се всичко да е минало добре и нормално. Успех!![]()
Здравейте пак! Операцията беше днес. Сутринта правих изследвания - кръв, урина и кардиограма, операцията беше на обяд и стоях в болницата само няколко часа. Най-много болеше поставянето на упойката, дори и сега нямам болкиМалко след операцията започна да кърви, и се налагаше да го спирам, вече няколко пъти става това. Утре отивам при доктора да видим какво ще каже. Също ме притеснява, че от едната страна стърчи малко повече кожа, но се надявам след няколко дни да се оправят нещата.