Първоначално написано от
DisappointedDreamer
Би ли си сменила името? Кое би избрала?
не, вярвам, че нищо не е случайно в този свят/живот. иначе харесвам кратки, изразителни, меко звучащи, мелодични имена. бих кръстила дъщеря си Алиса, например.
Как би кръстила децата си?
хах, да:Д
Алиса със сигурност бих го използвала. //освен ако не се връзва звуково с фамилията на бащата, тогава ще прибегна до другите си варианти, които ще запазя в тайна;Д
Всъщност, искаш ли да имаш такива?
да, искам деца! стига да мога да си го позволя в даден момент от живота си.
иначе ги обожавам (получавам дежа вю в момента...) и те ме обожават. знам, че ще бъда прекрасна майка. дано ми се случи.
Обвързана ли си?
не
Какво търсиш в една половинка?
уважение, разбиране, сигурност, спокойствие. да е адекватен, наясно със себе си и да може да комуникира отвъд телесното. също - да ми е интересен, малко хора са ми интересни, за съжаление.
Смяташ ли, че можеш напълно да се усъвършенстваш в дадена сфера?
така както си формулирала въпроса, естествено, че не. всичко се развива/променя, включително и ние самите.
аз друго имах предвид, а именно - че когато достигна едно ниво на свободно... ще напиша - изразяване, а ти разбирай съществуване, в дадена среда/сфера/област, когато успея да подредя достатъчно от пъзела, за да разбера/схвана какво има на него/картинката (няма да се преформулирам, ще ме преживееш:Д:Д:Д), започвам да губя интерес. обичам да откривам, да нищя, да се ровя, досадно ми е, например, да използвам едни и същи умения всеки ден. да, спирам, защото днес не мога да се артикулирам особено сполучливо.
Не се ли променят постоянно?
да, разбира се.
Какви други интереси/хобита имаш освен астрологията :Д
*писане - пиша от... вече доста време. поезия, проза, (театрална, радио, кино) драматургия, критика, рекламни текстове, etc. в момента си работя по дългата си проза, която се надявам да приключа до края на лятото. езикът силно ме интересува, лингвистиката ми е страст.
*музика - свиря от дете. последните години се опитвам и да композирам и ми е страшно забавно.
*дизайн - графичен и не само, много обичам да реставрирам разни неща, мебели, от време на време ми щуква да правя бижута и други аксесоари. ако имах цялото време на света, щях да запиша и Плакат и/ли Дизайн на книга, но нямам. все пак, някой ден ще си имам работилничка и ще си правя сама мебели, да!<3.
//четенето не го броим за хоби, надявам се;
Любима пиеса?
хмм... нямам любима, но има такива, които ме провокират.
Психоза 4:48 на Сара Кейн //цялата й драматургия, всъщност - образът на любовта, който тя изгражда, съвпада с моя собствен опит и усещания. прочети я!;
харесвам Чехов и той ми е близък, с (пре)мълча(ва)нията си, с усещането за изгубеност и безсмислие (Сартр, Камю, йей:Д), с поезията и смисъла около думите.
Маргарит Минков е прекрасен<3.
изобщо, има доста текстове, които харесвам, въпрос на контекст е.
//има някакви заглавия, по които смятам да работя, та няма да ги споделям тук;
Кога ще пием кафе? :д
о, когато кажеш))