.
Затворена тема
Страница 217 от 354 ПървиПърви ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 401 до 5 425 от общо 8834
    Супер фен Аватара на skate
    ми кат я няма кво? трябва ли като се върне да прилиства 13123 страници за да си намери въпросите ;д
    и за да не е спам..въпрос: кво става? ;д

Мега фен Аватара на 102
    пише се прелиства
    май не си от софиа

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Би ли си сменила името? Кое би избрала?
    не, вярвам, че нищо не е случайно в този свят/живот. иначе харесвам кратки, изразителни, меко звучащи, мелодични имена. бих кръстила дъщеря си Алиса, например.
    Как би кръстила децата си?
    хах, да:Д
    Алиса със сигурност бих го използвала. //освен ако не се връзва звуково с фамилията на бащата, тогава ще прибегна до другите си варианти, които ще запазя в тайна;Д
    Всъщност, искаш ли да имаш такива?
    да, искам деца! стига да мога да си го позволя в даден момент от живота си.
    иначе ги обожавам (получавам дежа вю в момента...) и те ме обожават. знам, че ще бъда прекрасна майка. дано ми се случи.
    Обвързана ли си?
    не
    Какво търсиш в една половинка?
    уважение, разбиране, сигурност, спокойствие. да е адекватен, наясно със себе си и да може да комуникира отвъд телесното. също - да ми е интересен, малко хора са ми интересни, за съжаление.
    Смяташ ли, че можеш напълно да се усъвършенстваш в дадена сфера?
    така както си формулирала въпроса, естествено, че не. всичко се развива/променя, включително и ние самите.
    аз друго имах предвид, а именно - че когато достигна едно ниво на свободно... ще напиша - изразяване, а ти разбирай съществуване, в дадена среда/сфера/област, когато успея да подредя достатъчно от пъзела, за да разбера/схвана какво има на него/картинката (няма да се преформулирам, ще ме преживееш:Д:Д:Д), започвам да губя интерес. обичам да откривам, да нищя, да се ровя, досадно ми е, например, да използвам едни и същи умения всеки ден. да, спирам, защото днес не мога да се артикулирам особено сполучливо.
    Не се ли променят постоянно?
    да, разбира се.
    Какви други интереси/хобита имаш освен астрологията :Д
    *писане - пиша от... вече доста време. поезия, проза, (театрална, радио, кино) драматургия, критика, рекламни текстове, etc. в момента си работя по дългата си проза, която се надявам да приключа до края на лятото. езикът силно ме интересува, лингвистиката ми е страст.

*музика - свиря от дете. последните години се опитвам и да композирам и ми е страшно забавно.

*дизайн - графичен и не само, много обичам да реставрирам разни неща, мебели, от време на време ми щуква да правя бижута и други аксесоари. ако имах цялото време на света, щях да запиша и Плакат и/ли Дизайн на книга, но нямам. все пак, някой ден ще си имам работилничка и ще си правя сама мебели, да!<3.

//четенето не го броим за хоби, надявам се;

Любима пиеса?
    хмм... нямам любима, но има такива, които ме провокират.
    Психоза 4:48 на Сара Кейн //цялата й драматургия, всъщност - образът на любовта, който тя изгражда, съвпада с моя собствен опит и усещания. прочети я!;
    харесвам Чехов и той ми е близък, с (пре)мълча(ва)нията си, с усещането за изгубеност и безсмислие (Сартр, Камю, йей:Д), с поезията и смисъла около думите.
    Маргарит Минков е прекрасен<3.
    изобщо, има доста текстове, които харесвам, въпрос на контекст е.
    //има някакви заглавия, по които смятам да работя, та няма да ги споделям тук;

Кога ще пием кафе? :д
    о, когато кажеш))
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    20. Ако те поканя на конгрес на алхимиците, би ли дошла, без да ме познаваш и без да знаеш къде точно е конгресът?
    ох, не, предпазлива съм. напоследък - особено.

21. Каква беше оценката от дипломата ти за средно образование?
    5,25, мисля, нещо такова.
    имах 3-ка по георграфия:Д и 4-ка по химия:Д дълга история.
    последните 2 години от гимназията не ходех много на училище:Д

22. В коя гимназия си учила? А в коя си искала да учиш?
    СМГ.
    СМГ.
    всъщност, това беше единственото ми желание в листата. майка ми дописа надолу.
    не исках да си сменям училището, тъкмо си бях създала устойчиви приятелства, а и не обичах/м много-много промените.

23. Какво помниш от предпубертетските си години?
    всичко.
    това е период, който силно ме занимава. преработвам си го в творчеството;
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ооо, Блаб. <3

Разкажи ни повече за Театрознанието. ;3
    богата специалност. невъзможна реализация, ако нямаш гръб или не обичаш да кимаш и да се навеждаш.
    С какво се занимаваш в момента? /тук влизат както работа, така и хобита и т.н.т./
    тъкмо се прибрах от един фестивал, където поработих, може би за последно преди да се преориентирам за постоянно в друга сфера. работя си върху романа, дописвам 2 пиеси. редактирам един сценарий за късометражка, която ще снимаме с приятели, и се опитвам да пична един вече готов. помагам на едни тийнейджъри да напишат заедно една пиеска. активно пиша европейски проекти. търся си работа. опитвам да се влюбя. грижа се за любимите си хора. и за не толкова любимите. спасявам света и т.н.
    Имаш ли си животинче?
    в момента не, но skatew ще ми подари таралежче. нямам търпение!) когато имам възможност, искам да имам куче! и отново рибки! много обичам рибки, изучавам ги, искам огроооомен (може и да не е толкова огромен, де, просто да не е мъничък) аквариум, но в момента не мога да си го позволя.

Обичаш ли животните всъщност?
    да! и те ме обичат:Д

Най-голямата ти мечта?
    да ми се получи с писането. в литературата и в театъра. да пробия с някоя пиеса и да започнат да ме превеждат и поставят навън, после и тея тук да се сетят, че не трябва да си на мама и тате и да започнат да ми се молят и обясняват в любов, а аз да ги питам - "вие кои бяхте":Д:Д:Д но иначе, да, сериозно, искам да се занимавам с творческо писане и да мога да се издържам от това. сега ще пробвам с филмчета и ще си преведа няколко текста за театър. знам, че ще се получат нещата в един момент, така че съм спокойна, ще дочакам другите да ме настигнат)

много искам и любов, но вече гледам да не си мечтая много за нея, защото представите ми никога не отговарят на действителността. все пак ще се радвам, ако я срещна такава, каквато я искам.

А най-красивата реалност?
    да съм сред приятелите си. изобщо, такова спокойствие на духа чувствам, когато съм сред хора, които ме познават и които аз познавам, не се доверявам на всеки, та тези моменти са ми прекрасни. снощи например ритахме топка и карахме тротинетки в парка. така добре не се бях чувствала от доста време насам.
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Два бързи от мен.

Винаги ли оценяваш хората само по наталната им карта?
    ъ, не! съдя хората по думите и поведението им.
    наталната карта просто ми/ни спестява време, което (ми) е кът;

Навик ли ти е да обиждаш хората?
    не, ужасно мил и толерантен човек съм)
    24. Религиозна ли си? Защо?
    не. това е дълга тема, която имам чувството, че съм обсъждала 9854390853940583490583098 пъти и в момента не ми се занимава да пиша преговорени неща. мога да едитна по-късно, но едва ли.

Тихо!

Столкърите нападат.

аз ?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Здравей : )
    здрасти, здрасти))
    На колко си?
    на много. на четвърт век:Д
    Работиш ли?
    в момента нямам постоянна работа, така че - поработвам
    Снимчица ще ми пратиш ли ?;д
    не, държа на анонимността си:Д
    Каква музика слушаш?
    хубава. (с истински гласове и инструменти - б.р.)
    последно си харесах тези и още не мога да спра да ги въртя.
    https://www.youtube.com/watch?v=A9rF0WLpJME
    Кое идва първо? Мелодията или текста?
    при мен мелодията, което е странно, защото във всичко останало, което правя - текста, но и той винаги носи ритмика. много е забавно, защото дори критическите ми текстове имат поетичен ритъм:Д
    С коя известна личност би искала да се видиш? няма значение жива/мъртва
    не знам дали въобще искам. предпочитам да си измислям хората, особено тези, които харесвам.
    Кефи ли те на Кат Палър русата коса?
    (гугълва) не особено, никак даже, напомня на 80-те - вж. Роксет, Юритмикс... предпочитам естественото винаги.
    Държиш ли да ти е подредено или си живееш в нещо като organized chaos? ;д
    винаги ми е подредено, но другите не го разбират, така че предполагам е второто; но винаги знам кое къде е и защо:Д.
    Любима книга/филм/актьор/актриса?
    Книгите за Алиса са ми любими, Питър Пан също, за сериозна литература не ми се говори сега, харесвам екзистенциалистите, модернистите, всички депресари. от живите сега много харесвам Юдженидис, например. това е дълъг въпрос, ще трябва да се поровя в библиотеката си, но няма да е сега.
    Синекдоха, Ню Йорк е един от любимите ми филми. последно Boyhood се присъедини към категорията.
    //ще си допълня!
    нямам любими актьори. много харесвам Пол Джиамати по някакви причини. също и Райън Гослинг, когото обаче спрях да следя след няколко поредни тъпи избора от негова страна.
    Море или планина?
    предпочитам море
    Какви хобита имаш?
    обичам да готвя. особено сладкиши. много любопитен творчески аутлет е това<3.
    Влияеш ли се от мнението на околните?
    не, но го имам предвид. аз умея да влияя, но гледам да не се възползвам от това.
    Защо толкова мразиш зодия риби ;д тцтцтц
    о, никоя зодия не мразя.
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Възможна ли е абсолютната свобода?
    не, разбира се.)
    Вярваш ли, че чрез мистични ритуали може да се влияе на вътрешната ти енергия?
    вярвам, че (почти) всичко е в ума ни. в този смисъл - да, всичко, в което вярваш, на което придаваш сила и значение, може да ти повлиява;
    Колко време може да издържиш без чуждо присъствие, само със себе си?
    много. аз съм интроверт. имам силни близнаци в картата си, та съм на цикли - мога с дни да не общувам с хора и после с дни да не оставам сама.
    Любим цвят?
    харесвам зелено
    Сексът сред най- важните неща ли е в една връзка?
    срещата на очакванията от двете страни е сред най-важните неща в една връзка. ако във връзката (предполагам имаш предвид любовна такава) участва мъж - разбира се. а и окситоцинът е важен;
    Ако можеш да се върнеш назад и да живееш в друга епоха- коя би избрала?
    никоя, не ща да се връщам назад. ако все пак се налага - кр. 19, нач. на 20 век. модерните движения ме интересуват, преди изхабяването и появата на поп арта.
    Импулсивна ли си или винаги обмисляш?
    способна съм и на двете, но обичам да рационализирам и планирам...
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    много те харесвам и винаги те чета с удоволствие ^^
    ))) много мило е това))
    имаш ли си термосче? :д
    :Д имам си, да. малко протече, та ще трябва да си взема новичко.
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    блаб, защо не дойде на мини-форумната ... бях толкова пияна, че бях готова да си говорим за любимите ти зодии и супер арта работи, които както знаеш не харесвам ... обидих се малко ;/
    късно ме поканихте;
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    1. Най-добрият ти приятел?
    познаваме се от 15+ години и винаги е била до мен. знам, че винаги ще бъде. луда е, иска да/и спасява света. прекрасна е и я обичам<3.
    2. Имаш ли си приятел, т.е. гадже?
    нямам си приятел, т.е. гадже:Д
    4. Откъде си?
    от София
    5. Живееш, за да.. помагам на хората/да променя света.
    6. Родени сме, за да.. живеем

Мега фен Аватара на Lilanda
    Линкчето, което пусна /Kings of convenience/, ми напомня на Джак Джонсън. Ако не го знаеш, го чуй задължително!

Малко по-късно ще намина с още въпросчета сигурно. ;3

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Обичаш ли кафе?

Кои са любимите ти художници?

Имало ли е момент от живота ти, в който си искала да оставиш всичко, да рушиш, да се самоубиеш...?

СМГ... защо СМГ си избрала?

Някой столквал ли те е някога?

Срещала ли си сатанисти?

А серийни убийци?

Алхимици?

Химици?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на 102
    момчета казвали ли са ти че си комплексарка

Мега фен Аватара на Blab
    Обичаш ли кафе?
    не, не ми понася.

Кои са любимите ти художници?
    имам срамно ниски познания в историята на изобразителното изкуство, може би защото не съм визуално създание, по-голямо удоволствие получавам чрез слух, допир, мирис...

Имало ли е момент от живота ти, в който си искала да оставиш всичко, да рушиш, да се самоубиеш...?
    да, няколко пъти.
    първият бях малка още, събрах си багажа и отидох да работя на морето за няколко месеца.
    вторият си събрах багажа и отидох да обикалям из улиците на Европа с идеята да не се връщам обратно.
    последният беше наскоро, може би още продължава. лутам се, чудя се накъде да поема. не ми се бяга този път, защото знам, че това е временно решение и всичко е в главата ми, а от там не мога да избягам.

СМГ... защо СМГ си избрала?
    не знам, така се стече детството ми. математиката е втората ми любов, след музиката. от 3-ти клас започнах да се занимавам с нея, хем бях тръгнала по-рано на училище, хем се справях най-добре, трябваше ми стимулираща среда. жалко, че и там стимулът беше едностранчив, но какво да се прави...

Някой столквал ли те е някога?
    да. като малка няколко различни педофили.
    после в интернет всякакви крийпъри, не знам как ме надушват. понаучих се да се пазя, но просто е ужас.
    последно жените на един фрийловър, който не знам какво им беше говорил, та да ме столкват така активно тези и да ми влизат в личното пространство... заради такива спрях да използвам и фейсбук преди година:Д

Срещала ли си сатанисти?
    сигурно, кой знае, не съм общувала с такива, казах вече, че ме отблъскват такива неща.

А серийни убийци?
    също е твърде възможно. дори подозирам 1, който живее във входа ми...

Алхимици?
    колкото поискаш:Д

Химици?
    един от хората, които ме тормозеха в училище, беше преподавателят по химия. сега видях, че е станал заместник-директор, миличкият... много здраве му желая; психическо, най-вече.
    1

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    момчета казвали ли са ти че си комплексарка
    не

Супер фен Аватара на skate
    Минавам само да кажа,че много ме радваш : )
    въпросче: Когато си ядосана/депресирана как изпускаш парата?
    btw гледай Pollock с Ed Harris.Мисля,че ще ти хареса...Нищо,че имаш ниски познания в изобразителното изкуство
    Последно редактирано от skate : 04-27-2015 на 19:10

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Опиши се с 1-2думи

Асоциална ли си?

Ако да защо?

Най добрия град за живеене в България е... ?

Нещо което мразиш?

Нещо което обичаш?

Снимка може ли, на ЛС ако трябва?

Любим спорт?

Животно?

п.с. чел съм те доста малко но от това което съм прочел ми идваш малко странна :Д

Съобщавам, че следващия на стола ще бъде дриймлоукър.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Минавам само да кажа,че много ме радваш : )
    въпросче: Когато си ядосана/депресирана как изпускаш парата?
    много си мил) знаеш, че е споделено!))

на въпроса: обикновено слушам музика и свиря/пея. претоварвам се физически. меся. режа зеленчуци на ситно. :Д спя (имам богат въображаем свят). алиенирам се от хората/ситуацията, които са ме ядосали. и така. минава ми след време, даже не ми трябва дълго, но всичко влиза в тефтера и помня и си водя сметките наум.

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Опиши се с 1-2думи
    опитвам се

Асоциална ли си?
    не

Ако да защо?
    ако не - какво?:Д

Най добрият град за живеене в България е... ?
    София. имам нужда от културен живот, за съжаление секторът е централизиран в столицата;

Нещо, което мразиш?
    нагли, самовлюбени, наиграни, егоистични и егоцентрични хора; агресори.

Нещо, което обичаш?
    сладолед

Снимка може ли, на ЛС ако трябва?
    не, не може. реално не е много трудно да си намери, който реши;

Любим спорт?
    ски и плуване. харесвам и йога, броиш ли го за спорт?

Животно?
    жираф<3

п.с. чел съм те доста малко но от това което съм прочел ми идваш малко странна :Д
    'ми, не си първият, от когото го чувам, но нямам проблеми със странна:Д
    Последно редактирано от Blab : 04-27-2015 на 19:19

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Съобщавам, че следващия на стола ще бъде дриймлоукър.
    хайде!

Град
    Dreamland
    Не става.

Предлагам DarkTemplar или golemiq_korab_minava.

П.П. И.У. ли е химика, ахахаха.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на 102
    дарктемплар да разберем новите промоции в макдоналдс <3

Няма не става. От съдбата не се бяга.
    how old are you?

но първо блаб да се изчерпи.

Мега фен Аватара на 102
    да изпразним блаб

Град
    Dreamland
    Blab, харесвам те.

Какво е мнението ти за холандците като нация?

Град
    Dreamland
    Разбираш ли се с родителите си?

По какво си приличате и по какво се различавате?

Имала ли си много съученици гении?

Град
    Dreamland
    Сънувала ли си сънища, които те карат да плачеш и да ги помниш дълго време след това?

Град
    Dreamland
    Как те кара да се чувстваш това: https://www.youtube.com/watch?v=mCjxZHGHL4Y

Какъв въпрос би искала да ти зададат?
    Какъв въпрос би си задала?

Встрани от това, че не си нарцис, но ако имаше трибуна световна, и трябваше да дадеш един съвет/послание на цялото човечество, какъв би бил той?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Dreamland
    Хестия или Атина?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си